Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Am intrat pe lista de priorotati uraaaaaaaa....

Hai acum sa va spun ca-s dusa rau de tot eu nu pot vedea nici ingerasi dormind si nici slideshow-ul facut de florentina...m-am logat dar tot nimic...

Va rog fetelor cu mai multi neuroni pune-ti si pt mine un link sa mai incerc odata offf......

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

quote:
Originally posted by Mirona

quote:
Originally posted by OanaCat

Fetelor am o intrebare
Am bagat adresa de yahoo photo in profil personal, dupa ce incarc sa-mi vada pozele din introdu mail si ma duc in vizualizare sa verific daca intra in photo ma baga in explorer.aveti idee de ce?Poate am gresit ceva...

Nicole Oana Cat

Oana - 1. apesi Introdu Email

2. tastezi cuvantul dorit - poze, pozele mele -etc.
3. ok
4. la url pt link - stergi mailto:
5. dai PASTE la link-ul din yahoo photos
6. ok

GATA
mai incearca o data.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Multam am facut asa dar inainte bagam decat denumirea pozelor si imi aparea fara sa-i dau paste la adresa, fiindca in profil personal la picture url, era si este bagata adresa de yahoo, dar acum nu mai functioneaza asa si trebuie sa fac asa cum ai spus tu.

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,sarbatoritilor de azi,sa cresteti mari si sanatosi

DIANOCIA,
ne luam de mina amindoua...si fimea s-a trezit la fel ca is ieri seara...In loc sa-si scoata masa de la 5 ,ea si-a mai bagat una la 2...,ce-o fi zis...,ca dorm prea mult...,da' aseara am avut program artistic si m-am culcat pe la 1.30...,cind s-a trezit ea sa pape.eram dusa...,pe alta lume...,am adormit cu titza in gura la fata de 3 ori..,ea plingea ca vroia sa manice si eu sforaiam de zor...Eu sint foarte bine...,multumesc
DIA,
multumesc mult...,m-am lamurit...,eu ma uitam numai dupa orez ca asa aveam ordin de la pediatra si asta care l-am luat de la Nestle era singurul dintr-o cereala...Pooopam si noi pletoasa micaAseara i-am facut Milumil si am incercat tot cu bibe...,dar nu a vrut...,am insistat cit am putut...,degeaba...,azi am sa-i fac 30 ml de Milumil si ii amestec cu cereale,apoi am sa i-l dau cu lingurita...,ca altfel nu se poate...
DONIA,
vai ce frumos...,te-a scos sotu' in oras...,chiar ca se vede a ai un tonus bun,ti-a prins bine...,la faza cu machiajul si aranjatul ,subscriu...,aaaaa si poezia facuta Asizei este tare,tare....,numai sa o auda...

ASIZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,unde esti?

KOKORINA,
pai tie ti-am pus deoparte la beci,un kil' de visinata,ce credeai???Da',daca vezi e vin ammmmmmm....,tot de la soacra-mea...,cel mai bun vin....,abia astept sa veniti...,sa o rog sa fac si-un cozonac ,ca este vestita in cartier pentru asta...Pooopam
ROXANA C,
bine ai revenit...,ne-a fost dor de voi,ce-ati mai facut?

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Ruxandra felicitari eu abia imi primeam lunar salariul pe medical dar sa mai cer si alt ceva.....
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by miki04

Noi am trecut la Humana 2 si nu mi se pare mai gros, dar am observat ca se dizolva mai greu...si cu apa mai calda un pic...

Eu azi am cazut in butoi....sunt plina de nervi am de luat 10 mil de la serv si ma tot amana de pe 5 martie...nu mai suport si nici nu mai stiu ce naiba sa fac de bani...ca cerinte si nevoi avem slava domnului...

Am inteles ca azi se face o lista cu prioritati(la servici), sper sa fiu si eu pe ea ca altfel o iau razna...in casa am dezastru, parca au trecut turcii si n-am chef de nimic si trebuie si sa gatesc si uite asa arat ca dracu, ca n-am mai avut timp pentru mine deloc, ca ala mare este la grupa pregatitoare la gradinita si invata sa citeasca si trebuie sa ma ocup si de el si eu nu mai pot....vreau sa se faca mari si eu mica sa inversam un pic rolurile sa mai urlu si eu din cand in cand si sa-mi cante si mie in struna...

Hai ca ma opresc , ca va indispun de dimineata... voi nu ma luati in seama, luati exemplu de la Donia.

La multi ani! tuturor sarbatoritilor de astazi.

Miki pentru tine

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Gata, l-am schimbat si l-am pus in patutul lui, se joaca pe-acolo, sa vedem cat tine minunea.

