***LA REDOUTE(9)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Haideti sa va spun faza tare...pe data de 1 martie am dat o comanda ptr o prietena, i-a venit coletul deja..super ok. Apoi am dat eu comanda de pe 6 si cea de pe 7. Tocmai m-a sunat prietena mea sa-mi spuna ca ea e la posta sa ridice un colet de la REDOUTE...era fix coletul meu ala de pa 6. Ziceti si voi, unde l-au trimis. M-am uitat la adresa si e trecuta bine, clar e o bulibaseala in baza lor de date

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cum????? Si cei de la posta i l-au dat???? Desi datele de pe colet nu corespund cu cele din BI sau nici nu i-au cerut BI?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Acestea fiind zise..bine ca l-au trimis la ea si nu cine stie unde. Acum astept sa ajunga acasa sa-l desfaca si sa-mi spuna ce si cum

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Vai de mine MAdau, deci am dreptate ca or fi trimis ei coletele dar le trimit aiurea....cine stie unde or fi produsele mele si celelalte nesosite. ar trebui sa ii scrii chestia asta lui Sabine, pe bune.
Am primit si eu mail de la ea ca a primit faxul dar ca nu intelege bine masura si ma ruga sa ii confirm. Asa ca sper sa ii trimita si pe adidasi....si sa si ajunga la mine.
Andreap sa stii ca am decis, o sa te rog probabil miercuri-joi (sa iau banii) sa imi comanzi geaca aia din nou ca am vorbit cu Vio si daca cumva imi vine de 2 ori o ia ea pe cea de-a doua. Asa ca o sa mai caut sa vad ce sa mai comand si o sa te rog pe tine sa mi le comanzi de pe contul tau ca e mai norocos.

Mergi la inceput

L-au trimis pe adresa ei direct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

am bagat bani pe card, dupa-amiaza dau comanda. Parca il astept pe Mos Craciun

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by madau

L-au trimis pe adresa ei direct

Produsele tale, comanda ta si l-au trimis pe alta adresa??? Si daca nu erati prietene??? Neaparat semnaleaza-i magaria asta Sabinei!
Edit: madau, esti sigura??? Mi se pare absurd ce se intampla! Nu era vreo comanda de-a ei?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Claudia faza a fost asa:

eu am facut comanda de pe contul meu cu specificatia sa o trimita la "alta adresa", unde am trecut adresa prietenei mele, ca doar era coletul ei, asta ref la cel din 1 martie. Ea si-a ridicat acest colet sapt trecuta.

Apoi am comandat eu pe 6 si 7, fara sa mai trec adresa, am bifat direct "la domiciliu".

Si iaca asa o comanda a ajuns bine, una a ajuns la ea..banuiesc ca fiind una dupa alta facute n-au mai verificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Adica sa inteleg ca e posibil ca pachetul Aissei sa fi fost trimis pe alta adresa din baza lor de date ?Si la posta la noi alea n-au nici o vina?A venit pachetul la oficiul postal,au trimis aviz,a venit cineva cu avizul si i-au dat pachetul?Si ala a zis saru'mana,fara sa se intrebe de unde i-a picat pleasca asta?

Mergi la inceput

CAPITOL NOU

Sper sa fie mai cu noroc!!!

Mergi la inceput