Mamici de martie - aprilie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

GABI78, in maternitate , avand in vedere ca facuse icter, ne sfatuiau sa nu-i lasam sa doarma mai mult de 2 ore.II dadeam, de fapt ma chinuiam sa-i dau, ca era tare somnolenta si la o ora si jumatate si era super k.De programul cu 3 ore imi zicea si mama, ca pe vremea lor, asa ii alaptau.Dar acum se promoveaza alaptarea la cerere, cu conditia sa nu i se incarce stomacul asa mult ca varsa.

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani: Raluca, Flopici, Ghibuadina, Laura!

Se pare ca bb de Laura a vrut sa-i faca un cadou de ziua ei! Si sa respecte DPN... bb ascultator. Asteptam vesti despre ei!

Yrol13 multa sanatate Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. Refacere rapida! Iar Sara sa fie fericita, norocoasa si sanatoasa... si f.f. mancacioasa ca sa creasca repede, sa veniti acasa!

ralualexandrei tinem pumnii sa fie bine! Multa sanatate.

Eu pe fuga... nu am timp de nimic. Poate mai tarziu scriu mai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

La multi ani!Raluca22

La multi ani!Ghibuadina

La multi ani!Flopici

La multi ani!Laura_Oana

Multa sanatate va doresc si fericire alaturi de cei dragi.

Ce torta sau praji aveti mi-e tare de ceva dulce?

Va pup si sa sarbatoriti cum se cuvine.

34+cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor, Multumesc din suflet pt urari. Ma simt excelent, mai ales ca maine si Alexia mea face o luna.Acum incerc sa-i notez programul se somn si papa, sa fac o medie, sa vedem poate incet incet ne facem programel.Oricum, azi-noapte a fost mai bine si cu mucisorii.S-a trezit la 12 pt papa, la 3, papa si mucisori si dimineata la 6, ca la ora aia tati a invatat-o s-o ia intre noi in pat si cum se foiea, nu vroia nimic, asa ca am luat-o intre noi si a adormit fata mea.

Eu Garmastan n-am folosit deloc si nici n-a fost nevoie.

Pentru fetele careurmeaza sa nasca.Pentru a veni lapticul rapid si pt avea si mentine productia de lapte, incercati sa vb cu o moase ceva in maternitate sa va faca masaj.Credeti-ma ca fac masaj excelent si puneti copilul destul de des la san.Si nu veti avea nevoie de altceva, nici de garmastan si nici rani n-o sa aveti!!!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

La multi ani!Raluca22

La multi ani!Ghibuadina

La multi ani!Flopici

La multi ani!Laura_Oana
Multa sanatate si copilasii sa va aduca numai bucurii!!
Eu nu mai am rabdare de loc. Vreau sa nasssccc. Toata lumea din jurul meu asteapta...Deja sapt. asta m-au sunat aproape toti cunoscutii sa ma intrebe daca am nascut si de nerabdare nu mai pot nici sa dorm. Am avut si eu ieri cateva contractii neregulate, dar doar atat. Azi nimic:(
Tot vb de alaptat... La ultimul control mi-a zis dr. ca s-ar putea sa nu pot alapta, ca am alunite/negi pe sani si s-ar putea sa fie din cauza unui virus(cu toate ca stiam ca e normal sa apara in sarcina). Voi ati auzit de asa ceva?

Lia 38+ Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Felicitari Yroll si Raldi sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri!

Haideti fetelor ce faceti le concediem pe majorete?

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici si la proaspete mamici!

La multi ani! sarbatoritelor de azi Raluca, Flopici, Ghibuadina, Laura

Sherbi poti sa ma suni linistita sau sa-mi dai un sms

Crina_mio io am UM 18 iulie si tot timpul adik cerculet, pe diferite site-uri si ecografii mi-a iesit DPN 23-24 aprilie.

Fetelor voi ce stiti de puls, cit ar trebui sa fie in aceasta perioada????

Va pupic
Roxygeo 35+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Yrol13 multa sanatate, refacere rapida si felicitari pentru bebelina ta.

Cria34+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

La multi ani,LAURA!
La multi ani,GHIBUADINA!
La multi ani,FLOPICI!
La multi ani,RALUCA!

Sanatate ,noroc si bucurii va doresc!

Pt Laura si majorete,frumos cadou de ziua ta!Sa dea DD sa fie bebele tau tot asa de ascultator si de cuminte ca si pana acum!

HAI ,LAURA!

Mihaela37+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

La multi ani pentru toate sarbatoritele si va doersc o viata cat nai lunga si plina de succese si bucurii!!!

Madybulancea ,eu vin in ro cam de doua ori pe an,deci e posibil,dar acum cred ca ajung mai prin toamna ca daca vine bebe....

Mult noroc Laurei

Am o rugaminte la mamicile care au trecut de asta,mai multe explicatii la semnele care anunta nasterea.Stiu ca difera de la femeie la femeie dar in mare trebuie sa se nimereasca.
Cum sunt durerile,la cat timp si ce alte semne?Eu sunt singura acasa pana la ora 17.00 si ma gandesc ca daca ma apuca sa am timp sa sun pe cineva sa vina.Sotul meu face cam o ora si ceva pana ajunge acasa,asa ca daca anunt din timp nu voi suferi prea mult singura.

Apropo,cele care sunteti deja de la 37s,aveti curajul de a va indeparta de spitalul in care veti naste?Sambata suntem invitati la o petercere cam la 100km departare de CPH si deja sunt satula ca mai toata saptamana stau in casa,macar in weekend sa ma mai racoresc si eu.

Deci,cine urmeaza??? Nastere usoara!

Stefania 38+1 cu Carl

*****BEBE*****

Mergi la inceput