Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
roxana c. spune:
Carla, m-am distrat tare:
la 4 de ja copilu era pe burta se tara prin pat, la care barbatu-meu zice:"-mergi draga sa-i faci biberonul ca mai are un pic si se duce ea sa si-l faca tu nu vezi!"
Oana Cat, uite ce-a zis Auras:"copilul care nu plange nu primeste tzitzi", asa ca pune mana si fa cererea aia, ca nu strica, mai mult decat sa-ti spuna ca nu-ti da nimic, n-are ce-ti face. Daca nu stii cum trebuie sa fie, striga ca-ti trimit modelul. Si eu ma gandeam la fel ca tine, si uite ca i-am primit.
Auras, trimit pe PM modelul.
Mirona, la mine Webshots si cu Dropshots era acelasi lucru
. Pe Dropshots trebuie sa ma inscriu, nu? Si mai spune-mi ceva: ca sa le pun acolo, e mai usor sa fac filmuletele cu camera sau cu aparatul de fotografiat?
Credeam ca numai noi nu renuntam la o masa, am ramas tot la 6, dar vad ca mai sunt si altii![]()
I-am dat supica, initial a mancat, de foame, iar din ce manca, din aia se uita mai mirat, pana a-nceput s-o scuipe
Cu totul a mancat vreo 70 ml, la urma i-am bagat si lapte dar nici atat n-a mai vrut. Acum e cu mama in parc, sunt curioasa cand o-ncepe sa urle de foame![]()
Eu am luat -special ptr cand voi incepe diversificarea- mixer vertical, tot Brawn. Stiu de la cineva ca-i facea mancarica (virgula)ca o pasta, avea exact consistenta mancarii la borcanele si i-a fost foarte folositor. Asta ptr pasat, ca ptr sucuri tot storcatorul e bun.
Vorbeati de canite . Cea pe care am vazut-o intr-o poza, nu mai stiu la cine, este aceeasi pe care o ai si tu, Chris si despre care vorbeai si tu, Anateo?
Vad ca am o limbarita....de mama-mama, v-am zapacit de tot, recuperez perioada cand n-am mai scris
]
Editez ca mi-a iesit mesajul scris cu rosu.
M-Monique, am fost in Bucuresti, ne mai ducem dupa Paste iarasi, il va opera prin septembrie- octombrie. Intre timp am mai vorbit si cu alte mamici ai caror copii au sau au avut asa ceva si mi-a mai venit inima la loc, totusi prefer sa nu ma gandesc . Singurul lucru pe care mi-l doresc este sa reuseasca operatia din prima, in rest...vom trece si peste asta.
Voi cu piciorusele am inteles ca s-a rezolvat, nu?
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
roxana c. spune:
Auras, am vrut sa-ti trimit pe PM dar nu stiu sa atasez cererea din calculatorul meu. O trimit pe mailul comun.(Sau incerc, sa vad daca si reusesc)![]()
Roxana,
de
POZE
m_monique spune:
picioarele noastre sunt ok, dar continuam cu masaj cu insistenta.
sa dea DD sa se rezolve si problema voastra repede.
Andrei (16.12.2006)
poze
roxana c. spune:
Gata, am trimis modelul de cerere pe mailul comun.
Roxana,
de
POZE
dianocica spune:
carla cand se opreste incearca sa o faci sa ragaie si da i dupa, chiar si dupa 20min incearca, poate mai vrea si atunci mananca mai consistent si nu mai cere asa des...o sa ti povestesc cum si a scos d mesele dar mai incolo ca acum presimt ca nu am mult timp...![]()
uf, credeam ca doar io si kokorina iesim transpirate dupa luptele cu iesitul. si ma gandeam ca ea chiar are de ce...dar vad ca mai sunt si altii...iu-pi...
roxana c m-oi crede, nu m-oi crede...eu chiar m am gandit la tine zilele trecute, te am vazut logata dar m am gandit ca deh, cu 3n o fi asa usor...mai greu sa treci pe la noi...iar cu buna dispozitie...am tinut un pic locul dandusei ca a avut niste treaba...
eu sunt de altfel foarte uricioasa...![]()
mama mama ce vreme e afara....am stat respectiv mers-EU o ora jumate...cu marsupiul...m-a rupt de spate.gata, maine cumparam unu' de firma ca nu se mai poate...numai sa ne tina....
_
diana si david din 03.12.06
alexandra_25 spune:
Am intrat si eu sa va pupic....pe toate...dulce de tot...cum numai eu stiu....
.....

