*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)
Raspunsuri - Pagina 19
Vali5 spune:
Buna seara!
Ma bucur ca mai am putin timp liber si reusesc sa mai citesc ce ati scris.
andradap, condoleante pentru bunicul tau! 
Elteka e un scump copilasul tau!
Urez si eu bun venit noilor burticute!
Sincera sa fiu vroiam sa raspund la mai multe fete, dar sunt foarte obosita si nu am mai deschis un notepad cand am citit, ca sa notez ce vreau sa scriu. Sorry!
Noi suntem bine, bebe misca foarte des si imi este din ce in ce mai drag. Abia astept sa il vad si sa il tin in brate. Eu muncesc foarte mult - sunt pe ultima suta de metri si trebuie sa las toate lucrurile in ordine la birou. Dar sunt fericita ca in doua saptamani intru in prenatal.
Apropos de prenatal - eu am anuntat la birou ca incepand cu data de 1 aprilie intru in prenatal, dar inca nu am dus nici un act. Fetelor, care ati intrat deja in prenatal, ma puteti ajuta cu informatii, va rog? Nu stiu ce trebuie exact sa fac. Sa ma duc la medicul obstetrician, la cel de familie, ce trebuie sa fac? Va multumesc!
Acum vreau sa ma intind ca am niste dureri ingrozitoare de spate si nu mai pot sta in fund.
Somn usor!
Valentina
32+
Andrei
Poze
andradap spune:
Buna fetelor...
Am venit si eu din oras ![]()
Si ma pun la culcare... Maine dimineata plecam la Slanic la inmormantarea bunicului... Va pup 
Ne revedem maine seara!!!
Andrada
32+ cu
Antonio
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by andradap
ELTEKA, am vazut POZA...E scump foc!!! Am eu impresia sau are frunte si ochi asiatici?
Andrada32+ cu
Antonio
ANDRADA, nu glumi cu chestia asta!
Sotul meu e european. Toata lumea face mishto cand discutam cu cine seamana, cica "numai sa n-aiba ochi lunguieti"
. 
Apropo, abia astept sa vad si eu cum arata MARIA Ralucaimi. Eu din ce vad pe aici (ca eu stau intr-un cartier cu multi straini si multe casatorii mixte) mi se pare ca gena asiatica e mai slaba, de multe ori copii nici nu mai au ochi lunguieti. Dar te pomenesti ca al meu "mosteneste"
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by Ionice
Elteka am vazut ca ai spus ca ti-ai facut vaccinul imunoglobulina anti D...Aveai anticorpi absenti?
Ioana30+ cu bebitza Antonia
Da, Ioana.Initial mi i-au masurat o data la 2 luni, apoi la o luna. Intotdeauna erau absenti. Cand mi-au facut vaccinul, mi i-au mai masurat o data exact IN ZIUA DINAINTE, si erau tot absenti. Aici se face preventiv. Mie mi-au zis ca riscul sa dezvolti anticorpi creste pe masura ce creste bebe, de asta au masurat mai rar la inceput - desi, cum zic toti, la primul copil riscul asta e foarte mic; si ca daca as fi fost la al doilea copil, m-ar fi masurat mai des.
Dar vreau sa-ti zic ca doare, pe mine m-a durut mana aseara, in umar si la incheietura
- imi inchipuiam cum o sa sufere si ala micu' pana trece prin toate vaccinele.A, si mai o chestie! Eu credeam ca e rosu (parca citisem ca e o chestie din sange
Tu ai facut si tu?
Asa creste bebe
pauly spune:
buna dimineata fetele,
ne-am trezit cam devreme ptr ca i-a fost foame bebelinei..![]()
acuma stau si ma uit la burtica mea cum se misca ...
parca ii furtuna inauntru..
