Familia cu 11 copii la Super Nanny!!!
Ati vazut, fratiloooorrrr?? Ati vazut Super Nanny in seara asta?? ERa o familie cu 11 copii si tipa era iarasi gravida! Nu am vazut de la inceput...dar cat am vazut, m=a socat! Si stau la bloc, in doua sau trei camere! Cum se poate, mey, in ziua de azi, sa faci 11 copii? 12 pardon, ca al 12-lea era pe drum!! Adica de facut ii faci, e usor...dar sa-i cresti?!
Inca ceva: toti copiii erau ai lor? Facuti de ei? Nu-mi vine sa cred! Cred ca sunt din vreo secta ceva, zau! Nu au voie sa se protejeze, cine stie?! Si poate mai fac si altii...cine stie...ca erau inca tineri!
Voi ce ziceti, mey! Ca eu una-s socata!
_Ella, Emma & Matei
Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
Raspunsuri
mira_m spune:
11 erau, ca nu am reusit sa-i numar? Da era un adevarat haos.
Este vb de spre o familie de pocaiti, fiindca am vb ca tipa purta batic strans intr-un anumit fel. Ei nu au voie sa se protejeze.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
Cristina_C spune:
Sa fie sanatosi si sa aiba parintii cu ce sa-i creasca!
Dar de ce-au ajuns la Super Nanny?
Cristina
BEST OF ROBERT
Cresc...
hannen spune:
Fara suparare,da` pe mine felul in care ginditi ma face sa rid "ca erau pocaiti ,ca fac parte din vreo secta si nu au voie sa se protejeze..."
Da` voi aveti voie sa va protejati?Ce zice ortodoxia despre asta?
Eu cred ca e tocma` invers ,ca ortodoxii nu au voie sa se protejeze,pe cind "sectele" ,da.
Felul asta in care va aratati suprematia fata de "pocaitele" cu batic ma lasa interzisa.Oare ele nu sunt tot femei??
Sincer,numai omul necredincios(in sensul ca,credinta lui nu e de ajuns) poate sa judece pe altul ca are nush citi copiii!Ii are ca Dumnezeu i-a dat,nimic nu se naste fara voia Lui.
No offence,nu vreau cearta dar m-a suparat felul in care ginditi,este deja stereotip .
p.s semneaza una cu batic ,dar nu pocaita!
viana spune:
femei sclave,fara minte1111!!!!!!!!!!!!!.Traiesc doar sa faca copii.Multi.Las ca ma ajuta fratii.In satul bunicii mele,preotul lor ,are 12 copii.Ii creste din ajutoare.Este singurul lucru pt care ii admir.Faptul ca se ajuta.
Dati cu rosii!!!!!!
mira_m spune:
quote:
Originally posted by hannen
Fara suparare,da` pe mine felul in care ginditi ma face sa rid "ca erau pocaiti ,ca fac parte din vreo secta si nu au voie sa se protejeze..."
Da` voi aveti voie sa va protejati?Ce zice ortodoxia despre asta?
Eu cred ca e tocma` invers ,ca ortodoxii nu au voie sa se protejeze,pe cind "sectele" ,da.
Felul asta in care va aratati suprematia fata de "pocaitele" cu batic ma lasa interzisa.Oare ele nu sunt tot femei??
Sincer,numai omul necredincios(in sensul ca,credinta lui nu e de ajuns) poate sa judece pe altul ca are nush citi copiii!Ii are ca Dumnezeu i-a dat,nimic nu se naste fara voia Lui.
No offence,nu vreau cearta dar m-a suparat felul in care ginditi,este deja stereotip .
p.s semneaza una cu batic ,dar nu pocaita!
Draga mea cu batic, dincolo de ironiile tale eu stiu ce zic si nu am avut nici cel mai rau gand cand am spus ca erau pocaiti. Am facut facultatea intr-un oras unde erau multi pocaiti si din aceasta cauza "am indraznit sa ma pronunt". Nu inseamna ca toate femeile care poarta batic sunt pocaite.
Acum, fiecare cum intelege, nu comentez!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
lilianasoare spune:
Da. ma. dar priviti si partea buna a lucrurilor, la cat e rata natalitatii la noi in tara, femeia asta ar merita o medalie, ceva...serios
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
carissma spune:
Emisiunea de aseara a fost in reluare. Sunt la fel de uimita ca si acum 2-3 luni cand am vazut emisiunea prima data.
ELLA esti sigura ca erau 11? Unul dintre copii avea nr.15 pe tricou.
Tricourile erau cadou de la Super Nanny ca sa-i poata deosebi.
Nu stiu ce sa zic daca e pacat sau nu d.p.d.v religios dar daca tot sunt pocaiti (si nu o spun intr-un sens peiorativ) si inteleg sa faca copii cu duiumil nu vad de ce nu ii educa intr-un spirit cat de cat crestinesc. E adevarat ca unii dintre ei sunt prea mici sa inteleaga dar totusi mamica putea sa le spuna cat este de pacat sa arunci paine pe jos sau sa te bati cu ea. In casa aceea este un vacarm permanent nu vad cum o sa-i poata educa cineva cand nu se auzeau decat strigate si plansete!
dodo spune:
Mey. io nu inteleg, sinteti socate de oripilare sau de admiratie? Ca eu una o admir, eu am 3 bucati si n-as zice pas la inca unul, numai ca mi-e teama dpv medical pt sarcina...Daca te tin nervii sa rezisti la 11 zapaciti pusi pe joaca, de ce nu? Si de ce a ajuns la Supernanny?
viana spune:
A ajuns la emisiune din 2 motive.Ori nu o mai tin nervii ( desi nu parea deloc stresata de debandada din casa)si avea nevoie de sfaturi pt a-i aduce pe linia de plutire , ori vroia sa-i faca vedete.Mentionez ca nu am vazut decit vreo 10 min. pentru ca m-au obosit teribil.Eu cred ca la familiile cu mai mult de 5 copii le-ar trebui psiholog,ca de nu,le trebuie psihiatru.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by viana
Eu cred ca la familiile cu mai mult de 5 copii le-ar trebui psiholog,ca de nu,le trebuie psihiatru.
???????????
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!