Nu am timp sa stau la taclale....Mark doarme si eu trebuie sa spal geamuri....bunicii sunt ocupati peste cap cu firma...asa ca baga Alexandra cat cuprinde....
.....
....
.....de toate pentru toti...vreau o pauzaaaaaaaaaaaa!!!!
Donia....la cat mai multe iesiri...tare bine ti-a prins...cred ca ti-ai amintit de vremurile bune....cand erai mai tanara...ma bucur ca v-ati simtit mai bine!,,,,

Trimit si eu 

...Dianocica,Dandusa!
Eu mai intru asa pe fuga ca sa nu ma uitati.....![]()
Aka...am vazut pozele cu ingerasi dormind si al meu vad ca nu doarme.....
Gata am plecattttt.....se pare ca am stat si prea mult.....
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
roxana c. spune:
Diana, daca te simti mai bine, afla ca si eu cand ies afara ies tot transpirata, degeaba ma imbrac inainte, ca se pune pe urlat de nu se mai intelege om cu persoana, iar cand ajung in lift adoarme instantaneu![]()
Alexandra, ce harnicuta esti! Mai poti? Am pierdut firul si nu mai stiu: v-ati mutat sau nu ?
Fetele cu "tripleti": Somleac, Saryta, Mamaana, Acs, ce faceti, cum va descurcati?
Ploiestencele mele, voi nu mai spuneti nimic?
Roxana,
de
POZE
roxana c. spune:
Gata cu pauza, a venit mama cu copiii din parc, ma duc la lectii ![]()
Cred ca mai intru aproape de miezul noptii, c-asa-i modelul la mine![]()
Roxana,
de
POZE
auras_v spune:
roxana merci 

; si apropo de "tripleti" nu stiu ce am de citeva zile ca ma tot gindesc "ce -ar fi"... din totdeauna mi-am dorit trei copii , ca sa nu mai spun cit de mult mi-au placut perioadele "cu burtica" si cita fericire mi-au adus printesele mele...cred totusi ca ma voi bucura de ele si ma voi opri aici...va admir pe cele care ati avut curajul si puterea de a face trei copii 

ieri am fost cu kiki la stomatolog am dat comanda pt aparatul dentar care va fi gata peste o luna ,partea proasta este ca tb sa facem extractiile acum si sunt multe ...cinci dintisori de lapte tb sa-i scoatem pt a crea putin spatiu si a grabi procesul...am programat-o pt miercuri la un chirurg stoma pt prima extractie si am inima cit un purice ...ei ii este f frica ,mie la fel ,taica-su si el e ud tot dar tb sa mergem inainte ...incerc sa o incurajez si sa nu-i arat temerile mele...de ieri numai la asta ma gindesc ...si tot sapt viitoare tb sa-i fac ancutei vaccinul de patru luni...s-au adunat toate ...sper ca anca sa nu faca febra si sa nu o doara iar kiki sa mai mearga fara plins si la urmatoarea programare in rest nu mai vreau nimic
va pup pe toate si pe fulguleti
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
auras_v spune:
dandusa da, sunt foarte fericita ca le am ...kiki mi-a schimbat viata...mult timp dupa nasterea ei m-am intrebat ce am facut atitia ani ,cu ce imi umpleam timpul liber...acum nu mai am timp liber...e greu uneori dar e frumos sa le vad cum vorbesc amindoua ,cum kiki imi face o felicitare sau imi da un pupic cind pleaca la scoala....
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti