Mamici de iulie-august 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
ghinetz spune:
Am vazut si eu toate burticile. Ce mamici tinere! Bravo voua! Sunteti frumoase...o sa zica lumea ca au iesit copiii cu prietenele. (karligutza...o prietena a fetei, o amica, ma rog)
Oana
21+ si Stefan-Vladimir
- 11 martie 2003
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Antoanela23 spune:
Buna dimineata,
Soarele-si arata fata
!
(asa incepe o carticica pt Victor)
M-am prezentat si eu la apelul de dimineata si va doresc tuturor o sapt excelenta, plina de vesti bune.
Eu iar am avut contractii azi-noapte si azi dimineata mi-am dat seama ca ieri la pranz si seara am uitat sa-mi iau medicamentele
. De obicei nu uit, dar ieri parca am avut pata pe creier.
Luna, felicitari pt carut.
Ioana,
, neata,
.
Musseto, pana acum nu auzisem despre cosleeper, merita studiat.
Ma duc sa mai citesc din urma, pupici
Anto
23 si
Victor (8 octombrie 2005)
ghinetz spune:
Dat fiind ca vom naste in luni de vara (iulie-august), v-ati intrebat deja medicul daca va fi in concediu cand va trebui sa nasteti? Eu ma gandesc sa o intreb la sf lunii, cand merg la urmatoarea consultatie. Si daca va fi in concediu...ce fac??? (Na, inca "un drob de sare")
Oana
21+ si Stefan-Vladimir
- 11 martie 2003
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Ioana75 spune:
Anto
. Pune-ti reminder pe telefon ca sa nu mai uiti de pastile
.
aylin, deci mergem in tandem cu ecografiile
.
Simo, v-am admirat in poze
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
otim spune:
ghinetz - nimic ce sa facem . Sper ca vor mai fi medici BUNI cu care sa ne ajute sa aducem pe lume bb nostrii .
20 saptamani
Simo78 spune:
Oana eu l-am intrebat pe medicul meu de conediu...si a zis ca atunci cand a acceptat sa urmareasca sarcina stia cand trebuie sa nasc...deci...si mi se pare logic ce a zis. Daca avea de gand sa-si ia in perioada aia concediu imi recomanda pe altcineva.
Sorina am uitata sa spun...dupa ce faci albumul public copii adresa si o pui la semnatura.
Simona
19+
Matei Hisham
poze 
Luna1 spune:
Buna dimineatza si de la mine fetelor.
Simo si karligutza ce burtici frumoase, m-am ambitionat sa mai pun si eu dar cand oi avea timp.
Andra vezi poate tensiunea mare este de la teama de halate albe. Soacra-mea sufera de asa ceva si ca sa afle tensiunea reala i-au dat un aparat sa-l aiba non stop cu ea vreo 2 zile. Asa ca atunic cand iti iei tensiunea, deca vei fi stresata ca va fi mare tot mare ramane. Trebuie sa te relaxezi, sa nu-ti pese mai exact. (Normal ca-ti pasa ca nu e usor sa ti se spuna de preclampsie).
Cristina bine ai mai venit pe la noi. Poate vii mai des.
2Mumgirls m-am uitat in magazin si vad ca SMA si Cow&Gate au acelasi pret deci daca zici ca e mai bun Cow&Gate d'ala voi lua sa am in caz de urgentza. Oricum am vazut ca are mai multe vitamine (in special vit D care aici nu se da).
Ioana nu-ti mai zic de ghiozdan ca deja cred ca am luat-o razna. In weekend ne-am mai plimbat in magazine si am gasit oferta la landoul pt carutz si l-am luat, plus dulap pentru hainutze care la fel era in oferta si are masa de infasat. Deci deja sunt cu capul, am luat patutzul, carutzul, landoul, dulapiorul. Sper sa nu se intample nimic rau, oricum nu sunt superstitioasa, si la Cosmin aveam totul gata de prin luna a 5-a. Mai am sa iau scaunul de masina si am cumparat tot ce e voluminos si scump, dupa aia urmeaza ceea ce e mai frumos, hainutzele.
Luna
18 sapt+ Cosmin
Chriszta spune:
Am o intebare pt mamicile care au nascut...
Asta ca sa mai incurajam fetele carora le e frica ca vor avea MEDICUL IN CONCEDIU...
Cat timp sta medicul ginecolog efectiv la nastere???????
De exemplu daca ai un travaliu de 10 ore, cat timp sta medicul cu tine???
30 minute???
Eu nu cred ca este asa o tragedie daca nu ai medicul tau, oricum marea greutate o poarta mosele si asistentele. Doctoru vine, taie scoate, coase si la revedere.
Mamici cu alte nasteri am dreptate???
Spuneti-ne voi ca ati trecut prin asta.
Cristina
22+ si
Eva Alexandra
brazuca25 spune:
Buna ziua burtici!Am revenit si noi ca in weekend tare plimbareti am fost.
Aseara bb mi-a dat picioare fff tare si parca se vedea burtik ridicandu-se. Mi-e tare drag de el cand il vad asa activ.
21+
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Chriszta spune:
LUNA
Eu intru pe net la servici si cred ca mi-a scapta printre capitole.
Ai aflat ce ingeras ai in burtik? Ai prins valul de fetite? 
Cristina
22+ si
Eva Alexandra