Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 4
madaluta spune:
ioana: si cat dureaza perioada asta preliminara, pana cand veti face inseminarea?
maria: pancarda este exact pe vila fam lutescu, nu ai cum s-o vezi de la distanta pt k e lipita pe zid, nu perpendiculara
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
daniela76 spune:
Ioana si Cornelia am intrat si aici sa va spun ca va tin pumnii si sunt convinsa ca va fi totul ok si ve-ti primi si schema de tratament.Abia astept vesti de la voi!
Pup toate constantencele ...
11+ (cu fata sper)
danielal
ralina spune:
....e fara legatura cu subiectul dar sper sa va placa:
http://www.youtube.com/watch?v=tINByyInk28
jojo_miha spune:
Buna fetelor va salut pe toate,sunt bine acum stau acasa,sunt in medical,mancam fara sare,fara grasimi,fara dulciuri,sucuri si stam toata ziua in pat,verificam tensiunea de 3 ori pe zi si acum e bine,cea mai mare e acum13/8 dimineata este 10/5 10/6 deci e foarte bine.Ne-am gasit o doctora foarte comunicativa si de care suntem foarte multumiti.Frica tot am si numai porcarii visez,nu mai am rabdare pana saptamana viitoare cand mergem sa-l vedem pe bebe,sa stiu ca este bine,dar incerc sa-mi controlez emotiile .Ma plictisesc acasa,m-am saturat de citit de uitat la tv m-am gandit sa-mi iau un goblen.
Trebuie sa ma gandesc unde voi face morfologica,dar poate ma ajutati si voi.Cateodata ceea ce citesc ma sperie referitor la situatia mea si imi propun sa nu mai citesc atat de mult ca doar ma speri.
Se vorbea parca in capitolul trecut despre medici nostri,dar eu am nemultumiri cu cardiologi,de exemplu pe d-ul Vidican toata lumea mi l-a laudat dar sa va spun ce mi-a zis ca nici un medic nu e incantat sa aiba o asa pacienta,si cand l-am intrebat peste ce perioada sa revin raspunsul a fost peste o luna,doua.E cum poti sa fi asa de pasiv cu o gravida care a facut preeclamsie si avand tensiunea 16/10.Dar toti medici au buline si albe si negre.V-o recomand cu toata caldura pe doamna dr.Diaconeasa,este din Bucuresti si e o femeie de nota douazeci.
la toata lumea.
Mihaela 10+
madaluta spune:
jojo_miha : ma bucur k ai gasit pana la urma un medic pe sufletul tau. sa dea- d-zeu sa reusesti de data asta! sa ne scrii mai des daca te plictisesti...
ralina: f dragut..mi-au dat lacrimile...
criss: ce bine k nu te-ai suparat....la noi la fulguleti au cam fost discutii in ultimul timp si cateva fete s-au retras. nu voiam sa se intample si aici asa ceva. uite pt k ai fost intelegatoare..
flisa:nici noi nu stam toate pe langa tabacarie, dar ne reunim acolo. eu vin din inel 2, alte 2 fete vin din poarta 6...dar preferam sa mergem acolo k nu e galagie, fum de la masini, si sunt alei destul de bune pe unde sa plimbam carucioarele.daca totusi vrei sa vii , noi ne intalnim la 13.30 la zodiac. Nu este o intalnire oficiala, sau cu suparare dc nu vin toate fetele. Din 6 cate suntem ne intalnim noi 2-3...
Bineinteles k invitatia este valabila si pt voi celelalte
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
mano spune:
Buna seara
Sunt Mano ,o viitoare mama de gemeni(fetita si baiat) si am o rugaminte.Va rog spuneti-mi daca stiti un dermatolog bun si la care se poate ajunge repede.Am o problema (o eruptie?alergie) pe gamba si dna dr. mi-a spus sa maduc la un dermatolog.Va multumesc.
Tin pumnii la toate fetele care asteapta bebe.
va pup Mano
ralina spune:
Mano felicitari viitoare mamica de fetita si baiat!Eu iti recomand cu caldura sa mergi la dr.Nocivin,este unul din putinii medici care m-au impresionat pozitiv.Datele pe care le gasesti la inceput de capitol contin si:
DR.NOCIVIN
Specializare:medic primar dermato-venerice,dr.in stiinte medicale
Adresa:Spitalul Militar-in fiecare zi pana la ora 12.00
0241/660390 interior.136/192
Consultatie:30 RON
Cabinet particular:
Adresa:B-dul 1 Mai,Nr.4,BL J4,parter
Program:marti,miercuri,joi intre orele 16-20
Telefoane:0724793171 asistenta pentru programari
0723560266 doctor
Consultatie:40 RON
Paciente de contact:Isidora
Madaluta si mie mi-au dat lacrimile...
Felicitari pentru ieri....si un pupic mare pentru voinicul Darius!
mav spune:
Buna seara!
...Nu prea am chef de scris: Sebi a intrat de ieri pe antibiotic, iar eu sunt "lesinata"... nu de foame, ca mananc destul de mult, desi sunt la dieta (am dat deja 2 kg jos, intr-o saptamana), dar banuiesc ca mi-a scazut glicemia (azi am simtit ca mooor daca nu mananc ceva dulce= dulceata, ciocolata...).
Mano, bine ai venit, sarcina frumoasa, nastere usoara si bebelusi sanatosi!!!
Jojo-miha, ma bucur mult ca sunteti bine!!! Lasa, sa te plictisesti acum si sa te bucuri mai tarziu!
Sanatate tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
flisa spune:
jojo_miha, bine ai revenit si doamne ajuta sa fie totul ok. Eu sunt sigura ca asa va fi. In privinta tensiunii, stai linistita ca ti-am spus ca si eu am avut aceeasi problema dar acum am un bebel super de 4 luni 1/2 si sa-mi traiasca. Eu am facut morfofetala la cabinetul dr Ciufu care mi-a placut f mult si am fost la ea si vineri pt ca m-a speriat dr de familie ca are perimetru cranian aproape de limita maxima si m-a trimis la un chirurg pediatru. Oricum a fost ok pt ca chirurgul m-a trimis la dr Ciufu sa-i fac o echografie la capsor si s-a dovedit totul a fi ok dar am trecut prin niste clipe groaznice. Oricum am fost din nou f placut surprinsa de dr Ciufu; a intrat pe calculator sa vada si morfo (de trimestrul II) daca avea ceva semne, ma rog. Oricum mi-a placut f mult de ea.
mano, felicitari pt sarcina si iti recomand si eu tot pe dr Nocivin. E super ok.
pupici fetelor
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by madaluta
ioana: si cat dureaza perioada asta preliminara, pana cand veti face inseminarea?
Mada O sa dureze o luna in care vom lua AC apoi in z2-3 incepem stimularea pt FIV si in z5-6 mergem in Ungaria si vom sta cam 3 sapt, pana la o sapt. dupa transferul embrionilor. Am sta si mai mult dar nu stiu daca o sa se poata!
Sper sa venim de acolo gravidute si eu si Cornelia!
Maria cum a fost la d-na dr. aseara? Te asteptam cu detalii!
Daniela sper sa o luam si noi pe urmele tale!
Pup toate fetele!
Ioana
Vreau si eu un