*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Andrada, imi pare tare rau pt bunicul tau...stiu cel mai bine prin ce treci....si noi vom face parastasul de 6 sapt duminica viitoare, pe 25. Stiu ca e greu sa te abtii sa nu plangi, eu si acum mai plang din cand in cand, mai ales daca ma uit la poze, sau cand il vad pe bunicu ce a slabit, parca nu mai are nici el pentru ce trai, nu mai are motivatia aceea de altadata, cand erau amandoi...

diana 30+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Fetelor eu va pupacesc si va urez un Weekend placut. Ma pregatesc sa plec acasa si cum acasa nu am net, va voi citi luni.Aveti grija de voi

Kay sper ca esti bine
Andrada ai mare grija de tinesi o pentru bunicul tau

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

[/blue[blue]]Andrada sincere condoleante pentru bunicul tau si ai mare grija de tine si de .
Asta e viata, trecem prin multe incercari
Sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Andrada, condoleante...
poate ar fi mai bine sa plangi, te mai descarci si tu

30+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Alyna, Dideip, in general taticilor li se declanseaza instinctul patern abia dupa ce bbii vin pe lume sau...chiar mai tarziu.Spre deosebire de noi... Acum si noi suntem mai sensibile in perioada asta si avem asteptari mai mari din partea lor...

30+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

kay
la mine cel mai mult a fost 14 cu 9
probabil de-aia ii mai da doctorul putin ragaz sa vedem ce se intampla
sper ca macar sa ramana acolo
o verificam si diseara sa vedem

mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici

Nu va-ma mai scris de nu stiu cand.
Ieri l-au operat in sfarsit pe sot.Multmuesc lui DUmnezeu ca totul a iesit bine,f bine.Desi nu a fost o hernie prea usoara,dinpotriva totul e ok.Azi a facut si primii pasi Asa ca m-am mai linistit un pic,mi-am mai luat ceva de pe cap,oarecum...sper sa se comporte bine si de acum incolo si sa fie cuminte.

Bebe creste mult,am impresia ca pe zi ce trece e mai mare si mai miscatoare burtica,mititelul l-am cam stresat si inghesuit zilele astea,dar il pupa mama cand iese sa-i treaca supararea

Eu mai am un tur de forta inca 3 saptamani,pana in Pasti dupa care sper sa ma cumintesc!
Iris e bine,deja s-a obisnuit sa doarma cu mami,zice ca ...tati nu mai are loc in pat
Va pup pe toate burticile si sper ca sunteti bine,ca de citit nu v-am mai citit de muuuuullt

poze
Iri +29 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Avem 30 de saptamani si 2 zile dupa ultima eco.

poze
Iri +30 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Pitica, ma bucur ca sunteti bine si tu, si sotul si piticele tale!Ai grija de tine totusi si sanatate sotului!

Alyna 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Iar e liniste pe aici!

Fetele, va doresc WEEK-END PLACUT la toate!

Ne auzim noi de luni mai mult cand toata lumea e pe la servici!

Alyna 31+cu

Mergi la inceput