***LA REDOUTE(9)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ella zau ca imi pare tare rau, dar vad ca se inmultesc cazurile astea de rataceli. Si zau ca nu cred ca e vina postei noastre ci a lor. Si din trista mea experienta, coletul care nu a ajuns la timp (aici vezi ca sitm cam din ce date au ajuns comenzile) nu mai apar. Asa ca iti urez nervi tari, de care io nu posed si forta sa te lupti ca vezi ca dureaza pana ne recuperam pierderea.
Din pacate, desi mi-as mai dori niste chestii, mai ales cand or veni reducerile iar, nu stiu daca voi mai avea incredere sa comand la ei. Prea multe si dese problemele de livrare. Pai daca noi aici cate sutnem 10-20 si avem asa des probleme, cin cu 2 din 2 pierdute, eu cu 2 din 3, lavi cu 1 din doua.... Mi se pare deja un procent prea mare de erori, iar faptul ca apar pantaloni in loc de sutiene, salopeta masura 96 in loc de 82 sau cum era...imi confirma ca buba e la ei, intre cei ce preiau comenzile on line si cei ce fac pachetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Fetele, eu ma retrag pana luni...o sa mai arunc eu si cate un ochi pe la voi, dar nu cred ca voi scrie (sotul meu devine alergic daca stau prea mult la calculator...considera ca am suficient timp in cursul saptamanii..si cam are dreptate)
Aissa, eu inca n-am clocit mailul. dar zilele astea o s-o fac. si am sa-l trimit, dar nu stiu unde. ca replay la mailul lor sau sa risc si eu s-o stresz si mai tare pe sabine?
si, da, ai dreptate...cam multe bube...
Madau, pofta buna, dar nu exagera cu orezul, ca te vrem pe forum ...cu poze la cadouri
week-end placut si spor la shopping cui are curaj

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Cin io zic ca direct la Sabine ai mai multe sanse. Tipa pare serioasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

din ciclul "ma mananca pielea....." am mai bagat shi eu 90 euroi in fundul astora de la redoute....
deh, eu cautam sandale lui fi-miu shi a ochit tasu niste pantofi sport, niste tricouri...eu am cheltuit pt mine fabuloasa suma de 3.45 eur pe un tricou Naf-Naf...piticul nu s-a ales cu nimik.
noroc cu un cod de reducere, cica set de masa 22 piese roz. ar fi fost si reducere in bani da' la mine nu se aplica...
pt amatoare codul este : 48941

ps: nu ma intrebati ce contine setul, habar nu am. astept sa vad, poate o valora 9 eur cat am dat pe transport

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

aissa,

si io cred ca buba e de la LR si nu de la posta noastra; ca io am primit ceas primele 4 comenzi si a 5-a tzac, n-a mai aparut.
Nu era nimic inportant in colet, din cele 6 produse , erau 2 pentru sot si restul pentru mine, da' doar mofturi.
Insa stii cum e , cand sunt banii tai te enervezi sa-i pierzi pur si simplu; era o comanda de aprox. 60 euro dar tot nu ma pot consola.

Asa ca o sa incep ca voi cu emailuri, faxuri, ca n-am de ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Felicia , eu am card la BCR visa elecrton si nu am putut sa dau comanda cu el de LR.

Are cineva card de la Raiffaisen , visa electron? L-ati incercat, a-ti putut da comanda de pe el?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Eu platesc LR cu visa electron Raiffeisen si e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Fetele voi va puteti loga? La mine au disparut casutele alea unde te poti loga pe site.A mai patit cineva asa? Offff si ma pregatisem de o comanda
helppppppppp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Lume,luuumeeee!Am primit 2 pachete!Pt comanda din 5 martie si pt cea din 6 martie.
Cand am ajuns acasa aveam aviz in cutie,am plecat val-vartej la posta si acolo SURPRIZA,tocmai sosise inca un pachet,asa ca le-am luat triumfatoare pe amandoua.

La o prima trecere in revista sunt foarte multumita de produse,cu 2 exceptii.

A venit si salopeta aia de vara la care aparea in "suivi de commande" marimea "0" si am crezut ca nu mai e pe stoc.E foarte misto si e chiar marimea 102,cat am comandat.

Am ratat ocazia sa ma rad de setul plasticos.Nici la mine n-au avut nuisette,si-au cerut scuze si mi-au trimis o pilota subtire,pe care ei o numesc "plaid".

"Sac vert amande" s-a dovedit a fi faimosul set de genti verzi.Sunt bune la casa omului,mai ales cea mare,care e chiar utila.O vad pe post de geanta de voiaj sau geanta de plaja.

Revin mai tarziu cu link-urile.

Sper ca n-am suparat cu entuziasmul meu fetele care asteapta colete intarziate.

Nu mai stiu cine intreba de carduri : eu platesc cu un Mastercard de la BancPost.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

Sper ca n-am suparat cu entuziasmul meu fetele care asteapta colete intarziate.

Eu una sigur nu ma supar ... doar ca vreau si eu sa mai vad ceva de la ei si abia astept sa primesc macar ramasite de comenzi.
A pus cineva poze cu setul de genti verzi? Ma faceti curioase.

Mergi la inceput