***LA REDOUTE(9)***
Raspunsuri - Pagina 28
Madachan spune:
Buna dimineata!
Si eu astept o comanda de pe7.
Intrebare...vreau sa conand 3 perechi de adidasi ,marca Adidas si Puma. Stie cineva vreun cod sa mai reduc pretul?Sau macar
transportul?Multumesc.....
O zi buna!
EDWARD 29.11.2004
poze->
madau spune:
Neata!!
Sunt mai bine, numai ca am o durere de gat de mor...azi o sa iasa mama cu piticoata afara, sa ca voi fi la datorie..sau sa zic la shopping?
Madachan incearca 38377..vezi daca merge ceva
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hopes spune:
florina, asa e primesti mail de confirmare. Adica eu am primit. E prima comanda. SUnt ff multe lucruri care ma tenteaza, dar rezist pana o primesc pe asta, sa vad daca iese totul ok.
Oricum banii i-au luat.
Si vad ca fetele asteapta comenzi din data de 7, deci eu pana la alea din 13 mai am de asteptat.
O zi buna fetele
Hopes
aissa spune:
Neata! Sper ca azi sa am macar un mail de la Sabine - ca sa stiu daca a primit faxul sau nu - ca la colet nu ma pot astepta asa repede.....daca asta e repede.
Fetelor cand vad ca primiti colete din 7 martie si mie mi s-a lungit gatul dupa ala din 7 feb si din 24 la fel.... imi trece orice chef de shopping. Desi tare ma mai tentau unele chestii.
madau spune:
Mi-au deblocat banii de pe card
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Fetelor la voi cam cum s-au potrivit masurile la fuste sau pantaloni fata de cum purtati aici la noi? Adica ce marime luati la noi si ce marime ati luat la ei? Ca nasa mea se incadreaza la 48 daca ma iau dupa talie, si la 44 daca iau dupa sold...ea poarta aici 44..sa stiu cum ma orientez
ella_74 spune:
neata fetelor!
spor la shopping.
Eu o sa trec azi sa ridic coletul, nu stiu care din ele, ca am aviz de sambata.
Madau, referitor la fuste, eu port aici 36/38 de la Zara sa zicem,iar la RL mi-am comandat vreo 4 fuste toate 38, pe care vident n-am cum sa le probez din cauza de dar le-am masurat in talie cu alte fuste din dulap si corespund ca marime +/- 1cm;
Acuma , tu sa nu iei ca un sfat ce-ti spun, io iti zic doar ca la mine se potrivesc relativ bine marimile; poate ne mai spune cineva care si-a luat fuste LR.
Pana la urma parca e mai bine sa fie mare, fiindca se poate modifica daca e vorba de doar de un numar diferenta.
ella
saddie spune:
Buna fetelor!
Ingros si eu randurile redutistelor! Eu am dat o comanda la ei in data de 5 si pana acum nimic. Ar trebui sa incep sa ma ingrijorez? Sper sa nu ingros si randurile tepelor
Eu comandasem pantofi si sandale, ma gandesc ca e colet si poate de asta vine mai greu. Voi ce ziceti?
Va pup
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
Jasmine spune:
Saddie,inca nu e cazul sa te ingrijorezi.
Mie aseara mi-a murit de tot tastatura asa ca n-am mai putut sa scriu nimic.Azi e musai sa-mi cumpar alta tastatura.
claujro spune:
La mine a trecut deja postasul si nu a lasat nici un aviz!!!
Deci ziua de azi e pierduta! Sper sa nu ajung sa ma mailuiesc iar cu Sabine... ca-mi vine sa ii strang de gat pt cat de neseriosi sunt!
madau, sanatate multa! Si piticii mei au venit vineri raciti si ii tot doftoricesc..cel mai greu e sa-i scot mucisorii Marei cu pompitza minune atasata la aspirator...
Apropo de masurile la fuste, daca sunt pe elastic sa ia un nr mai mic, si eu port 44 si mi-am luat 42 si-mi sunt bune...si am o burta de luan a 5-a daca era sa ma iau dupa masurile lor in talie...luam teapa. Acuma..e tare delicat cu masurile.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI