Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 2
AngeliquedeS spune:
Roxx, am o prietena care este foarte incantata de dumnealui, dar pe de alta parte am auzit, nu mai stiu daca chiar aici pe forum sau la televizor o poveste in legatura cu o mamica ce a nascut cu dumnealui ceva de speiat, daca imi aduc aminte bine am impresia ca i-au dat o gramada de bani si cand a fost nevoie nu a facut nimic. Prietena asta a mea este foarte incantata de el asa ca nu stiu ce sa mai spun.
Maria, sper ca ai petrecut bine acasa. Daca stai in faleza Nord cel mai bine este sa iei tramvaiul 102 si cobori la Institutul de marina, dupa institut se face la stanga strada Fulgerului si pe dreapta dupa ce mergi putin este casa in care sunt cabinetele Lutescu. Nu este greu de ajuns. daca vrei mai multe amanunte iti stau la dispozitie.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
maria08 spune:
Buna dimineata!
Angelique: Multumesc pentru detalii! Cand am plecat sambata de la munca am trecut si pe langa str. unde-i cabinetul, sper sa ma descurc maine. Eu nu am fost plecata la Moldova, acasa- aici! Tu ce mai faci? Tii in continuare tratamentul?
Andicu: Multumesc pentru PM....acum stiu unde trebuie sa ajung. Nu inteleg de ce mi-a spus sa vin intre orele 16-20??? Nu se mai face programare la o ora exacta?
Fetelor va doresc un inceput de saptamana frumos!!
Mav: Chiar daca nu aveam nevoie momentan, foarte utiule informatiile de la tine!
flisa spune:
mav, multumesc mult de tot! Chiar imi sunt de ajutor informatiile pt ca habar nu aveam de toate obiceiurile; oricum cred ca voi mai intreba si preotul,.... ca sunt obiceiuri din toate colturile tarii si probabil unele nu sunt aplicabile dobrogenilor.
Inca o data, mersi mult si raman datoare
madaluta spune:
flisa:eu , k mamica , la botez, nu am avut nicio responsabilitate. totul a fost pregatit de nasi. trebuie sa ai la tine doar cerificatul de nastere al copilului.dar bineinteles k cel mai bine este sa intrebi si preotul.Tu cand ai nascut?
Eu k sa pot intra in biserica la botez, am fost dupa ce am implinit 42 de zile de la nastere , la biserica si mi s-a citit molifta.Poti face si tu asta , k sa nu cumva sa te trezesti in ziua respectiva k nu te vor lasa sa intri in biserica( se mai practica). Dar despre asta tot cu preotul tau tb sa vorbesti.
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
angelique: nu ne-ai spus dc au venit uratii sau nu... sau n-am fost eu pe faza?
Trece-o te rog si pe flisape listuta mamicilor...k mi-a asa drag cand vad multe mamici si gravidute pe acolo...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
flisa spune:
madaluta, eu am nascut in noiembrie dar am intarziat asa mult cu botezul ca vrem sa facem si noi cununia religioasa in aceeasi zi, adica 2 in 1.
am gasit restaurant la victoria (salonul reamenajat) e super ok. azi ma duc sa stabilesc meniul, avansul, etc. Stie cineva ceva de cum se mananca acolo?
ce firma imi recomandati pentru amenajarea restaurantului? nu vreau f multe ca arata super ok doar niste huse de scaune, baloane cu poza lui bebe...
ioana_p76 spune:
Buna fetelor! Bine v-am gasit la un nou capitol, sper sa fie cu noroc pentru toata lumea!
Maria tu pt ce mergi la d-na dr., pentru monitorizarea ovulatiei? Ca in cazul asta nu te programeaza, se intra printre programari, ca nici n-ar fi avut cum sa te programeze, pt. ca programarile se fac cu min. o luna inainte. Si eu cand mergeam la monitorizare nu aveam o ora fixa, mergeam oricand in timpul programului d-nei dr. Dezavantajul ar fi ca poti astepta ceva mai mult pana sa intri, dar eu eram multumita si asa.
Krissce faci, mai iei tratamentul naturist?
Fetelor, ati vazut ca de cand cu intalnirea ratata (din pacate) Cris2081 n-a mai aparut pe forum. Eu ma pun in situatia ei, dupa ce s-a stabilit cu toate detaliile intalnirea, a mers doar ea singurica. E greu sa ne adunam toate fata in fata, dar macar virtual sa fim unite.Cris, sper ca nu mai esti asa suparata si poate mai intri pe aici sa ne spui ce mai faci.
Va pup!
Ioana
Vreau si eu un
maria08 spune:
Ioana: Multumesc pentru detalii. Vreau sa fac o monitorizare sa vad care-i treaba....mai ales ca s-a terminat cu postul( trupeste vorbind), nu am mai scapat in week end-ul asta !! Spune-mi, te cheama asistenta cand e cazul?? Voi cand plecati la unguri?
Cris2081:Eu imi cer iertare pentru situatia de atunci.....imi pare rau....alta a fost intentia mea!! Te rog, nu mai fi suparici!!
Pup!
ioana_p76 spune:
Maria cand ajungi ii spui asistentei ca ai venit la monitorizare si ea o sa-ti spuna cand sa intri, de obicei dupa ce intra toate programarile care sunt acolo cand sosesti tu. Dar poate ai noroc si nu e multa lume.
Noi vineri plecam la munte, ne intalnim cu Cornelia si sotul ei si luni dimineata trebuie sa fim in Ungaria.Abia astept, sper sa fie cu noroc pentru amandoua!
Ioana
Vreau si eu un