*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)
Raspunsuri - Pagina 20
pauly spune:
elteka maine dimi raportez kg.
mai nou si mie mi pofta pe cioco
...gust cate putin cat sa-mi satisfac pofta..si dupa i- dau sotului sa o pape..ca sa fiu sigura ca scap de ispita.![]()
27+
Riana Alessya
bebelina mea
dianalaura spune:
buna dimineata mai spre amiaza si de la mine!
Am dormit si noi pana pe la 10, cu pauze de joaca pt bebe si de nesomn pt mami pe la 5 jumate si la 8. Acum imi beau cafeluta si va citesc!
Andrada, probabil deja ai ajuns la inmormantare. D-zeu sa-l ierte!
Motannel, multumim de link. Cred totusi ca pt noi va fi un pic mai simplu, ca nu avem atatea sectoare ca in Bucuresti!
Chowpersa, in ceea ce priveste extrasul de cont de la banca, incearca sa mergi la banca emitenta a cardului si sa vb la ghiseu. Ii dai nr de cont si te legitimezi, si sa iti arate tranzactiile efectuate pe contul respectiv. Oricum, exista si o optiune sa iti vina lunar acasa un extras de cont, stiu ca sotul meu primeste asa ceva. Cat despre acte, cand mai intri trimite-le pe adresa de mail comun, mai_iunie2007@yahoo.com, si careva dintre noi va incerca sa le posteze pe forum. Sau poate trebuie doar trimise administratorilor, si vor sti ei cum si in ce fel sa le ataseze.
Pauly, si ce ai papat? Chiar acum s-a trezit si sotul meu si cica are pofta de paine cu margarina si gem.
Va pup si mai intru putin mai incolo!
diana
30+
STEFAN
asa creste bebe
poze
pauly spune:
dianalaura am papat paine cu ou si am baut un ceai, si peste jumate de ora un iaurt savia..ii destul de bunicel ptr un iaurt vegetal.
cum v-ati distrat aseara?o fost frumos la chef?
27+
Riana Alessya
bebelina mea
gabiu spune:
buna dimineata fetelor,
am terminat in sfarsit si noi de renovat baile si au iesit super ( cea mare e rosu cu alb iar cea mica albastru cu alb). Am avut si o femeie care mi-a facut curatenie generala, asa ca acum stau si eu linistita si va citesc.
Va pup ( eu mai merg la munca pana pe 6 aprilie dupa care intru in concediu de odihna si apoi in prenatal ( sau post natal in functie de cum voi naste)
gabi
30+ 
michigan spune:
elteka si eu am citit la fel
ca tb facut la nastere
nu stiu ce a vrut sa zica doctorita
sau n-am inteles eu prea bine
oricum ne mai interesam si vedem ce e de facut
nu stiu sigur daca mai vrem un fratior sau o surioara
dar daca ne hotaram, nu vreau sa fie probleme
tb oricum sa ne luam toate masurile de siguranta
cred ca le place puilor in fata calculatorului
al meu danseaza
de azi dimineata cand am ineput sa lucrez ceva la calc
oricum lui ii plce cel mai mult cand mami sta intinsa in pat, atunci misca burtica
sau atunci sunt eu mai linistita si pot sa observ orice miscare
acum s-a mai potolit
cred ca a obosit
poate face nani
o sa stau cuminte si-l las sa se odihneasca ![]()
mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
msemcu spune:
Iuliabraila, felicitari pentru analize sis a vedem cu ce noutati vii de la eco!
Cristalina, ce putin a mai ramas: numai 5 saptamani!!
Chris27, vad ca tu esti cea cu testele de stres! O sa citesc din urma sa vad cum ai ajuns la ele! Ma bucur ca ai vesti bune! Si felicitari pentru noua data! Aoleu, incep nasterile si la noi cat de curand!! Parca nu-mi vine sa cred!!!!
Bebeta, planurile mele seama tare mult cu ale tale: mai muncesc (din fericire de acasa) pana pe 1 aprilie, iar apoi incep sa-mi iau concediul de odihna pe acest an si o mica restanta de anul trecut, dupa care intru in cele 126 de zile! Cu kg cred ca stam destul de bine, ca in saptamana 27 am ajuns la +11kg.
Kay, ai grija de tine si incearca si tu sa stai mai linistita! Eu am inteles ca repausul ar ajuta la scaderea tensiunii!
