***LA REDOUTE(9)***
Raspunsuri - Pagina 29
addya spune:
cod : 21377
cadou: 30 piese vesela culoarea prunei
reducere: 35 % textile, 20 % articole sport
reducerea in bani e valabila DOAR pt codurile din catalogul PE 2007
eu am folosit codul pe o comanda de pe sit de la aubaines shi mi-a bagat cadoul dar fara reducerea in bani.
spor la shopping
ps: sper sa nu primesc 30 piese vesela in cioburi...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
claujro spune:
addya, eu am primit cadou un set de canutze mici si erau super ambalate: fiecare in hartia ei, puse una-ntr-alta, toate puse intr-un carton f gros si bagate in scartaietoare legata bine cu scoci...mi-a luat 30 de min sa le dezambalez...dar nu sunt intacte.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
addya spune:
@ claujuro
ciobite sau sparte?
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
claujro spune:
Scuze!!!!! Am uitat sa pun o virgula... vroiam sa zic dar nu, sunt intacte! Sunt intacte! Nu au nici macar o zgarietura sau ciobitura!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Io i-am trimis mail lui Sabyne..am rugat-o sa-mi dea nr de pe declaratia vamala sa pot verifica ce e cu coletul..am fost la cutie si nu am gasit nimic. Of, sper sa nu faca vreo gluma, ca n-am avut probleme pana acum, plus ca era o comanda destul de maricica.
Totusi ala de pe 7 a venit de sambata...oare din cauza ca era in punga si nu colet?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
saddie spune:
Fetele a venit avizul!!!!!
Ma duc pe la 12:00 sa-l iau si va spun cum sunt!
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
madau spune:
Am si primit mail de la Sabine..cica deocamdata nu-mi poate da nici un nr, e prea devreme..o livrare dureaza cam 3-4 sapt, sa astept pana pe 8 aprilie si de abia de atunci putem investiga. Asa ca astept...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Mda, la unele dureaza 3-4 saptamani si altele ajung in 8 zile.
Edit: de colete vorbeam!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
andreap spune:
Aissa,ai primit ceva raspuns???tare sunt curioasa daca a ajuns faxul ala la ei!
Madau,da..astepti pana pe 8 aprilie ca sa te zbati apoi ca Aissa sa-ti recuperezi banii sau produsele..nu inteleg cum naiba la unii spun ca dureaza 4 sapt.livrarea,cand la acelasi Of.postal mie mi-au venit in max.2 saptamani...as fi tare curioasa sa vad explicatiile lor personalizate,nu standard ,la aceasta intrebare
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004