Mamici de martie - aprilie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Paxela am primit si eu pompa pe care o ai si ti de la Primii Pasi, dar, sincera sa fiu, mie nu mi se pare ca ar fi ceva de capul ei. Mai ales acum dupa ce am desfacut-o din toate cele si am sterilizat-o. Ori nu am pus eu totul cum trebuie la loc, ori asa era dinainte ca mie nu mi se pare ca ar trage ceva. Am impresia ca nu se ridica clapeta aia cum trebuie. Tu cum o sterilizezi? La rece sau prin fierbere? Si ii desfaci si supapa si toate chestiile alea din maner? Si supapa cum se pune la loc? Ca eu nu mai stiu. Cu chestia aia ascutita in jos sau cum?

Acum pe mine au inceput sa ma doara sanii. N-am avut problema ast pana acum. Sa fie oare pt ca nu m-am mai masat pe sani? Mi-a fost lene, daca va puteti inchipui asa ceva.

Ela in 39s+3z cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ela eu o sterilizez cu aburi , in sterilizatorul de biberoane , pe toata mai putin manerul si capacul alb
ca sa o montezi la loc sa si traga trebuie sa respecti sagetelele de pe capace si sa fi sigura ca clapita din manerul alb a intrat in plasticul acela iesit din capacul albastru
supapa de silicon o bag cu chestia aia lunga in jos si cu clapita din laterala in partea gaurita
sper sa fi explicat pe intelesul tau daca nu sa imi zici si incerc sa explic altfel

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Multumesc mult Paxela! Am inteles. Asa am montat-o si eu, dar cred ca trebuie sa mai umblu putin la supapa ca mi se pare ca nu intra cum trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

MULTUMR=ESC FETELOR DE URARI.
azi m-am simtit foarte bine,pe langa trandafirii galbeni primiti si cadoul care a fost super ,nu ma asteptam,am iesit in oras unde m-am simtit super,sotul a platit tot.
in legatura cu pompa,si eu am cumparat de la primii pasi si sa stiti ca eu am gasit bmai ieftina decat pe site,chiar din cora am luat acum 2 sapt.mi se pare buna am incercat pe piele si trage nu gluma,dar bine sotul a montat ca eu nu stiu,si chiar mi-a spus ca trebuie montata intr-un anume fel.de sterilizat am sterilizat-o prin fierbere.
cam atat si va anunt ca am vb cu dr si nu ma duc pe 28 daca nu vrea sa iasa pana atunic m-am gandit ca chiar daac ssunt mamica lui nu vreau sa ma simt vinovata ca il scot afara.asa ca sa iasa sand vrea el.
daca o sa am ghinionul sa nu fie dr in Buc,asta e norocul lui si gata.va pup si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Buna feteleor!

Bine v-am regasit! Nu am mai scris de mult aici, mai precis din luna a 3-a. Dupa multe probleme si complicatii, iata ca am ajuns si la 38 de saptamani si astept sa nasc dintr-o clipa in alta.

Felicitari celor care au nascut si mult curaj celor care inca mai asteapta bebeii!

Eu voi naste la Giulesti, as vrea normal cu epidurala. De fapt, eram hotarata pt varianta asta, pana ieri cand am vb cu dr. meu si mi-a spus ca in tot spitalul nu sunt decat 2 anestezisti care pun epidurala... daca nimeresc cand sunt ei in spital bine, daca nu...

Daca a nascut cineva la Giulesti sau urmeaza sa nasca, stiti ceva de chestia asta? Mi se pare atat de greu de crezut ca o maternitate precum Giulestiul nu are decta 2 anestezisti care pun epidurala!

Inca o intrebare pt mamicile de la Giulesti: stiti care mai sunt preturile? Pt ginecolog, anestezist, neonatolog, moase, asistente, infirmiere? Trebuie sa incep sa pregatesc plicurile.

Va pupic si va doresc multa sanatate si bebei sanatosi si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

Buna fetelor!!!
Eu m-am inscris mai tarziu in DC din lipsa de calc la domiciliu.Am mai trimis un msg aici , dar probabil am gresit ceva si nu stiu unde este.Sunt si eu o viitoare mamica de aprilie (DPN =07.04.2007).
felicitati pentru cele care au devenit deja mamici si mult noroc si nastere usoara celor care urmeaza.Eu una sper sa nasc normal cu peridurala la spitalul Filantropia.Este cineva care a nascut mai de curand acolo??? Care sunt conditiile???Dar preturile???Am inteles ca nu se sta cu copilul in camera, cum se poarta asistentele cu bb-ii ???Trebuie sa cotizezi la greu pt tratament decent.

Ann bebe37+ si Alex4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

ionelac.......iti urez si eu ,,LA MULTI ANI!,,iti doresc nastere usoara!
annmary77........bine ai venit!avem acelasi DPN!!!!!cu informatii in privinta spitalului chiar nu te pot ajuta,dar sunt sigura ca fetele care stiu cate ceva iti vor raspunde.

fetelor,asa am niste emotii cand citesc cum se sfatuie pe aici mamicile!!

Carmen 37cuDarius

Mergi la inceput

Paxela, te mai deranjez putin in legatura cu pompa asta. Am reusit sa o montez astfel incat atunci cand o pun pe piele trage portiunea de piele ca o ventuza. Acum, in legatura cu sagetile: atunci cand cea de pe capacul albastru si cea de pe cel alb cu clapeta sunt in aceeasi pozitie vad ca ies unul din altul. Acum ce nu inteleg eu e rolul sagetii rosii de pe partea transparenta. Ai idee cu ce trebuie sa corespunda sageata aia, cu cea de pe capacul alb sau de pe cel albastru? Sau nu are importanta? Ca sagetile de pe cele 2 capace presupun ca nu trebuie sa fie in aceeasi pozitie cand e folosita pompa. Mersi mult si scuza-ma ca te deranjez atata, dar chiar nu as mai vrea sa dau alti bani pe o alta pompa. Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor !
Revin si eu dupa o saptamana ingrozitoare in care am fost internata in spital.DE ieri sunt acasa cu bebe Robert Andrei .
Robert Andrei s-a nascut pe 15 prin cezariana si a avut 3980gr ,52.5cm si scor apgar 10.
O sa revin sa va povestesc prin cate am trecut ,a fost o operatie cu probleme.
Spuneti-mi si mie daca e normal ca bebe sa aiba scaun de fiecare data cand suge.Avem laptic dar bebe e puturos ,adoarme la san oricat l-as stimula iar dupa aceea plange de foame.
Fetele care va mulgeti si dati lapticul lui bebe cat ii dati la o masa?

Robert Andrei{15.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna seara la burtici si la proaspete mamici!

Io noutati n-am pe ziua de azi, doar ca a venit socrela si mi-a facut un pic de curatenie, si am mai stat de vorba...apoi a venit si scorelu si le-am facut program vineri..sa mergem la Baby Expo...uraaaa

Ionelac si multa sanatate

raluca22 Bine ai revenit sa-ti traiasca bebelusul sa va bucuraati de el

annmary77 Bine ai venit! imi pare rau da` io nu te pot ajuta, ca io nasc la Polizu

ramiha Bine ai revenit si ma bucur ca esti bine chiar daca ai avut parte de complicatii

Mergi la inceput