Miniuta, e bine ca vrei sa-l implicit! Si eu mi-am anuntat sotul ca nu scapa de schimbat pampersi si facut baie si hranit!!! Tot tacamul ce mai incolo – incoace! Eu oricum voi apela si la mama, ca la trei printese nu facem fata cu siguranta!!
Elteka, felicitari pentru vestile bune!! Si tu si scapat cu bine de testul de glicemie!!! Hai ca poate am si eu noroc si o sa fie bine! Saptamana viitoare e programarea pentru el!! Nasol cu fibromul asta al tau! Dar or fi stiind ei medicii ce zic pe acolo!
Andrada, condoleante! Oau, sa visezi asa chestii prevestitoare mi se pare super! Desi uneori cred ca am prefera sa nu aflam dinainte! Si Pepsi, coleguta noastra de aici are tot felul de vise prevestitoare! Si multe dintre ele s-au si adeverit!
Piticagogosica, ma bucur ca totul e ok cu sotul tau! Ai grija de tine si incearca san u exagerezi, desi, cu toate astea pe cap cred ca e destul de greu!
Pauly, ma bucur ca totul merge bine pentru tine! Lasa kg ca o sa avem timp pe urma sa ne ocupam de ele!
Arcadia, mai discuta cu doctorul tau, mai citeste pe net ca sa fii informata despre ambele tipuri de nasteri si nu te stresa! Mai ai inca timp sa te decizi si eu zic ca pana la urma o sa-ti vina in mod natural alegerea! Si mai ales, fii optimista ca totul va fi bine!
Mihamora, si tu ai optat pentru recoltarea de celule stem? Si eu am cerut mai multe informatii de la ei si ne gandim daca sa facem asta sau nu! La noi pretul este in functie de numarul de placente: daca fiecare copil are placenta lui se plateste suma X3 la care obtinem o reducere de 10% iar la 2 placente (cazul nostru) suma se dubleaza! Oau, nu ma gandeam ca s-a facut deja si la Iasi asa ceva!
Ella_74 bine ai venit printre noi!!
Madi, felicitari! Ce greutate frumoasa! Aoleu, abia astept sa depaseasca si printesele mele macar 1 Kg!!
Ankaaa, bine ai venit! Stii ce va fi cel mic?
Sobi, cred ca te-ai simtit super dupa atatea cumparaturi! Hai ca incepeti sa-mi faceti si mie pofta!
Mari 25+

michigan spune:
msemcu
de pampersi, baita si haranit nu cred sa scape vreun tatic
asta e
tb si ei sa se bucure de toate placerile de a fi parinte ![]()
mihaela
27sapt Octavian Andrei
michigan spune:
ce liniste e pe aici la ora asta
bine
ma apuc si eu de lucru
dupa care iau o mica pauza pentru somnicul de dupa-amiaza
trebuie sa aiba si bebe un model nu?
il invat de acum ca tb sa doarma dupa-amiaza ![]()
mihaela
27sapt Octavian Andrei
Motannel spune:
Astazi e cam liniste pe aici! Lumea cred ca se odihneste ...
Eu am avut activitate de dimineata ... am fost la spital la urgente si mi-au facut niste analize ... hemoleucograma si sumar de urina ... pe care nu de multa vreme in urma le facusem si erau bune! Bune au iesit si acum, chiar mai bune ca la inceputul lunii! Problema pentru care m-am dus ... am o durere acuta ca o intepatura in partea dreapta jos ... probabil in zona ovarului ... dar cand apas e ok ... ma doar cand stau o picioare sau merg pe jos si am zis ca e mai bine sa verific ... iar dr mea era de garda si m-a putut vedea imediat! Zice ca e ceva normal dar sa vad si un chirurg si sa fac un nou eco - abdomen total ... sa nu fie vreo apendicita!
Am vazut ca si unele dintre voi ati mai acuzat intepaturi, dar pe mine abia de 2 zile ma incearca .... sper sa fie totul in regula ... mi-am ascultat si mititica la un aparat ... inima ii bate regulat si cu putere ... mi-e tare draga!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
30+,
Teodora
Motannel spune:
Am uitat .. mi-a recomadat odihna si no-spa! Voua ce v-au mai zis medicii?
Aaaaa in locul cu intepatura .... inainte sa simt durerea simt o senzatie de rece, apoi de fierbinte, apoi incepe o intepatura ascutita parca e un ac ce se rasuceste....
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
30+,
Teodora