Familia cu 11 copii la Super Nanny!!!
Raspunsuri - Pagina 2
viana spune:
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Azi am facut ceva bun.Am semnat.Incercati si voi!
Scuze pt off-topic!
smaranditza spune:
pocaiti in sus, pocaiti in jos...ce-aveti, dom'le, cu ei?????? parca ar fi lepra societatii...
Am mai dat peste un subiect pe la alt topic, in care la fel erau luati in ras; ca cei care nu au TV, nu beau, nu fumeaza, sunt etichetati drept pocaiti...(unde pocaiti= inapoiati/retardati)
Cred ca inainte de a ne da cu parerea, trebuie sa avem minimum de informatie despre acel lucru, si asta nu de la "radio- shantz" ci din surse sigure.
Pocaitii nu sunt secta, ci din cate stiu, apartin unui cult recunoscut de stat, inregistrat. Poate ar trebui sa definim ce inseamna o "secta".
Scuze pentru off topic, dar nu m-am putut abtine.
hannen spune:
Dragele mele fara batic ,tot nu mi-ati raspuns ce zice religia voastra,aveti voie sa va protejati ori ba???
hannen spune:
quote:
Originally posted by viana
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Azi am facut ceva bun.Am semnat.Incercati si voi!
Scuze pt off-topic!
Adica printr-o simpla semnatura sa condamna bietele femei la sclavie pe viata?
Nu mai bine sa-i omoare,sa n-ajunga ca "sclava aia fara minte" de la supenanny?
Alex2 spune:
Fiecare nou nascut ar trebui considerat ca fiind un adevarat dar din partea lui Dumnezeu. Bineinteles, sunt total impotriva avortului, exceptie facand situatia in care este amenintata viata mamei. Si este convingerea mea personala ca atunci cand amandoi partenerii sunt crestini si maturi, ei ar trebui sa aiba atatia copii cat considera ca pot sa pregateasca in mod adecvat ptr viata. Ptr a creste un copil, stim fiecare, este nevoie de multa daruire. Si nu ma refer la situatia materiala. Un parinte trebuie sa se daruiasca pe sine insusi, el trebuie sa fie dispus sa investeasca toata rabdarea, dragostea si stapanirea de sine pe care si-o poate imagina, si chiar mai mult. Oricat de buna ar fi situatia materiala a unei familii, atunci cand sunt un numar mare de copii, se pune problema timpului personal de a se ocupa parintele de fiecare copil in parte. Ori vedem ca si un singur copil ne ocupa atat de mult timp. Nu stiu sincer cum se poate considera a se ocupa de mai multi, atat de multi copii. Planificarea familiei este o problema personala a fiecarui cuplu, consider ca religia, biserica nu prea au ce cauta in aceasta planificare. Parintii sunt cei care cresc si se ocupa de acesti copii, ei trebuie sa se simta apti de a se implica in cresterea si educarea lor. Dumnezeu si Biblia nu indeamna la procreere "excesiva" care apoi duce la abandon sau la incapacitatea de a creste si a face un om din fiecare copil nascut. Consider ca este un pacat mult mai mare sa dai viata unui copil, sa creezi, si apoi sa nu-i poti asigura cele necesare (de la partea materiala la partea spirituala, educatie, etc) decat sa folosesti metode de contraceptie. In plus, consider ca nu este sanatos ptr o femeie sa aiba un fel de "sarcina continua", cea mai mare parte din viata ei fiind insarcinata, alaptand, etc, apoi o ia de la capat. Organismul trebuie sa se refaca, sa recapete resurse ptr a putea duce o noua sarcina in bune condintii la termen. Orice medic ar recomanda asta, de asta si este recomandat intre sarcini o anumita perioada. Cat despre viata sexuala care este destinata si placerii, nu doar procreerii, mi-am spus deja parerea la alt subiect. Menirea de parinte este doar o latura a cuplului.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Marina spune:
Da avem voie, e vreo problema?
quote:
Originally posted by hannen
Dragele mele fara batic ,tot nu mi-ati raspuns ce zice religia voastra,aveti voie sa va protejati ori ba???
XIO spune:
In primul rand , nu stiu de cand "pocait" este sinonim cu o jignire .
In al 2-lea rand sa lasam "legile" astea inapoiate care erau facute cu un scop bine gandit , nu ca asa i-a zis un inger nu stiu cui in somn.
In al 3-lea rand , faci copii cati vrei , si 100 daca poti sa le oferi conditii de trai decente , ori 14 pers. in 3 camere nu mi se pare normal deloc. Noi stam 4 si ne calcam pe coada zilnic.
In incheiere tin sa mentionez ca nu am absolut nimic si nici nu am avut cu pocaitii.
ligia13 spune:
Am vazut si eu o parte din emisiune, nu toata ca nu m-au lasat baietii!
Nu am reusit sa-i numar, dar parca la un mom dat au zis ca's 12 buc (nu am inteles daca era si cel din burtica numarat)
Oricum, ce m-a mirat pe mine este ca mamica aceea nu parea "dusa cu capul" deloc, parea asha de calma incat am "crapat" de invidie!
Eu cu o singura bucata copil sunt mult mai dusa cu capul.
Iar referitor la batic, religie etc etc etc sunt de acord ca "planurile" familiale sunt strict in interiorul familiei si nu tre sa dau socoteala nici unei doamne cu batic asha cum nici doamnele cu batic nu tre sa-mi dea mie explicatii.
Eu si Raducu (22.04.2005)
hannen spune:
quote:
Originally posted by Marina
Da avem voie, e vreo problema?quote:
Originally posted by hannen
Marina
Sigur? io cred ca demult n-ai citit "manualu cu instructiunile de folosire"