Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 3
maria08 spune:
Ioana: Tin pumnii!! Sa veniti cu vesti bune!! Trebuie sa mai apara si aici cateva grvidutze!!
Pup!
AngeliquedeS spune:
Buna fetelor.
Am trecut-o si pe flisa pe listuta
Cornelianeli si Ioana, sper sa va trec in curand si pe voi pe listuta de Ma rog pentru voi si pentru toate fetele de aici!
Mie nu mi-au venit uratii, fac in continuare tratament homeopat.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
madaluta spune:
flisa: daca esti mamica de nov -dec de ce nu vii la noi la "fulguleti de nov_ dec"? Suntem acolo vreo 120 de mamici cu bebei apropiati ca varsta si k probleme....Si constantence suntem vreo 6 si ne intalnim aproape zilnic(cand e vremea frumoasa) in parc la tabacarie si ne plimbam puiutii....te asteptam cu mare drag!
Cornelia ,Ioana: distractie placuta la munte!!!!si sa va intoarceti cu burtici de la unguri! cam cat timp o sa stati acolo? unde va veti caza? acolo sau in timisoara? sa ne tineti si pe noi la curent cu ce faceti..k cel putin eu o sa fiu cu sufletul la gura.Tin minte k asa am fost si la andicu....
criss:iarta-ne daca te-am suparat asa de tare..fii si tu ingaduitoare cu noi...k suntem in post si tb sa nu fii suparata!
teano!!! tu ce faci? ai nascut? de ce nu ne mai dai niciun semn de viata? te asteptam sa ne spui cum sunteti..Eu sper k bine si k cel mic iti umple timpul asa de tare incat nu mai ai timp si de noi...
angelique: test ai facut?
mamacita:si tu te-ai suparat pe noi? sau ai spus asa doar din spirit de solidaritate cu colegii? ati aflat ce va fi bb? fetita? baiat?iti doresti o fetita? sau tot un flacau?
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
AngeliquedeS spune:
Mada, nu am facut nici un test, asta ma intrebau si fetele la endometru....
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
criss_2081 spune:
Neata fetele!
Nu pot sa spun ca m-am suparat pe voi, pt. ca de fapt am intrat zilnic sa va citesc, totusi va multumesc ca v-ati adus aminte de mine.
Cornelia si Ioana va tinem pumni pt. Ungaria.
Fetele stiti ce ma gandeam nu vreti sa facem un pomelnic cu numele noastre de botez pe care sa-l ducem la biserica, cand ajunge fiecare la bise sa-l lasam.adica macar in fiecare duminica poate suntem si noi pomenite toate la un loc.
maria08 spune:
Buna dimineata!
Criss 2081: Ma bucur ca nu esti suparata!! Mi se pare o idee foarte buna ceea ce ai propus, numele meu de botez se stie deja!
flisa spune:
AngeliquedeS, multumesc ca m-ai trecut pe listuta.
Madaluta, sa stii ca intru pe "fulguleti..." dar doar citesc iar in ce priveste intalnirea, imi pare rau dar eu locuiesc pe langa Tomis Mall si mi-e greu sa ajung acolo; eu ma duc in parc la Teatrul de Stat ( e mult mai aproape).
Fetelor, ma ajutati cu o firma de amenajari pt evenimente?
maria08 spune:
Pentru cunoscatoare.....la vila unde e cabinetul d-nei Lutescu gasesc vreo pancarda, ceva?
ioana_p76 spune:
Fetelor va multumesc pentru urari si ca sunteti alaturi de noi si ne tineti pumnii, ca avem nevoie!
Noi acum mergem la consultatia preliminara , cu dosarul de analize si sa speram ca totul va fi in ordine si doctorul ne va da unda verde pentru inceperea tratamentului.
Si abia apoi va urma o perioada in care vom lua AC si apoi incepem tratamentul de stimulare, moment in care va trebui sa mergem iar in Ungaria si sa stam acolo cca 3 saptamani, pt monitorizare, punctie si ET. Suntem inca in cautari de locuri de cazare.
Maria la vila cu cabinetul d-nei dr. este o mica pancarta dar trebuie sa fii ajuns deja in dreptul ei s-o vezi.Dar e usor de ajuns mai ales de unde vii tu, dinspre academie.Nu-ti face griji, ca o s-o gasesti usor. Multa bafta azi la consultatie!
Va pup pe toate!
Ioana
Vreau si eu un