Mamici de martie - aprilie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
sherbi spune:
curaj, DDANA!
pot sa-ti dau un sfat: incearca sa-ti concentrezi toate gandurile asupra rezultatului final, adica asupra bblushului. la mine a functionat de fiecare data cand a trebuit sa trec printr-o interventie chirurgicala. si m-am dus la spital relaxata, ca si cum mergeam la piata.
si apoi sa le ascultam si pe fetele care au nascut deja: oricum ar decurge lucrurile, uiti totul in secunda in care iti tii puiul in brate.
bafta multa si te asteptam pe forum cu vesti bune si poze!
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
ralualexandrei spune:
Buna fetelor !
Am intrat sa va scriu si despre noi si sa le incurajez pe cele care urmeaza.
Bebe Edy doarme si mananca bine,in rest ne chinuim in fiecare seara cu baita ca trebuie sa-i scot bandajul si sa-l spal ptr a nu face escare si e greu sa-i tin mana imobilizata si cu cealalta sa-l spal,insa asta e,partea proasta e ca nici eu nu ma simt grozav,pe langa taietura de rigoare de la "dansa" mai am si frumusete de hemoroizi asa ca e destul de dificil cu statul in fund si cu mersul.
Mi-a zis Ana de Procto glyvenol,crema ptr hemoroizi,si am incercat si s-au mai atenuat durerile.
Imi scriu mesajul catre voi in mai multe reprize ptr ca i-am dat sa pape lui Edy si la noi dureaza masa mai mult.
Acum mai citesc din urma si mai scriu apoi.
Punem fetele la treaba ptr cel;e care isi asteapta puii 

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
38+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
karra80 spune:
Tzuna am o intrebare ce e glactogilul?sunt tablete sicum se iau? nu treb sa ti le de-a medicul?cum sa cer la farmacie glactogil asa se numeste? si cam cat costa?
Eu pe a mea o tin ziua cam o ora la sani jumate la unul jumate la celalat ca oboseste si mai si adoarme intre dar incerc ac ii tot scot sanul din gura sa manance cat mai mult....si am liniste cu ea dupa doarme si 4 ore daca e curata...am observat ca la ea e mai imp sa fie satula si atunci doarme cate 3-4 ore...si noaptea la fel ne trez o data la 1 si mancam pana la 2 si apoi la 6 si de la 7 dormim pana pe la 11 dimineata...ziua mai stam si de pov ca adoarme apoi numai pe la 13 sau chiar 14...in rest e cumintica ...bem si ceiut i-am luat din acela de la milupa si avem si de la humanna care se da dupa 2 sapt pt calmare si colici.....vad ca-i place....
In rest cam atat...o sa pov si eu candva cum am nascut asta daca mai intereseaza pe vreo fata.....
AM scapat de
am luat cum a zis si paula75 lactulose ca am vb si cu pediatra si ne-a dat ok...dureri la dinsa nu mai am...taitura se vindeca frumos...am dat cu crema de galbenele....si se vindeca....
Va
si o sa mai intru cand ma mai lasa
mea mica...am mai pus niste pozici cu ea....
Karra
de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
carla_lia spune:
Buna fetelor!
Curaj pentru fetele care urmeaza sa nasca!
Se pare ca si la mine se apropie momentul. Vineri aveam colul scurtat si intredeschis. Alte simptome n-am deocamdata. Oricum trebuie sa-i dau dr. raportul la 2 zile.
Asa ca zilele astea astept si eu sa-mi vad bebitza.
Lia
38+
Bianca Maria
roxanici spune:
quote:
Originally posted by karra80
Tzuna am o intrebare ce e glactogilul?sunt tablete sicum se iau? nu treb sa ti le de-a medicul?cum sa cer la farmacie glactogil asa se numeste? si cam cat costa?
Karrade MARIA CRISTINA 8 martie 2007
iar ma bag io....www.pcfarm.ro/produs/1362/GALACTOGIL" target="_blank">Galactogilul, chiar asa se numeste si asa ceri si la farmacie, sunt niste granule intr-o cutie de metal. Granulele se dizolva in apa si se face ca un ceai/bautura.
Costa ~50 RON, iti ajunge ~ o sapt daca e consumat dupa dozajul indicat pe cutie.
In concluzie e ca un "ceai" granule si nu iti tb reteta ptr el. Il gasesti sigur la farm Help Net.
Toate fetele care doriti sa consumati acest produs, daca aveti rude/prieteni in Franta, rugati-le sa va trimita de acolo ptr ca este la jumatate de pret (se fabrica acolo iar ai nostri romani sunt niste speculanti
roxana
39+1 cu Rares Teodor
ralualexandrei spune:
Fetelor am pus poze cu ghindocul meu.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Val_ spune:
Felicitari Arissa pentru bebe Maya.
Luminita spee ca ai nascut si totul este OK cu tine si cu bebe.
Majorete pentru fetele care urmeaza sa nasca.

[majoretaj
Fetelor ma tot uit la pozele cu bebicii vostri si sunt asa de scumpi. Abia astept sa imi vad si eu fetita si sa otin in brate.
Eu fac toata ziua plimbari pentru ca am observat ca imi reduc anxietatea si dorm mai bine. Sambata am batut chiar recordul. M-am plimbat 1h si 20' de jur imprejurul lacului din Herastrau si nu am obosit deloc.
Va pup 
Valentina 33+ cu bebe Mariuca
karra80 spune:
Roxanici multam de raspuns
...dau fuga la farmacie.....
Karra
de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
mada_rozz spune:
Buna fetelor,
Desi va citesc in fiecare zi aproape,chiar nu am timp sa si scriu.
Vreau sa urez si eu multa bafta fetelor care urmeaza sa nasca si felicitari noilor mamici.

Noi suntem bine,operatia arata din ce in ce mai bine,nu mai e umflata,se vede doar taietura.Trebuia sa merg saptamana trecuta la control,dar chiar nu am avut timp.
Lapte la san avem,dar nu suficient cat sa se sature bebe,asa ca ii mai dau si supliment si bea cam 100 de ml.de Humana dupa san.De cand ii dau formula a luat bine in greutate si are aproape 5 kg,asa ca nu mai sunt stresata.As fi vrut sa ii dau numai san dar daca nu se poate,nu o sa tin copilul flamand.
Am inceput de cateva zile sa iesim cu bebe afara.Stam cate jumatate de ora,timp in care doarme.
Iau si eu Galactogil si imi e de folos,ca am lapte,dar din pacate nu e asa de satios.
Va pup si revenim,
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png
geaninaelena spune:
Buna ziua
, mamici si
!!
nu am mai scris de mult; sunt una dintre fetele care au urmarit subiectul din umbra. In primul rand vreau sa felicit toate mamicile care isi tin puiutii in brate si mult curaj celor care urmeaza sa nasca!!
Am intrat sa anunt si eu nasterea papusicii mele Iulia Antonia. Am nascut normal fara anestezie marti 13 martie ora 15.45 o bebita de 2.950 kg, 49 cm si nota 10. Am nascut la Cantacuzino si am stat in salonul unde a stat Eliana, mamica curajoasa, pe care mi-as fi dorit sa o cunosc. De sambata suntem acasa si incercam sa ne acomodam, sa stabilim un program si sa scapam de furia laptelui; exact ca si la MIhai am lapte pt inca cativa bebelusi.
Cam atat despre noi ...incerc sa revin zilele urmatoare, si eventual sa citesc un pic din urma.
Va
pe toate
Gia
38+
si Mihai (14.07.2005)
Poze http://photos.yahoo.com/ph//liviu_bell