*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)
Raspunsuri - Pagina 30
Mamibiutza spune:
Poohy
, nu te mai necaji ca simte bb.
Bine ca n-ati patit nimic voi... restul se rezolva
Cat despre babyexpo eu tare am impresia ca o sa mergem cam ca la "pomul laudat"... sper sa nu fiu dezamagita prea tare
Madi spune:
Multumesc mult pentru recomandari. Cred ca imi voi lua carpicon, ca la o adica imi foloseste si dupa nastere, daca voi avea epiziotomie.
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
dideip spune:
Bine ai venit printre noi Mamibiutza iti doresc o sarcina usoara in continuare
, dai bice cu primele 10 mesaje sa scapi mai usor si da-ne mai multe date, la ce spital esti ce doctor ai, cum nasti?
Paula
33+
poze
poze bebe
Mamibiutza spune:
Asa...
sa va mai spunem cate ceva despre noi...
stam acasa din februarie, mai intai in concediu de odihna si de la 1 martie in prenatal... eu n-as fi vrut sa intru in prenatal asa devreme dar am ceva probleme cu colul asa ca dr. a zis ca ar fi mai bine sa stau in pat
lucru care ma cam scoate din minti...
altfel ma simt destul de bine, desi nu trece zi fara sa experimentez diferite tipuri de contractii... si dureroase si ne... asta e...
chiar faceam haz de necaz ca nu o sa-mi dau seama cand o fi sa nasc... ca eu am avut contractii de la bun inceput...
hai ca va povestesc asa fractionat ca sa scap de moderarea aia...
Mamibiutza
32+ cu 
mica0307 spune:
mamibiutza bine ai venit. Te-am trecut in listutza. Sa ne dai si dr si spitalul sa le trec.
Nu ne deschide si noua nimeni capitol nou?
Mica
31+
Maya Alexandra
Poze
Mamibiutza spune:
mercic dideip 
O sa nasc la Spitalul Universitar si sper din tot sufletul sa nasc natural, probabil cu peridurala... ca altminteri nu stiu daca am curaj ![]()
oricum, de cezariana nici nu vreau sa aud... decat daca doamne fereste nu se poate normal...
Mamibiutza
32+ cu