Mamici de martie - aprilie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

pozele cu Lumi

roxana 39+1 cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

LUMI......felicitari!in sfarsit ati scapat cu bine!refacere rapida,iar bebele sa fie sanatos si mancacios!
ADRIAN.........ai fost de coma cu......,,P.S. ptr toti tatii care cred ca vor putea sa stea la servici cand le naste sotia le urez bafta... ca tot o sa va bagati picioarele si o sa plecati ... k mine ... =))),,

Carmen 37cuDarius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Felicitari Lumi si Adrian pentru comoara voastra! Bine ca s-a terminat si ca va puteti bucura acum de puiul vostru.

Suzi78 pe mine ma urmareste dr. Sasaran. Cum te descurci cu bebe? te-ai obisnuit? Eu am mari emotii daca ma voi acomoda si daca voi fi o mama buna.

Va pup pe toate!

O seara placura va doresc.

Carmen sapt 35 cu Vlad Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Ce bine LUMI si ADI ca ati scapat in sfarsit! Sa fie BB George-Catalin sanatos ca frumos foc e! Si sa va bucurati de el in fiecare zi! Refacere rapida Luminita si te asteptam printre noi si cu impresiile tale despre o asa luuunga nastere! Te pupam!

Eu azi am fost la doctora sa vedem cum stam si stam atat de bine incat nu avem niciun gand de iesire. A zis ca are lichid suficient, ca placenta e frumoasa, cum o mai veni si asta, are cu ce se hrani si unde sta, asa ca nu se grabeste sa vina pe lume. Si culmea, acum si colul e "beton"! Eu una ma bucur ca oricum voiam sa fie Berbecut si sa se mai ingrase si ea, dar sotul abia asteapta sa o vada si a fost un pic dezamagit. Oricum, daca nu se intampla nimic pana pe 27 martie cand e ea de garda, ma duc atunci sa ma internez sa vedem cum mai stam.

Acum va pupicesc pe toate si multa bafta celor care nasc azi-maine!

Ela in 39s fix cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

felicitari, luminita!
sa te refaci repede si sa-ti traiasca bb george catalin!
sa fiti sanatosi amandoi!
bb e un dulce!

vio 37+5 si bb david

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

maine dimineata imi vine si mie mobilierul lui bb!
d-abia astept sa-l vad instalat! o sa pun poze dupa amiaza!

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

scuzati ca am gresit linkul cu pozele ...uitati aici baiatu nostru http://new.photos.yahoo.com/martie_aprilie_2007/album/576460762311461448

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna seara fetelor!

Am intrat si eu putin astazi ca de vineri o tin intr-una cu musafiri.........bine ca a venit soacra sambata din Romania si m-a ajutat foarte mult.

Felicitari tuturor mamicilor care au nascut zilele astea

PENTRU FETELE CARE URMEAZA

si numai bine

laura36+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata,

Slaba activitate , chem la apel fetele care nu au nascut inca ca restul au o scuza.

Pentru surprizele ce apar azi si nu numai

Cria34+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Felicitari LUMI si ADRIAN - va doresc un bebe sanatos si mancacios.....sa aveti parte numai d ebucurii d epwe urma lui.....iar norocul sa fie pretutindeni cu el.

Carmen.....o sa te adaptezi usor cu bebe.....la mine nu a fost nici o problema si....si eu imi faceam probleme./....la mine cea mai mare problema au fost sanii.....nu mi s-au desfundat canalele si cand suge bebe parca imi duge creierii.....fiecare alaptat e un chin......Sa-ti duci cu tine pompa de muls....ca eu nu mi-am dus si am avut numai probleme.....am facut mastita, sunt plina d enoduli....si numai trec.....Ieri am apelat la o doaman din maternitate se numeste DORINA 0744.368.315 SA MA MULGA EA SI LA UN SAN M-A REZOLVAT.....DEJA SUPTUL E O PLACERE.....AZI URMEAZA SI LA CELALAT SAN....CARE E PLIN DE NODULI......sa-ti notezi nr. sa nu patesti c asi mine.....eu d e3 sapt plang mereu cand alaptez.....plus ca bebe se chinuie sa suga.....ca-ci daca sunt infundate canalele nu prea poate sa tina ritmul.....

Unde vei naste la spital....sau la clinica lui Sasaran????

Suzy78, mami de Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput