Mamici de martie - aprilie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Selene

Felicitari fetelor care au nascut deja si multa bafta celor care urmeaza.....imi cer scuze ca nu le enumar pe taotea dar ce sa facem asa e acuma cu bebe mic avem timp mai putzin.....noi acuma am venit de la spital ca am fost cu pitica la control ca mi-au dat-o cu icter din spital si trebuia astazi la o sapt v az de doctoritza......si e bine i-a trecut icterul si a si cantarit-o si din spital am plecat cu 3020g si acuma dupa o sapt avem 3400g deci e super ok asa a zis neonatoloaga
va las revin ca sughitza....

Karra de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ca sa vezi ce chestie, Roxygeo. Fetitele sunt intotdeauna mai harnicutze iar baieteii mai comozi. Asa e viata, ce sa-i faci. Sanatosi sa fim toti, aia e important pana la urma.
Cat despre printesa ta, are de unde alege...

Tin pumnii celor ce nasc azi, in special pentru Lumi_nag si sotul ei care trec prin emotii tare mari, cred! Sanatate tie si puiutului tau si sa va ajute Dumnezeu sa scapati cu bine si sa vii cat mai repede acasa!

Nastere usoara tuturor fetelor care isi intalnesc minunile zilele acestea si bebelusi sanatosi!!!

Va pup pe toate!

Carmen sapt 35 cu Vlad Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

La multi ani Selene sanatate si numai bucurii.

Bine ati revenit Karra si Lala.

Diana si eu acum imi revin din raceala, chiar am zis ca nu am racit deloc pana acum si m-a luat la sfarsit. Sa mananci multe portocale.

Cria34+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

LA MULTI ANI! SELENE, sa fiti sanatoase si fericite.......

Eu de ieri nu mai i-au antibiotic./....sper sa-i placa mai mult lapticul la bebe.......dar in schimb nu am scapat d enodulul d ela sanul drept.....camd termina bebe de supt,.....abia il simt.....intr-o ora e la loc......dati-mi un sfat cum as putea sa scap d eel.....ma mulg dupa fiecare masa.....noaptea chiar si inainte de masa lui bebe

RADCARMEN - si eu sunt din baia mare .....la care medic umbli.....eu am fost la costin.....si cu el a,m nascut. Sper sa se intoarca ala micu al tau......si sa nasti normal....

Pupici, revin mai tarziu....asta micu isi cere dfrepturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata, fete!

eu am dormit ca o purcica pana la 11.30. recuperez de saptamana trecuta. sa incep cu urarile mai bine:

la multi ani, SELENE! sa ai parte numai de lucruri bune in viata!

felicitari ARISSA pt. bb MAYA! sa fiti sanatoase si sa va bucurati una de alta pe deplin!

curaj LUMI_NAG si ANAMARIA! sa nasteti usor, fara probleme si sa aduceti pe lume cei mai frumosi si sanatosi bblushi!

eu raportez un week-end placut, cu m,ers la terasa, la gratar cu prietenii, am jucat si carti, a fost relaxant. bb al meu este activ in continuare, desi saptamana trecuta facuse pauza vreo 2-3 zile si ma speriasem. saptamana aceasta s-ar putea intampla minunea si la noi. joi merg la scos firul si raman in bucuresti sa nasc. cat o dura, DD stie...pe de o parte nu ma supar daca mai sta un pic. ma duc la babyexpo, se deschide IKEA pe 21, nu ma plictisesc.
o sa incerc sa va tin la curent cand merg spre spital, daca nu reusesc pe net, atunci trimit un mesaj uneia dintre voi. mi-am notat ceva nr. de telefon.

bafta fetelor ce vor naste azi sau zilele acestea!

pt. fetele care nu au nascut inca: hai sa profitam repede de ultimele zile fara griji, ca tare frumos e afara si bine de mers la plimbarica!

vio 37+5 si bb david

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Fetelooooor! Maine naaasc! Pe cat eram eu de viteaza pana acum, pe atat m-am blegit cand mi-a zis medicul. Pana si ardeleanu' asta de doctor a zis ca am asteptat prea mult, asa ca maine dimineata ma prezint la spital. M-a apucat un tremurici...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Dana curaj ,nastere usoara si refacere rapida

eu azi merg sa imi scoata firele, si parca imi e mai frica decat cand am mers sa nasc

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Lala, bine ai revenit, sanatate maxima si sa te pui repede pe picioare

Ddana, curaj, hai ca pe undeva tb sa vina bebe pe lume, ai asteptat tu ce ai asteptat, acum e momentul
Hai Dana!!!

La Multi Ani Selene!!!

nu stiu de unde stiti voi ca e ziua ei ca nu e trecut in listutza, dar ma alatur si eu cu urari

roxana 38+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani SELENE! Chiar daca nu esti trecuta pe listuta, cred ca stie Paxela despre ce vorbeste! Multa sanatate si numai impliniri!

Anamaria, nastere usoara si bebe mancacios si sanatos!

DDana nu te speria! Toate suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii! Totul va fi bine, vei vedea! Nu te gandi decat ca iti vei tine puiul in brate.

Ela in 39s fix cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUna fetelor!

Nu pot sa cred cate va pregatiti sa nasteti zilele astea. Se aduna bebeii de martie-aprilie... Ma bucur mult. Va urez tutror nasteri usoare, bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi.

Pentru fetele care nu au laptic. La mine Galactogilul chiar a functionat. La inceput abia scoteam 75 ml de la ambii sani si asta pentru ca insistam f mult iar acumscot usor 150ml si in 3 ore e la fel. Pacat ca Maria mananca asa in ritmul ei si tot arunc lapticul. Azi il trimit pe sot sa-mi ia recipiente sa pun si la congelator.

Deci Luminita naste azi pana la urma. Din ce citeam aici am vazut ca ar fi trebuit sa intre in sala la ora 12 deci si-a vazut copilul pana acum. Saracuta... Era destul de stresata ieri cand am sunat-o. Sa nu mai zic de sotul ei care mi-am dat seama din mesaje ca e afectat si el. Ba mai mult am observat ca barbatii sunt mai sensibili la chestiile astea. Probabil noi incercam sa rezistam mai bine pentru bebei nu stiu ce sa zic.

Cele care a-ti nascut ii scoateti pe bebei afara? Ca eu o scot pe Maria numai pe balcon. De scos afara am scos-o numai de 2 ori cand am fost la medic. As vrea si eu sa o scot zilele astea dar cum sunt singura nu stiu daca m-as descurca. Ca trebuie sa prind f bine momentul sa nu o apuce foamea ca plange pana se invineteste. Cine o vede cum plange de foame zice ca-i o mancacioasa si ea....

Aveti grija de voi.

Nasteri usoare tutror!
MARIA TEODORA 19 zile

Mergi la inceput