Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
a_deju spune:
fetele, va pupa yagmur.. e bagata pana-n gat in ziua de curatenie... doamne, nush cand le face fata asta pe toate, jos palaria :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
dandusa spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
[/red]Dandusica[/red], cam tarziu ati semnat condica in dimineata asta. Noi facem bine, mai este loc in cresa ptr la vara?
...noi sintem puturosi,ca de doua nopti si-a mai bagat o masa...,la 2 noaptea...
...asteptam Ploiestiul la vara s-o facem lata...
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
bamboletta spune:
Salutare fetele
Vad ca Antonia imi da trezirea in fiecare dimineata pe la 6 si cum eram obisnuita pana acum sa dormim amandoua pana la 10 cred ca se culca prea devreme seara pe la 21 maxim ea deja doarme
Nici ziua nu doarme mai mult de 1.5-2 ore,la fele si la voi?
Eu aproape zilnic ma machiez cand iesim la plimbare trebuie sa fim frumoase
Ruxandra_sb-deocamdata ii dau doar seara cereale ar trebui sa incep sa-i dau si dimineata?
noi am trecut pe Humana 2 si da e mai gros
Kokorina-tare scumpa esti cand ne povestesti cum te lupti cu sandokanii si eu ma lupt cu Antonia la imbracat cand iesim la plimbare la fel ma imbrac eu prima si pana cand ies din casa sunt toata transpirata de par nu mai zic
la faza cu vecinii ai dreptate
multa sanatate lui Pascal si pupici de la Antonia
Donia-ma bucur ca ma duceti la si ca aveti cu cine lasa bb-ii,eu deocamdata nu ma bazez pe nimeni sa o las pe Antonia,bine sotul nu se mai pune
ultima data cand m-am intalnit cu soacra ii ziceam ca ii ies dintii Antoniei si ea zice da-i un colt de paine sa roada ca ii ies mai repede am crezut ca nu aud bine
noi am mers cu Antonia la restaurant de vreo 4-5 ori cred si a fost cuminte distractie placuta pana am citit eu deja v-ati si intors de la restaurant
Matei de Biabaus
Alexandra de Carla
Maya de Ingeras
Andrei de M-Monique
Alessia de Flory
Ana-Maria de Chani
Roxana_c-ma bucur ca a-ti scapat de hernie
A_deju-de Braun multiquik vorbesti?eu din asta am cred ca trebuie sa-mi iau un storcator de fructe de citrice am
Dandusa-
gata am fugit sa ma usuc pe par
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4[limegreen]luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank"> Fulguleti nov-dec 2006
carla2005 spune:
ingeras26a8 da ca in loc sa-si mai scoata din mese a mea a mai bagat asa ca incerc sa-i fac program sa manance la 4 ore ca ea mananca la 2,5-3 ore!Mananca putin si des!
roxana-cse intoarce pe burta insa nuprea poate sa se ridice in maini ...sa o vezi te spargi de ras se intoarce si da din picioare si se propteste in nas, sau impinge asa tare cu picioarele ca se impinge pe burta ...cu mainile nuprea stie ce sa faca o cam incurca, mai ales ca la intoarcere ii ramane una sub ea uneori si e scandal ca ea e grea
dianocicaesti tare chiar vroiam sa te intreb ce a zis sotul!
sunt de acord cu auras vsa punem linkul la inceputul capitolului
chrisnu ma pricep la faza cu cana, dar probabil are vreun sistem sa nu curga...incearca sa tragi tu din ea sa vezi daca curge si apoi o dezinfectezi!
kokorina te declar mama eroina eu ajung cu fi-mea afara ca incaierata de toti cainii si transpirata toata la ce lupte duc, dar cu doi...nu mai zic! Sanatate lui Pascal!
donia e bine in oras a?! Frumos cand voi scapa in oras la restaurant fac prapad!!
mikisi noi amtrecut la topfer2 siintr-adevar se dizolva mai greu si trebuie apa mai fiarta...asa ca dureaza mai mult pana prepar bibicul, iar urletele sunt pe masura...fi-mea e fomista mare!
salariul bonusl-am ridicat si eu si sotul(lucram la aceasi institutie),dar la noie prevazut in cotractul individual de munca: se da bonus un salariu mediu pe institutie la nasterea unui copil! Cred ca a fost net...nu sunt sigura, insa a trebuit sa facem o cerere si copie dupa certificatul de nastere al copilului, cererea semnata de directorul de aici din Arges si trimisa la Bucuresti la directorul general. In fine in 10 zile ne-au intrat banii pe card!
Cam atat
AAA diversificarea: 4linguritze de morcov!Interesant nu! Hai ca or veni si lucruri mai interesante cu diversificarea asta dar nu ma grabesc! Vreo 2 saptamani o tin asa cu sucurile de morcov si apoi de mar, pe urma bag supa cereale etc! Mai vedem!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
carla2005 spune:
bambolettaexact asa e si Alexandra, ziua doarme cate 20-30 minute maxim in 4 reprize!La 9-9,15pica lata si la 6 e cu okii cat cepele!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
a_deju spune:
bambo, eu am minipimer, dar e ca multiquicku', numa' ca nu are sistemu' ala de vidare...
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
dandusa spune:
MIKI,
iesi din butoi imediat,ca trimit soldateii sa distruga butoiul,asa ca ,daca te prind inauntru'...,este vai de kuru tau...Fuuuuuggggiiii cit poti...si hai afara la o plimarica..,iti trimit citeva raze de soare de la mare,sa te inveselesca tare.Poooopam fata butoioasa
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
AURAS,
am vazut pozele cu frumoasele tale fete,sa va traiasca...,mai da' ce rochite frumoase avet,mai,mai...Si tu esti o mamica tinara ,arati super si se vede fericirea pe chipul tau...
Poze Dandusa
bamboletta spune:
Carla2005-credeam ca numai Antonia face asa
A_deju-am inteles cand l-am luat nu m-am gandit ca nu face si suc mi-a placut ca ocupa loc putin
Dandusa-ce mai face Crinuta papa cereale?
Ieri am vb cu Ramsan sunt bine se duceau sa faca vaccinul de 4 luni,a zis ca nu are internet are probleme cu calculatorul,va trimite multi multi
Laura13-nu s-a linistit ieri Dani ,cred ca nu i-a placut ca Antonia era in marsupiu si el in carut trebuiau sa fie la inaltime
Antonia dormeeee in balansoar altfel nicio sansa
ma duc sa termin de facut papica dupa iesim la plimbare
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4[limegreen]luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank"> Fulguleti nov-dec 2006
m_monique spune:
roxana c zilele trecute ma gandeam la tine si la calin. eu nu am citit multe capitole din urma. ati fost pana la urma la urolog?
noi azi implinim 3 luni si ne facem rauti. azi noapte s-a trezit la 3, ceea ce nu s-a mai intamplat de 2 luni. dupa ce a papat andrei avea chef de ras, apoi de maraiala, dar de somn nu. ma chinuie cu somnul.
fiindca avem 3 luni, tati ne-a cumparat tort.
Andrei (16.12.2006)
poze