Mamici de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bilantzurile ma tzin ocupata, si tot asa pana pe 30 aprilie.
Si sunt ofticata ca nu are cine sa-mi pozeze burta ca nu mai prezinta interes a doua .

Am descoperit ca imi atarna niste atze pe acolosha, sigur sunt de la cerclaj, cine m-o fi pus sa caut? . Am fost cuminte si nu am tras de ele dar o sa o intreb pe doctoritza de ce le-a pus asa lungi.

In plus azi am mancat niste tochitura cu mamaliga si sunt cu mancarea in barba, abia am ajuns acasa, am zis ca o comit pentru tot restul sarcinii in care nu am vomitat nimic. Si copilul m-a alergat toata casa cu galeata si mopul si intr-un final l-am adormit! Deci sunt fresh si buna de munca... Unde mai pui ca am gatit in 2 zile pentru tot anul, am avut musafiri si sambata si duminica, ca sa il sarbatoreasca pe sot care implineste maine 33 de ani. Ca in rest, nu vede alt cadou de la mine!

Deci ce ziceam? Unde e pagina 20? Ca mi-e somn!

Bine ai venit albinuta1 si sarcina usoara!

Felicitari first carmen pentru bb-ei!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Eu aterizez la BE vineri, imi iau concediu 1 zi si inca nu am definitivat lista de cumparaturi! Si nu vin singura, vin cu o prietena de la sept-oct 2005 cu care m-am balansat la gym in ultimul trimestru, doar ca ea are deja 2 baietzi, nu mai umbla cu unul la purtator!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Deni

LA MULTI ANI! sotului....

Sa imi spuneti si mie ce vedeti/luati fain de la BE. La Iasi nu se face...sau nu stiu eu..

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Ba e si in Iasi pe 22-24 iunie, taman bine pentru tine. La Sala Sporturilor! Asa am fost si eu la prima sarcina, pe 17 eram la BE si pe 28 nasteam!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

esti fenomenala jadi!!! ma topesc de ras pe aici... si cu atele tale (chiar asa sa fie? sa le fi lasat doftora mai lungi? la inceput nu le-ai simtit? vazut, etc? fugi la doctor mai bine, poate s-a descusut nitel "goblenul" doamne'feri!!), si cu facut mancarea, si cu alergatul cu mopul... si cu sotul care nu mai vede alt cadou! Doamne, cat pot sa rad! somebody stop me! nu ma bucur de 'raul' altuia da' ai fost asa comica! succes cu bilanturile si sotului! bine macar ca pustiulica face nani... poate te odihnesti si tu in curand.. hai ca dau eu zor si poate si simo sa scriem 2 mesaje pe secunda si poti schimba capitolul dupa care nu bilanturi, da?

karligutza, sapt.25
and... and... and...

printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Ba e si in Iasi pe 22-24 iunie, taman bine pentru tine. La Sala Sporturilor! Asa am fost si eu la prima sarcina, pe 17 eram la BE si pe 28 nasteam!

Deni & Vlad & Tudor

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

si eu tot vineri merg la BE... dimineata... pe la 10, dar pe la 13-14 tre' sa plec ca am o intalnire de "afaciri"

karligutza, sapt.25
and... and... and...

printesa din burtica

Mergi la inceput

Cu atzele, e sigura, am vorbit cu o prietena cerclata la prima sarcina si ea m-a asigurat ca si ei ii atarnau. Doar ca eu nu am avut curajul la prima sarcina sa ma controlez .

Sotzul meu e sadic, imi vantura prin fatza prajiturile cumparate pentru maine plus un tort Jeni care m-a lasat salivand!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

norocul meu ca mai tine si sambata si duminica!

karligutza, sapt.25
and... and... and...

printesa din burtica

Mergi la inceput

Sambata si duminica doar daca vrei sa te sinucizi si nu stii cum, e de-a dreptul infiorator. Eu am fost in septembrie anul trecut cand nu mi-a dat sefu' concediu si am plecat capiata... noroc ca aveam o lista stricta si deja stiu unde sunt standurile ca nu le muta de la an la an, asa ca hop tzop am luat tot ce trebuia!

Simo nu schimbi mama capitolul?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput