Pastilele de Heritage!

Pastilele de Heritage! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

As vrea sa imi cumpar Heritage pentru slabit.... stiti cumva daca au efect? Am auzit ca unele persoane nu il suporta si fac palpitatii....voi ce stiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

eu m-am apucat de ele anul trecut, in mai. am luat atunci 2 flacoane, asa cum scrie, cu 2 sapt pauza intre ele. anul asta am reluat, azi chiar e ultima zi in care iau, si in total am slabit 14 kg. cat am facut pauza, din septembrie si pana in ianuarie, nu m-am ingrasat, dar nici nu mi-am schimbat modul de alimentatie. eu mananca dimineata ceea ce se mananca la pranz, la pranz iaurt sau salate, seara, nimic sau un mar, sau o cana cu lapte. dimineata insa mananc orice si oricat, ca sa am energie pana la pranz... in schimb, iau vitamine+minerale. asta, pt ca mie oricum nu imi place sa mananc. am chiar o repulsie pt mancarea in sine.
e adevarat, nu chiar oricine le poate lua. eu am tensiunea mica, si mi-au facut bine. dar la o tensiune normala/mare, dau palpitatii. la fel si glicemia poate sa "sufere", eu le iau numai dupa ce mananc ceva. oricum, am sa fac pauza 2 saptamani si reiau cu ultimul flacon. eu m-am simtit bine pe toata perioada.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu am luat insa nu au avut efect si intr-adevar mi-au dat palpitatii.Stiam asta pentru ca farmacista mi-a zis ca agita putin si s-ar putea sa imi dea palpitatii.Eu am folosit cu mai mare succes Lipostop de la Pharmafarm.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

LIPOSTOP este mai eficient? Nu da efecte secundare?

Mergi la inceput