As vrea sa imi cumpar Heritage pentru slabit.... stiti cumva daca au efect? Am auzit ca unele persoane nu il suporta si fac palpitatii....voi ce stiti?
eu m-am apucat de ele anul trecut, in mai. am luat atunci 2 flacoane, asa cum scrie, cu 2 sapt pauza intre ele. anul asta am reluat, azi chiar e ultima zi in care iau, si in total am slabit 14 kg. cat am facut pauza, din septembrie si pana in ianuarie, nu m-am ingrasat, dar nici nu mi-am schimbat modul de alimentatie. eu mananca dimineata ceea ce se mananca la pranz, la pranz iaurt sau salate, seara, nimic sau un mar, sau o cana cu lapte. dimineata insa mananc orice si oricat, ca sa am energie pana la pranz... in schimb, iau vitamine+minerale. asta, pt ca mie oricum nu imi place sa mananc. am chiar o repulsie pt mancarea in sine.
e adevarat, nu chiar oricine le poate lua. eu am tensiunea mica, si mi-au facut bine. dar la o tensiune normala/mare, dau palpitatii. la fel si glicemia poate sa "sufere", eu le iau numai dupa ce mananc ceva. oricum, am sa fac pauza 2 saptamani si reiau cu ultimul flacon. eu m-am simtit bine pe toata perioada.
Cristina si Mihnea Stefan
In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...
Eu am luat insa nu au avut efect si intr-adevar mi-au dat palpitatii.Stiam asta pentru ca farmacista mi-a zis ca agita putin si s-ar putea sa imi dea palpitatii.Eu am folosit cu mai mare succes Lipostop de la Pharmafarm.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.