Mamici de iulie-august 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
liadorian spune:
Noua ne-a cazut netul cateva ore si n-am putut intra sa vedem ce faceti. Dar cafeaua am baut-o cu gandul la voi!
Lia
S21
AndraZ spune:
Neata fetele ca florile!
V-am neglijat in week-end deoarece am hotarat ca 2 zile sa stau departe de calculator, sa ma plimb si sa dorm cat pot de mult. Vineri am fost la dr la control si rezultatul a fost si bun si rau. Bun pt ca am terminat tratamentul cu Gravibinon si Duphaston....si rau pt ca am tensiunea mare si risc crescut de preeclampsie.
Nu inteleg ce se intampla cu sarcina asta....de abia scap de iminenta de avort habitual....si acum dau peste alta....preeclamsie.....imi masor tensiunea si dimineata si seara si urmaresc sa vad daca se modifica in vreun fel deoarece in ultima luna nu ascazut cu foarte mult....ci doar asa....cat sa zici ca a s-a intamplat o modificare....pe 28 martie ma duc la eco 3D+4D+ Doppler+morfofetala si sper sa vedem atunci cum stam in realitate cu tensiunea....si eu si bb.....speram ca totul va fi bine pt amandoi....![]()
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Chriszta spune:
Buna dimineata burtici.
Va doresc o saptamana excelenta cu multe bucurii ca se pare ca a venit primavara.

Sambata am fost doar cu fetita mea la plimbare... am fost la coafor, la cumparaturi si ne-am uitat deja si dupa cercei, dar se pare ca am devenit mai simandicoasa cand e vorba de fetita mea... asa ca n-am gasit ceva care sa ne placa... Ah pe tatic l-am lasat acasa asa ca am petrecut numai noi fetele 
. Va sfatuiesc si pe voi sa incercati... a fost MINUNAT!!!! mai ales ca si vremea a fost foarte frumosa.
Felicitari pt mamicile care stiu ce minuni au...
Cristina
22+ si
Eva Alexandra
mioara2004 spune:
Buna dimineata fetelor,
Witchy-witch si mie burtica mi-a crescut in salturi; la fel si in greutatea. Conteaza ce se vede la control.
Simo, karliguta v-am vazut burticile!
Noi ieri am iesit la padure, am cules ghiocei!!, am facut foc si gratare..
Se pare ca l-am agitat pe bebe pentru ca azi noapte m-am trezit foarte des, tot se misca in burtica...
Acum sunt la servici, stau linistita...![]()
Va pup
Poza 22 sapt
Mioara
24+
Doru Andrei
aylin_tarcan spune:
dragutele mele, am reusit sa termin in fuga, din doua in doua, ce ati scris harnicutele de voi ca niste furnicute.
witchy_witch, nu te ingrijora. cum ziceau si fetele, bb cateodata se simte mult mai tarziu (eu l-am simtit la 19 sarcina trecuta), iar burtica creste cum vrea ea. la mine cel putin, e mititica si inca nu se vede ca sunt gravida (daca nu am un tricou super mulat). am luat 1.5 kg pana acum....asa ca....ce sa mai zic de tine. nu ai nici un motiv de ingrijoarare. conteaza ce vede nenea doctorul la eco.
citeam cum a crescut colul la 48mm (sper ca am retinut bine)....ohohoho...eu nici negravida nu am col de 48 mm. eu stiu ca intr-adevar de-a lungul sarcinii colul se reduce. insa daca stai intinsa si cumintica , dupa o perioada el se poate lungi. eu l-am avut sarcina trecuta 27 si apoi 32 (dupa o cura de stat in pat). insa e adevarat ca e important si cat de exact si de bine au fost facute masuratorile.
samurai lady, pupaturi lui ken sa nu il manance bubitele.
felicitari fetelor care au aflat ce bbeu vor avea.
Aylin,
18+ 
Ioana75 spune:
Simo, mersic de lapte cu cacao, ca n-am mai mincat de multe zile
. Auzi, soacra ta nu accepta copii de suflet? (ma gindeam ca am nevoie si eu de o masinuta mica
) Eu zic ca merita cintarul pentru bb, dar ideal e sa-l imprumuti, ca nu il folosesti decit pina pe la 6 luni.
aylin, am numarat, am 7 ecografii pina azi, la fel ca tine. Dar eu miine merg la Herghe la a 8-a
.
karligutza, felicitari pentru printesa!
Luna, hai zi acum, ce culoare are ghiozdanul?![]()
Eu am reusit sa recuperez din kg, am +3.5kg la 20s. Burta insa nu vrea sa creasca si pace, tot n-am ajuns la 1m diametru
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
ioana, dar nici eu nu ma las mai prejos. eu merg peste 10 zile la eco. pana atunci te las sa fii castigatoarea 
Aylin,
18+ 
estecri spune:
Buna,
Simo invata-ma si pe mine cum sa pun poze . Am de la morfologia de trimestru 2 si spre rusinea mea nu stiu cumn sa procedez. Sa-ti traiasca burtica , ma bucur ca nu sunt singura la care se vede(va explicam intr-un mail anterior ca toata lumea zice ca am ditamai burta) , dar vad ca se vede si alte fete.
Pup burticile
sorina
21+
Simo78 spune:
Sorina intri la Yahoo pe photos si te loghezi si iti faci acolo un album. E foarte simplu, iti zice pas cu pas ce ai de facut. Dupa aia, nu uita sa intri la share si sa il faci public. Daca nu te descurci da-mi un PM si explic mai detaliat. Succes!
Simona
19+
Matei Hisham
poze 

Ioana...azi cu lapte cu cacao.