Ruxandra mama, ai ramas in urma, eu l-am luat de vreo luna. Si nici prin gand nu-mi trecea ca-l voi lua, dar am bagat totusi cererea , o cerere copiata de pe forum, nu mai stiu de unde, cu toate legile, articolele...etc, si care in incheiere scria ceva gen" in cazul unui refuz, va rog sa-mi precizati temeiul legal si persoana care raspunde de asta". Tin sa va zic ca dupa 2 zile m-au sunat sa-mi spuna ca imi da banii, ba mai mult, seful meu direct a copiat cererea cuvant cu cuvintel si i-a dat-o sotiei, care nascuse si ea prin mai- si a luat si aia banii, habar nu avea de banii astia.
Cererea o am salvata ,daca mai este cineva care o vrea, spuneti-mi si o trimit.
Oana, vad ca ti-a raspuns Mirona, ea se pricepe.
Si Mirona, daca te rog sa-mi spui si mie cum sa pun filmulete pe webshots....uite ce-ti fac:Ai vazut ca m-am prins cum se pun pozele pe webshots? Aseara pe la miezul noptii asta faceam, in timp ce il asteptam pe Calin sa se trezeasca ptr masa .Nu-ti povestesc ce mandra eram cand am terminat!
Carla, ma uitam ca Alexandra ta e mai mica putin decat Calin si deja se intoarce? Al meu nici pe burta nu mai sta asa cu placere cum statea cand era mic(auzi ce spun: "mic", parca acum e mare rau)
Auras, vazut pozele cu Ancuta , mi-a placut cum rade la catelul ala din plus.
Miro, mie la salariul bonus mi-au dat netul, exact cat luam pe luna cand mergeam la servici.
Dianocica, stii ce-mi place la tine? Ca tot timpul esti vesela, bravo tie, asa sa fii mereu, ca ne bine-dispui si pe noi
[/red]Dandusica[/red], cam tarziu ati semnat condica in dimineata asta. Noi facem bine, mai este loc in cresa ptr la vara?

Calin se cearta cu jucariile. Nu v-am spus, dar cred ca am scapat de hernia ombilicala, inca de acum 2 sapt am vazut ca nu mai avea buricutul iesit, dar cand am fost la doctor l-a pansat din nou, a zis ca sa fie mai sigur, iar acum i-am dat jos pansamentul si vad ca-i bine, parca acum este prea bagat inauntru

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by carla2005

Mai fetelor sa va zic patanie azi noapte, m-am hotarat eu sa ii dau copilului biberonul de noapte abia cand se trezeste ea bine, si pe la 2 (ultimul biberon mancat la 8 seara) incepe goanga sa se foiasca, ii bag suzeta, peste 20minute iara, iara bag suzeta, pe la 3devine tot mai agitata, eu nimic rezist pe baricade (fi-mea are 8 mese pe zisi m-am gandit eu sa scot una de noapte), la 4 de ja copilu era pe burta se tara prin pat, la care barbatu-meu zice:"-mergi draga sa-i faci biberonul ca mai are un pic si se duce ea sa si-l faca tu nu vezi!" Cand ma uit goanga era in partea ailalta a patutului pe burta cu capul ridicat alerga o suzeta-dar nu a plans!I-am facut biberonul si in 3minute l-a halpanit cu strigaturi ziceai ca dau turcii! Am pus-o in pat si pe bezna aia ea incerca sa se uite la manute ca se trezise copilu! Am lasat-o acolo si dupa o ora cand m-am uitat la ea se intorsese pe dreapta si dormea! Azi a dormit pana la 8 ( se trezea la 6 deobicei) dar a avut noapte grea!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mamaaaaa, Carla, 8 mese pe zi???? Pai Maya e mai pitica cu o luna si are 5 mese pe zi, ca asa si-a facut ea programelul. Bravo ca mai incerci sa-i scoti din cele de noaptea! Bafta!

Fetelor, va multumim mult pt urari!
La Multi Ani si celorlalti bebei!!!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by roxana c.
Mirona, daca te rog sa-mi spui si mie cum sa pun filmulete pe webshots....uite ce-ti fac:Ai vazut ca m-am prins cum se pun pozele pe webshots? Aseara pe la miezul noptii asta faceam, in timp ce il asteptam pe Calin sa se trezeasca ptr masa .Nu-ti povestesc ce mandra eram cand am terminat!

you back. Imi pare rau, dar nu cunosct webshots. Noi avem pozele pe yahoo si filmuletzele pe dropshots. Pe asta - dca te intereseaza, iti pot spune cum sa pui filmuletzele - insa cred ca mai trebuie si micsorate nitel - mai stii ca vorbeam noi odata de cati MB are un filmuletz si cati Mb iti dau voie astia sa aiba un filmuletz. Ultimul filmuletz cu Kara,de exemplu, avea in original 237 MB si l-a redus Dani la 5 - si pe asta l-am pus pe site. S nu ma intrebi cum l-a micit in halul asta - ca-s afoana - are el un programel.

Vazut pozele.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

in caz ca e cineva interesat, o sa va dau un sfat: NU folositi blender braun pt suc de morcov sau mar... asta asaa, daca vreti sa scutiti bucataria de un haos general... nush ce m-o fi mancat pe mine in fund sa fac azi sucul cu braunul minunat... adica stiu, vroiam sa aiba si pulpa in suc... ma rog, a iesit un big shit de la cap la coada, pt ca braunul e doar pt fructe sau legume moi (gen citrice sau rosii, ceva de genu' asta), mi-a facut un soi de piure de mar, feliile de morcov au ramas aproape intregi si nici urma de suc... da' io desteapta, ce ma gandesc, hai sa fac suc de morcov la celalat storcator,si bag pulpa din piureul de mar... bineinteles ca nu am reusit decat sa ma enervez mai rau, mai ales ca asta tragea de biberon si nu curgea nika, ca tot se astupa gauroiul la tetina cu cate-o bucata de mar... intr-un final m-am lasat pagubasa, am mufat motanul la tzatz, a bagat pe saturate, si acu' doarme de rupe, de mi-e ca nici nu se trezeste in timp util sa mai prindem intalneala cu fetele in parc :))

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Miro, e dementiala Kara cand rade!!!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput