*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)
Raspunsuri - Pagina 17
Madi spune:
Buna burtici!
Tocmai ne-am intors si noi de la doctor si ma bucur ca mi-a spus ca bebelina mea are 1.900 (+/- cat o fi eraoarea). Eu eram stresata rau cu greutatea si de-abia asteptam sa imi spuna cat are, pentru ca am IR-urile marite si mi-era teama ca nu cumva sa fie mai mica. In rest, deocamdata la mine totul pare ok, colul era inchis. Doctorita mea pleaca insa o luna in concediu
si mi-a spus sa stau cuminte. Eu ma mai duc la serviciu pana pe 2 aprilie si de atunci voi intra in prenatal.
Alina25si eu vreau sa imi cumpar trusa de epidurala, dar nu stiu inca de unde. Ai idee? Si mai ai idee si cat costa? Doctorita mi-a spus sa mai cumpar si o fiola de nu stiu ce odata cu trusa (ma gandesc ca o fi anestezicul...)
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ankaa spune:
salutare burticute.va tot citesc d vreo 5 capitole,dar pana acum n-am reusit sa-mi fac curaj sa va scriu.Sunt o mamica de iunie,UM:17.09.06,DPN:27.06.07.Daca mai aveti nevoie de alte informatii pt listuta,mi le cereti voi.Sper sa ma primiti si p mine in grupul vostru
ankaa
dianalaura spune:
am revenit si eu un piculet pe aici...incet incet ia forma si ursuletul meu :), m-am prins cum e cu tricotatul cu 2 culori...
Ionice, vaccinul ti-l faci la dr de familie (de fapt asistenta il face).
Andrada, nu cred sa aiba ochi asiatici copilasul Eltekei, daca sotul ei e nordic
. Dar asa pare in poza la prima vedere, intr-adevar. Poate e subconstientul nostru influentat de faptul ca locuiesc in Japonia ![]()
Ma duc sa mananc si eu ceva ca m-am luat cu tricotatul si acu am vazut cat e ceasul..imediat vine sotul meu si plecam la chef
va pupic, vb maine!
diana
30+
STEFAN
asa creste bebe
poze
ankaa spune:
Fetelor,am o intrebare:care din voi stiti ce trebuie sa fac sa nu-mi mai scrie"ne-moderate",ca incepe sa ma enerveze![]()
ankaa
Ionice spune:
dianalaura multumesc.luni ajung si eu lamedicul de familie sa-miiau concediul prenatal si o intreb si de vaccin.
Elteka am vazut ca ai spus ca ti-ai facut vaccinul imunoglobulina anti D...Aveai anticorpi absenti?
Ioana
30+ cu bebitza Antonia
andradap spune:
Madi, trusa epidurala o gasesti la orice farmacie...
Dianalaura, zau ca asa mi se pare... nu stiu daca e influenta JAPONIEI sau ce.. .dar mie asa mi se pare... Sau o fi din cauza ca e poza mai galbena???
Oricum... e frumos FOC!!!
Andrada
32+ cu
Antonio
florina spune:
Ella, Anca, multumesc mult pentru raspunsuri.
Sotul meu a aflat de la un alt tatic de la serviciu ca nu se mai acorda cele 10 zile in plus pt cursul de puericultura (dar si el e tot la al doilea copil, deci asta trebuie sa fie motivul).
La probleme legislative am inteles ca se acorda tatalui in total 10 zile, indiferent de cursurile terminate. Dar astept un raspuns exact de la ei.
Aveti idee, concediul prenatal e platit de angajator sau de stat?
Diana, sa ne arati si noua ursuletul cand il termini! Eu n-am ajuns inca sa-mi iau material...sper sa o conving pe mama sa imi caute.
Maine schimbam si noi saptamana...Va fi cea mai lunga primavara din viata mea :) Nu mai am rabdare si mai am o vesnicie de stat in pat...
Florina, 24+
Teodora si Tudor(5 ani)
dianalaura spune:
Ankaa, bine ai venit! O sa te trecem si pe tine in listuta! Sa ne spui data nasterii tale si ce este bebe: fetita sau baietel. Ca sa nu mai scrie mesaje nemoderate, trebuie sa treci de 10 mesaje. Primele 10 iti sunt moderate, si dupa aceea apar in mod direct, si le putem vedea si noi. Deci, pune mana si mai scrie repede 10 mesaje, chiar daca sunt numai de 1 rand.
Florina, sigur ca va arat si voua ursuletul, dar probabil luni o sa il termin...
Acum ma duc sa ma imbrac, suntem intarziati deja la petrecere!
diana
30+
STEFAN
asa creste bebe
poze
ankaa spune:
DianaLaura ms mult pt raspuns.Ma pun pe tastat,k s trec odata de primele mesaje.Acum sa-ti dau si celelalte date pt listuta:data nasterii e 6.09.1986.Bebe e baietel din cate mi-au spus la eco.sper sa nu se schimbe pe parcurs![]()
DianaLaura,distractie placuta la petrecere
ankaa
alina25 spune:
Salutare
MADI eu o sa merg la farmacia spitalului Municipal sa o cumpar .Farmacia este in incinta spitalului.Prietena mea care a nascut in ianuarie mi-a recomandat anestezia "Perfix de la Braun" si costa 71 ron.Iar serul se cumpara separat dar am inteles ca spitalele il au ,ar costa inca 31 ron.Eu vreau sa-mi intreb medicul de ser daca il are spitalul si daca nu il voi cumpara.
Pupici
30+