, se vede ca o crescut printesica .![]()
andrada drum bun si sa aveti grija de voi.
elteka ce frumos ii bebeul tau si ce muschiuleti are
.
vali5
bine ca intri in concediu prenatal...sa te odihnesti si tu putin, daca stai mai mult intinsa sigur te mai lasa si durerile de spate.
chowpersa multa sanatate atat tie cat si bebeului.
27+
Riana Alessya
bebelina mea
mica0307 spune:
andrada drum bun si condoleante pentru bunicul tau.
vali trebuie sa iei de la medicul de familie adeverinta de prenatal si sa o duci la serviciu. Adeverinta tre sa o iei in luna aprilie, adica in luna in curs. Si eu tot pe 1 intru in prenatal si asa mi s-a spus.
Mica
31+
Maya Alexandra
Poze
michigan spune:
elteka si eu fac vaccinul pt Rh- saptamana asta
mai pe la sfarsit
joi sau vineri
sperr sa nu ma doara prea tare
tot sapt 28
asa am convenit cu doctorita ca ar fi bine sa-l fac acum
si dupa ce am colindat ca nebuna pt ca la noi in oras nu se gaseste
cu voia lui dumnezeu am reusit sa fac rost de el
si eu tot asa am citit ca s-ar face si la nastere daca bebe este pozitiv
doctorita mi-a spus insa ca nu mai e nevoie sa-l fac la nastere daca il fac acum
oricum o mai intreb
pt ca tb sa stiu inainte daca-l fac ca sa pot da comanda de el si sa fiu sigura ca mi-l aduc in timp util
oricum e un dulce puiul tau si au reusit niste poze extraordinare la eco
vai ce muschiuleti ........
cred ca a are activitate nu gluma in burtica
ankaa bine ai venit la noi si iti dorim o sarcina fara probleme
mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
ELTEKA spune:
Buna dimineata, Pauly! 
Asta fac si eu, lucrez la computer si mi se muta burta in toate partile...Asa ceva!
La mine numai de vreo 5 zile a inceput, si inca ma mai minunez. Azi noapte am vazut un film si am reusit sa adorm prichindelul, dar cum s-a terminat filmul iar eu si tati am inceput sa vorbim, a reinceput! Si asa a tinut-o pana dimineata...
Deci maine te cantaresti, da?
Si faci 8 kg, da?
Hai, ca eu te astept la 9 (kilograme), desi am maldarul de ciocolata in fata...
Asa creste bebe
ancamari spune:
Buna dimineata burtici cu bebici!
Am schimbat si noi saptamana si luna - 8! Ce putine saptamani mai avem si eu nu am cumparat nimic si mai stau si in pat! Si mi-ar fi placut si mie sa ma duc prin magazine si sa-i fac "trusou" bebelusului. Dar daca mai rezista acolo in burta 5 saptamani, dupa aceea imi fac eu curaj intr-un week-end si tot evadez din casa.
Va pup, aveti grija de voi!
Anca, 31s+
Andrei Cristian
burtica
ELTEKA spune:
Michigan, eu zic ca dimpotriva - dupa nastere trebuie neaparat facut, fiindca atunci se "amesteca" singele intre mama si copil in mod clar. Si nu sunt probleme, fiindca bebe iese afara imediat - dar data viitoare, corpul "isi aminteste" ca a mai fost atacat de sange de alt tip si...declanseaza contraofensiva nasol impotriva bebelui (nu ca prima data).
Asta, sigur, numai daca mai vrei un copil. Noi mai vrem, asa ca eu fac (daca testul dupa nastere la bebe iese Rh+, altfel NU). Si mi-a mai zis ca trebuie facut in 48-72h de la nastere neparat!!! O cunostinta de a mea cu Rh- aproape ca innebunise dupa ce a nascut, ca mai erau cateva ore si ei nu gaseau in nici o farmacie vaccinul...
Sa stii ca trece durerea, pe mine azi numai daca apas locul ma mai doare
Iti tin pumnii!
Nu-i asa ca e draguta poza? Doctorul zice ca deja se vede ca are niste gene lungi si par
Si falcute
Asa creste bebe