*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)
Raspunsuri - Pagina 13
andradap spune:
Si sunt bune si la gust
Si mie imi plac urzicile...
Sa aveti vreme frumoasa maine si sa gasiti cat mai multe urzici!!! ![]()
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
32+ cu
Antonio
andradap spune:
Eu cred ca ma pun sa-i fac un album... cu poze si sa scriu despre el... despre cum a inceput totul ![]()
Revin mai tarziu...
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
32+ cu
Antonio
chris27 spune:
Am restartat compu...Mi-a aparut jos un ceas si nu mai puteam scrie nimic...oare ce-am apasat gresit?Ma intrebam,de la cegreutate ne lasa sa plecam acasacu bebeii?Al meu avea acum 3 zile 1,785 grame(La 32 sapt).O fi prea putin pt aceasta varsta?Eu tot presimt ca nasc curand...si poate din cauza ca o parte vrea asta...Tu intelegi,Andrada,cum e cu nerabdarea asta...D-zeu dezvolta foarte mult imaginatia femeii gravide!..
dianalaura spune:
Buna dimineata si de la mine!
Bebelul m-a trezit pe la 5 dimineata, dar i s-a facut mila de mine stiind ca e sambata si nu a facut scandal, m-a lasat sa dorm pana la 7jumate! si de atunci mi-am expediat sotul si parintii la tara (la vie) si eu m-am apucat de una alta pe aici..am pus niste rufe la spalat, acum tre sa merg pana la magazin sa iau paine, ca nu mai am deloc, si sa ma apuc de programul artistic : aspirat, dat cu mopul,sters praful, spalat vase....mai am si niste haine care o sa le spal cu mana (niste tricouri rosii, dar sunt putine sa le bag singure in masina, iar amestecate mi-e frica, sa nu se duca culoarea) ...etc. De facut mancare o sa scap, daca am ramas singura acasa nu imi mai fac nimic, mai am niste tocanita de cartofi de ieri....poate o sa imi iau niste salata verde, rosii, masline, castraveti....sa imi fac o salata....
Mai am si de scris...poate imi incep si fata la puloverasul pt Stefy...iar de pe la 6-7 diseara mergem la chef, la ziua lui Serban si al tatalui sau. Si-o aniverseaza azi impreuna...!
Asa ca spor la munca fetelor, ca banuiesc ca tot ceva in genul asta o sa faceti si voi azi (care puteti si nu sunteti consemnate la pat). Va pupucesc pe toate!

Ahh, era sa uit! Ela, bine ai venit!
diana
30+
STEFAN
asa creste bebe
poze
alegrutza spune:
quote:
Originally posted by dideip
Buna dimineata fetelor si merci Andrada pentru noul capitol
Alegrutza, mi sa parut mie sau ai fost si tu la intalnirea din Bamboo
Paula32+
poze
poze bebe
Neatza fetelor, dedeip, merci si
pentru invitatia la bamboo, da am fost si eu pe acolo, dar am fost cam "absenta", eram destul de supi, la ecografie mi-au zis ca bebe e "lesinat de foame",in sensul ca ar trebui sa aiba peste 2 kg si el nu are decat 1400, m-am speriat putin si din cauza IR-urilor crescute, si ieri fuga la gine, ea m-a linistit ca este totul ok si din punctul ei de vedere nu am de ce sa ma alarmez, dar oricum m-am stresat ieri toata ziuaChris27, ce noutati ai, ai mai fost sa vezi ce iti spune aparatul ala, am incredere ca totul e bine,poate nu merge bine aparatul, daca la Doppler ti-a iesit bine,inseamna ca asa e.
Va pup si urez un weekend placut, ce vreme frumoasa e

