zvon sau adevar?

zvon sau adevar? | Autor: mirachi

Link direct la acest mesaj

am auzit astazi la un post local de radio ca politia are date sigure despre fetita de 10 ani din hoghiz,judetul brasov,care a disparut anul trecut in noiembrie...fetita cerseste in germania...si a fost vanduta unor camatari in contul datoriei pe care o avea tatal fetitei.atunci ce rost mai avea recompensa de 10mii de euro oferita de tatal...era doar o acoperire?
am locuit si in alte tari,dar ca la noi in romania nu am mai vazut astfel de cazuri...sa te lase sufletul sa iti vinzi unicul copil...atunci el pt.ce mai muncea in germania?
sincer non coment!

UITAREA ESTE ULTIMUL LEAC PENTRU LUCRURILE PE CARE LE-AI PIERDUT

NU LASA SOTIA SINGURA LA NECAZURI,CA NU INTOTDEAUNA O GASESTI SINGURA SI LA BUCURII

NEPASAREA ESTE CEL MAI MARE HANDICAP

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Mda...cumplita situatie... Din pacate, parca numai la noi, in Romania, vezi astfel de cazuri... Bietul copil...ce-o fi in sufletul lui..numai el stie....Si mai departe ce se va intampla oare ? Va fi adusa acasa fetita ? Care va fi situatia ei de acum incolo, ma intreb ?

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Tatal nu a oferit acea recompensa pentru ca nu avea de unde, familia lor e vai stelutza lo, recompensa a fost oferita de un om de afaceri din zona, impresionat de acest caz dramatic.
nu am auzit nimik sigur despre gasirea fetitei, dar daca e asa sper ca tatal sa infunde puscaria multi ani de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

O fi zvon, n-o fi? Cine stie? Pina dam totusi de un adevar cert si verificat, eu zic ca n-are rost sa ne epuizam energia in scenarii faulospirit, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

:(

- - - - - - -
vau dagoste

Mergi la inceput