Mamici de martie - aprilie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 24
gabi78 spune:
Mada_rozz eu am inteles ca din cauza micatului la mai putin de 3 ore face colici. Laptele proaspat intra peste cel nedigerat si asta il face sa il doara burtica. Eu am fost sfatuita sa ii dau ceai intre mese daca mai solicita dar nu mai mult de 50 ml pe zi daca este alpatat mai mult de la sin. Se pare ca ceaiul va fi de folos la vara cind o sa fie cald si are nevoie de hidratare. Si e de preferat ceaiul de chimen, fenicul si anason, decit baby drink sau mai stiu si eu ce. Eu am cumparat de la Humana un ceai granule de fenicul si chimen care se prepara cu apa plata la repezeala.
Noi facem botezul exact la 6 saptamini in prima simbata dupa Paste. Nu vrem sa mai aminam, cu toate ca multi prieteni de-ai nostri au facut botezul chiar si la 2 luni si jumatate.
ghibuadina spune:
MADA ROZZ, eu am spalat-o pe Alexia 3 sapt cu galbenus de ou nu numai pe cap, ci si pe corp.Oul e ff bun, ca usuca toate bubitele.SA incerci!
Noi botezul l-am fixat pe 27 mai, Alexia o sa aibe 3 luni si o sapt.Eu cred ca in functie de cum gasesti local sau cum vrei.dar ai vazut ca vedetele isi boteaza copiii pe la 4, 5 luni.
PAXELA si alte fete, cum reusiti voi sa va mulgeti cu succes.Eu tot incerc sa fac rtezerve pt cd o sa mai plec si eu.Chiar am congelat ceva, ceva, insa ma chinui ff tare.Adica, Alexia cd trage isi umple imediat gurita cu lapte, in schimb cd ma mulg eu, manual, ma chinui minute bune sa scot 10-15 ml.Imi curge cu jet de cateva ori, apoi iar picura.Cu pompa manuala nu pot scoate nimic.Iar din alea electrice, scumpe chiar nu imi cumpar, caci nu e cazul.Eu stau cu ea acasa tot tp.Insa vreau sa fac rezerve pt sit de urgenta ca eu nu ii dau formula.Cd mai iesim afara, dc nu doarme ii mai dau baby drink.
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
ghibuadina spune:
Gabi 78, eu stiam ca distanta intre mese trebuie sa fie de min o ora si jumatate, nicidecum3.Pai alexia mea mananca ff des din 2 in 2 ore.Eu ii dau preventic Sab Simplex pt colici si din cd in cd Baby drink.Spune-mi ceaiurile pe care le-ai cumparat, ti le-a recomandat pediatrul?Si de ce nu era de acord cu baby drinkul?Eu i-am zis dc ca-i mai dau din cd in cd si a zis ca e k.
Pt fetele cu pbl cu ragaitul.Eu de cd iii dau SAB SIMPLEX< pt coplici ragaie mai des.Adica o ridic, cateva secunde si dc nu ragaie o dau jos si tocamai atunci isi scoate aerul.Merge bine la noi.Am inteles CA si bONISANUL, pt colici face minuni cu ragaitul.Sa le dati preventiv ca sa nu faca colici, ca e k!!!!
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
lauramar spune:
Buna fetelor!
Era cat pe ce sa va fac o surpriza aseara ,am fost la spital cu contractii dar se pare ca bebelina mai vrea sa astepte si eu la fel ca e mult prea repede.Dar acum suntem bine ne-a spus ca trebuie odihna totala
asta e o sa ne conformam desi eu nu sunt persoana pe care o poti tine la pat chiar obligata fiind.
ABSOLUTA ma bucur ca ei revenit cu bine acasa iti doresc refacere usoara
si toate cele bune pt. bebelina ta,sfaturi nu am ca si eu sunt la prima nastere si nu am experienta
.
LA MULTI ANI IONELAC
Cam atat imi amintesc deocamdata am citit asa printre randuri ,doresc nastere usoara celor care urmeaza in curand.....
laura
36+5 arianna
gabi78 spune:
Ghibuadina eu am cumaprat ceaiul inainte de nastere cu gindul sa-l beau eu pentru ca stiam ca ajuta la cresterea lactatiei si cind a venit pediara acasa a zis ca super bun si mai mult chiar nu mi-a zis sa iau altceva.
Despre programl melor nu iti spun de la docotor ci de la mame atite cu chestia asta. Mie pediatra mi-a spus sa incerc sa-i pastrez programul de 3 ore cu careera obisnit in maternitate dar s-a intimplat de citeva ori a ii dau si la 2 ore si la 2 ore si jumatate.
Acum nu stiu ce sa zic el doarme unori si 4 ore si chiar 5 peste npate. Dar acum ma uit ca a cam dormit toata ziua si cred ca la noapte stau de veghe. Ramine de vazut.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
madybulancea spune:
ooooffff Doamne cand vad cate probele aveti voi (cele care ati nascut) ma incearaca asa vreo 2 sentimente: unul k park nu as vrea sa mai ansc,pt k mi se pare k nu o sa fac fata la atatea probleme, iar doi park abia astept sa am grija si eu de printesa mea mica.....tati cand a vazut cat de mult va stresati voi si stiindu-ma pe mine a zis ca sarcina a fost o nimik toata pe langa ce il asteapta,asa k se pregateste...![]()
![]()
![]()
noi ne simtim f bine...am fost la nepotelul meu de 3 ani si m-a zapacit de creier,dak n-a vorbit despre tot ce ii trecea prin cap,nici el nu mai stia ce sa mai zik...nu m-a lasat sa plec,m-a pus sa ii dau sa pape si sa dorm cu el...ce era sa fac,sa ma cert cu sarmanul copil???dar mi-a placut asa de mult...mi-am adus aminte de vremea cand stateam eu toata ziua cu el...k pe la 1 jum sor-mea a stat o vara intreaga acolo la mama si pt k ea se ducea la munk stateam eu cu baiatul...am invatat atat de multe atunci...hai k m-am lungit prea mult...
Punem si fetele la treaba

Ionelac
!
Mady
33+ cu 
Raluca_u spune:
buna fetelor,
vreau sa felicit si eu pe cineva

PAXELA 

bravo mamico sa-ti traiasca comoara.
eu sunt o mamica de noiembrie decembrie si pentru ca am avut-o colega la odisee o scurta perioada pe Paxela am intrat sa o felicit si eu.
sa fiti sanatoase toate si puiutii vostri la fel si va asteptam la scutece.

Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti 

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
dallina spune:
Buna fetelor, am aparut si eu dupa o pauza care mie mi s-a parut enorm de lunga.Am ramas fara net dar acum s-a rezolvat.Am reusit sa recuperez cu cititul de unde am ramas si am ras si plans la mesajele voastre.Super tare si curajos sotul lui Lumi dar ea si mai si.Tot nu mi se pare corect ca i-au lasat sa se streseze asa de mult, dar asta e Romania noastra.
Tzuna esti cea mai activa proaspata mamica, vii tot timpul cu ceva nou si ne pregatesti pe noi cele care urmeaza sa devenim mamici
.
Vreau sa le felicit si pe celelalte proaspete mamici pentru comorile pe care le au, am vazut poze, toti si toate sunt minunati.Sa dea DD sa cresteti in pace.
Noi suntem bine bb este ok intors cu capul in jos si foarte activ.Eu am trecu de depresie si acum ma gandesc doar la momentul in care imi voi tine comoara in brate si sincer nu mai am rabdare.
La multi ani!
Ionelac multa sanatate si fericire iti doresc si o nastere asa cum iti doresti.
Va pup
pe toate si bine v-am regasit.
34+cu bb
paxela spune:
ghibuadina eu am o pompa manuala de la primii pasi si vad ca e buna, la fimiu am avut una tip seringa si nu eram asa de multumita
uite aici poti sa vezi cum este http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/pompa-manuala-p-225.html si este si ieftina
ca sa reusesc sa mulg eu masez bine sanul, scot putin cu mana ca sa nu doara la pompa si dupa incepe si curge, dar fara masaj nu reusesc
poti incerca si un dus cald inainte ca sa dilate canalele
lauramar stai cumintica sa mai stea bebe la caldurica
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
elyanne spune:
Hai Laura 
La multi ani, Ionelac! 
Aseara ne-a vazut si pe noi dr. pediatru. A spus ca sunt bine baietii si ca, probabil cel mic (ca si greutate) il va depasi pe cel mare. Ne-a facut instructajul ca decalotatul.
Avem unda verde la iesit afara... cand va fi vremea mai frumoasa. Daca azi ar fi fost ca ieri, puteam sa iesim... asa, mai amanam putin.
Despre colici si cum papa bb-ii... cum spunea si gabi78, ii doare burta si daca peste laptele care este deja in stomac si care se digera, intra lapte proaspat. Mie mi-a zis dr. ca, de cand termina bb de papat, trebuie sa treaca minim o ora jumate pana la urmatoarea masa. Si daca bb plange de foame, sa-l pacalesc cu ceai. 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)