asa creste bebicul
poze
Madi spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Din nefericire (MADI!!), fibromul s-a mai marit (7,5x4,5) dar ei tot nu vor sa-i faca nimic. Mi-au spus ca acum copilul e cu capul in jos, iar fibromul e mai sus de capul lui, insa e posibil ca atunci cand e bebe mai mare - sa-l presezeSi in cel mai rau caz, capsorul lui bebe se deformeaza
, dar cica isi revine in 3 luni dupa nastere... boaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Punctul 2: sa aleg nastere naturala, caci daca vad ei ca la contractii fibromul nu il lasa pe bebe sa treaca, imi fac ei cezariana oricum. Dar ideea e sa nasc natural. Fie si asa. Punctul 3: nu se umbla la fibrom in timpul cezarienei, ca si asa e pierdere mare de sange! Insa vor sa vada cum evolueaza dupa nastere si daca nu se face iar mic - sa-l opereze. Bine, mai vedem pana atunci. Sper ca la tine e ok de cand faci progesteron.
Buna Elteka. Imi pare rau ca fibromul tau a crescut. In rest, parerile doctorilor tai corespund cu alor mei. Si mie mi s-a spus la fel, ca nu au ce sa ii faca firbomului in timpul sarcinii, ca nu se elimina la cezariana din cauza sangerarilor si ca e mai bine sa nasc natural. La fel cu operatia, se impune doar daca nu se retrage (de disparut am fost asigurata ca nu va disparea
) sau daca provoaca dureri si sangerari. Sper sa nu fie cazul. In schimb mie nu mi-au spus nimic in legatura cu deformatul capului lui bebe. Cand a fost descoperit, din contra, doctorita mi-a spus ca nu are cum sa dea gata un firbom pe bebe, ci mai degraba invers. Eu voi afla cum mai stau cu el de-abia pe 19 aprilie cand ma duc din nou la eco.
Multa sanatate iti doresc!
Madi +

Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
poohy spune:
Neata burtici,
Andrada, condoleante 
Ela, Boganel, bine ati venit!
Dianalaura, au ajuns la tine mail-urile?
Sobi, mobila in genul asta (dar nu cesco) am vazut in Home and Design Mall - chiar langa intrare. Arata super bine, dar si preturile sunt mai maricele
Sa ne zici si noua daca gasesti mobila Cesco pe undeva si ce preturi sunt. Eu vreau patut transformabil si am vazut ca au - acum depinde si ce dimensiuni are. Vreau sa vad toate variantele inainte sa cumpar :)
Weekend placut,
Anca
29+ 
poze
bebelusa
Sobi spune:
poohy, ma duc azi la home design mall, ca am auzit ca si e un magazin de prezentare mobilier copii cu lucruri dragute.
o zi frumoasa!
Andreea 25+
Vladut
POZE
Ionice spune:
Buna dimineata burtici!
Sa aveti o sambata minunata!!!
Lamuriti-ma si pe mine cu injectia antitetanos...Cand se face?Care medic o face?
Ioana
30+ cu bebitza Antonia
andradap spune:
Poohy
mersi!
Ionice... parca pe la 32 de saptmanai se face... dar tu nu ai facut in ultimii 10 ani???
Sobi sa ne zici de preturi si ce au pe-acolo... 
Alegrutza... si la mine e POSIBILI ca din cauza placentei maturate inainte de termen sa am un copil mai usurel la nastere... dar NU trebuie sa ne sperie asta... si nici sa ne intristeze... Hai sa luam partea mai plina a paharului si sa ne gandim ca ne va fi mai usor sa-i nastem...
Dianalaura
... noroc ca ai scris tu de rufe... ca eu uitam ca am rufele in masina de spalat si ca trebuie sa le pun la intins...
Distractie multa diseara!!!
Chris27, te inteleg cu nerabdarea... cum sa nu?
Pai eu stiu ca la 2,5 Kg iti iei copilul acasa... dar atentie... asta daca singura probl. este GREUTATEA!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
32+ cu
Antonio

Si in cel mai rau caz, capsorul lui bebe se deformeaza