*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

bogalina bine ai venit. Te-am trecut in listuta. Sa ne dai si spitalul si dr sa le trec.
moberi te-ai programat la cezariana pentru 14 mai?

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

bogalina bine ai venit printre noi.

alynta27 sa-ti traiasca bebelina.

madi i-mi pare rau dar nu stiu cum sa te ajut cu problemuta ta.

27+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Neatza, fetelor!
Abia de juma de ora ne-am trezit si noi!De', ieri si alaltaieri am tot umblat , ne-am plimbat prin parc, am fost la film....ca tare ma plictisisem sa stau in casa!Si....ajungand acasa am constatat ca sunt tare obosita si ca ma dor picioarele daca ma plimb mai mult!Si la voi e la fel?Inainte rezistam sa ma plimb mult dar acum.....abia merg si imediat obosesc!
Bebelinul e bine, mai da din picioruse sau manute dar parca s-a mai cumintit!

Alynta, felicitari pt fetita!

Andrada, ai grija cu efortul, mama!Nu te juca!Desi....eu vorbesc.....ca trebuie sa dau si eu cu aspiratorul si sa fac curat azi!Ca sotul meu.....era cam obosit sa ma ajute ieri dupa cat l-am plimbat!Dar vedem noi scandal diseara de la tati!

Alyna 32+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Bogalina, Ankaa, bun venit printre noi si sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi si voinici!

Alyna 32+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Salutare fetelor....
Vad ca sunteti bine....ce ma bucur....
Noi azi schimbam saptamana....28-29
Am fost in vichend si ne-am interesat de patut ....si la sf lunii il si cumparam....ca am gasit ceva frumos....
Bebelusul este ok,nu are stare si face numai asa...,maine merg sa mai fac niste analize...mmmmm cam astea sunt noutatile.....aaaaaaaaa si acum fac stagiu la spitalul de psihiatrie....mamaaaaa sa vedeti ce e acolooooo, fugi mancand pamantul, dar na , asta e meseria.... trebuie facuta.
Va pup pe toate .

Byu 27+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

buna,fetelor!Mi-a luat ami mult de o ora dar am reusit sa citesc ultimile pagini!
Motaneltu lucrezi in invatamant.Scuze daca am inteles gresit .Daca e adevarat atunci suntem colege de...suferinta.
Ce parere aveti:patut de lemn sau din celelalte gen tarc.Care sunt avantajele si dezavantajele?
Astept si eu sa se deschida IKEA si sa meg la baby-expo.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Parerea mea e ca astea stil tarc sunt mult mai practice, se pot strange sunt deja imbracate...ori astea de lemn sunt cu mult mai scump, nu sunt imbracate peste tot deci copilul ar putea sa se raneasca...mmmm

Byu 28+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am reusit sa citesc in mare mesajele de vineri incoace!
Poohy chiar ca ai talent la impletit! Sunt foarte dragute hainutele!
Andra condoleante pentru bunicul tau!
Piticasigogosica ii doresc sotului tau sanatate si refacere grabnica!
Ella_74 bine ai venit printre noi si sanatate!
Ankaa iti urez si tie bun venit!
Bogolina bine ai venit! In ce saptamana esti?
Pauly, Alyna 24 multumesc pentru felicitari!

Alina-Mirela 25+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

salut !

Eu azi vad ca sunt tare cu capul in nori, nu am chef sa fac nimic.

Elteka Maria mea, trebuie sa faca bine si sa semene cat de putin si cu tata-su, ca altfel e nasoala treaba. Dar nu ma indoiesc nici o clipa ca va avea multe trasaturi asiatice. ( stiu ca gena asta asiatica e destul de puternica)

Bogalina bine ai venit si pt a scapa de moderarea mesajelor incearca sa postezi peste 10 . Atunci o sa reusim sa te citim in "timp real".

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Salutarece mai faceti.Am terminat de citit din urma, si vreau sa le urez noilor o sarcina usoara si bebei sanatosi.
Mica, interesanta oferta care ai gasit-o(17 milioane)
Si eu astept Baby-expo.

Paula33+

poze

poze bebe

Mergi la inceput