Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Va scriu tot din dealul Clu-ju-lui
Ta-ra-ra-ram!

Eu am dormit cum am dormit (adica putin), dar ala micu' a bagat 10 ORE FARA INTRERUPERE!!!
Eu am apucat vreo 6 din astea 10, tot e ceva, dar acum mi se inchid ochii de somn, ce-as mai fi dormit...

Na bun, ma duc sa vad ce ati mai facut, ce ati mai povestit.

Ta-ra-ra-ram...

P.S. Ati avut zile in care v-a obsedat un cantec? Daca da, scrieti aici cateva versuri, poate reusesc sa schimb o obsesie cu alta.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna mamicilor,

Sunt o mamica de martie-aprilie 2007, si as avea o intrebare la voi: Eu am facut mastitasi i-au ampicilina de 500 mg din 8 in 8 ore....Lui bebe nu-i prea place gustul......Daca v-ati confruntat careva cu asemenea problema va rog sa ma ajutati cu sfaturi.....Saracutul mananca ff putin, mi-a scazut lactatia.....ma dor sfarcurile.....suntem agitati amandoi.

Mersic mult,

Suzy78, mamica de [bine] Nicolas Mihai 16 zile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica
si eu m am rimelat intr o zi, si asa bine a fost...acu' vreo 4 luni....

ce amintiri frumoase ai!
Ma gandeam la tine cu crema de maini, poti sa incepi sa-ti dai ca de acum te iubeste dmic oricum, si cu mirosuri noi si fara. Si eu imi dau, trebuie sa-i obisnum pe baietii astia cu mirosuri fine de pe acum, sa nu cada pe spate cand or mirosi prima dama pafumata. Ci sa zica: "Eeei, mirosi tu frumos, da' nu ca mama!"
De beut n-am bagat decat bere far' de alcool, parol! Da' ceva tot a avut in ea, ca si acum ma simt la fel de bine.
Sau mi se trage de la parfumul freziilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Donia-si pe mine ma obsedeaza o melodie Nelly Furtado-Say it right

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4[limegreen]luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank"> Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

suzy sigur te vor ajuta fetele, din pacate eu nu stiu nimic despre mastita
donia eu sunt cu jungle boogie....women, women, women...din madagascar...dansam in fiecare seara...i like to move it move it....opa, s a trezit
editez: si cu imnul stelei... a lu'scooter. nu dati cu pietre, asta i-a placut lu' d

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ce sentiment frumos are o mamica ,atunci cind puiutul a papat tot...offf,doamne...
Doar ce am terminat completarea...,de data asta am facut doua lingurite de cereale si le-am mai amestecat cu 30 ml de Milumil si a papat toooot, DAR,cu lingurita...,ca altfel n-am mai avut curaj sa incerc...Dovada o aveti aici
Bambo,
ieri a fost prima lingurita de cereale si azi doua lingurite,speram sa revenim si noi si poate ca la un moment dat papam si noi cu biberonul...,pina atunci ,perseveram

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

am VANATAI pe umeri...mama lui de marsupiu ... pe geam il arunc...

...daca as fi in locul tau zau ca nu mi-as lua alt marsupiu...,gindeste-te ca D este greu...si va deveni din ce in ce mai greu...,o sa te distruga la spate...,o sa te doara din ce in ce mai tare si ranile vor fi si mai rau...,plus ca nu vei mai avea prea mult timp sa-l folosesti...Pe mine m-a rupe Crinutza,care are 6 kg si nici ca am sa mai folosesc marsupiul de acum incolo...,ca m-a cocosat...,dar tu?...si daca ai lua un alt marsupiu...,cred ca aceleasi vinatai ai avea...,pentru ca greutatea este de vina...,cu banii aia ,ii iei scaun de masa,de masina...sau altceva ce-i trebuie lui...,pe bune...,mai gindeste-te...

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dianocica, eu am marsupiu cu bretele super groase, din alea ca la rucsac, ba chiar mai groase, si tot degeaba... ultima oara m-a cocosat, de-am stat stramba de spate vreo sapt, si nici ca l-am mai purtat.. dac-o vrea mihai vreodata sa-si care copchilu', ca io..nu ma mai inham...

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Donia,

...pot sa pierd in viata tot...,nu imi pasa...,ma ridic la loc...
...si poti sa-mi iei ce vrei...,cind am linga mine toti prietenii mei...Voltaj

Il fredinam zile in sir...,asta-i tot ce stiu din cintec...,imi place la nebunie...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Oanacat, multam de cafea, tare bine mi-a cazut. Tare-i bine cand te rasfata cineva de cu dimineata! Ai un premiu si pentru cafea si pentru poza

chris, ramane cum am stabilit. Si daca scutecul e curat sau murdar... cum ne-o fi norocul!

roxana, lume noua, lume noua! Bine ca ne-ai mai scris despre voi. Succes cu supica!

carla, super faza! "mergi draga sa-i faci biberonul ca mai are un pic si se duce ea sa si-l faca tu nu vezi!" Daca-i pe asa, mai ai putin si scapi de trezirile de noapte!

ruxandra "Am luat salariul bonus!"
Gata! La restaurant! Hai, ca nici nu te mai recunosti cand vii de acolo!

dandusa si dianocica, voi ati scris ca bebeii s-au cam trezit noaptea, asa ca va citez si eu din ce mi-a spus Lavinia, daca nu ma insel, si anume ca in DR. Spock scrie ca orice regres e urmat de un progres. Asa ca sa vedeti ce o sa mai doarma ai vostri peste cateva nopti . Va invidiez de pe acum!
dandusa, poezia asta e doar un palid exemplu din puterea mea creatoare - mi-au dat si premiu aici pe DC!
A, mi-am adus aminte ca am mai luat premiu pentru o poezie si la Costinesti, am castigat doua bilete la Divertis... O, tempora!

miki, pai ia si tu exemplu de la mine: machiaza-te, parfumeaza-te, pune-ti un batic in cap (asta e exemplu de la soacra-mea ) si incepe curatenia cantand. Uite floricele pentru mamica ocupata

Suna la usa, cred ca a inghetat Roxana pe afara.

Mergi la inceput