***LA REDOUTE(9)***
Raspunsuri - Pagina 13
cin spune:
si eu in militari, dar probabil a fost afectata o zona mai mare
dar noroc cu pana asta de net c-am mai facut si eu ceva treaba in casa..
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
claujro spune:
Da si eu am terminat supa si in 10 min se termina si mancarica de fasole verde.
Uf ce usurare! Stiti ce bine si relaxant e fara bani pe card?!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
pai eu d-aia am mancarimi in degete...ca am bani pe card...ce-i drept ca scade suma intr-un ritm fantastic...
o floare pt doamne
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by madau
Felicia unele fete au platit cu Visa electron de la BCR, dar au fost cazuri cand nu a mers...cred ca or fi mai multe tipuri...uite al Catutzei de ex n-a mers. Incearca si vezi daca merge
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mersic, o sa intreb la banca, ca oricum ma duc sa-l alimentez.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Mai simplu e sa dai o comanda mica - dar peste 10 euro - si sa vezi daca ti-o ia.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by cin
Claudia...si eu tot din cauza de rds am lipsit. cica au avut o defectiune pe zona gorjului. ma mir ca au remediat-o asa repede.
mai...si io ce sa fac? sa fac si eu comanda aia de sandale??
o floare pt doamne
Aha, deci defectiune a fost. Si in Politehnica nu a mers RDS-ul.
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Mai simplu e sa dai o comanda mica - dar peste 10 euro - si sa vezi daca ti-o ia.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Pai pot lua ceva cu cei 3 euro pe care-i am acum pe card? Eu voiam sa-l desfiintez, ca n-am fost multumita de banca, dar sa vedem.
claujro spune:
quote:
Originally posted by felicia74quote:
Originally posted by claujro
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Pai pot lua ceva cu cei 3 euro pe care-i am acum pe card? Eu voiam sa desfiintez cardul asta, ca n-am fost multumita de banca, dar sa vedem.
Da, poti eu am primit deja o comanda de 3.91 euro. Daca te stradui gasesti ceav de 3 euro. Numai ca acum cica ma pun sa platesc prin cec bancar desi mi-au blocat banii pe card.
Ideea e sa incerci sa vezi daca iti accepta cardul la plata si apoi sa bagi bani pe el.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI