Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru(28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Vali, nasico, insanatosire grabnica, sa te faci bine !!

kristin 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sau poate pleaca la sf lui august - inceputul lui septembrie cand trebuie sa nasc eu. Brrrrr!!! Sper sa nu. Am fost ieri la cabinet si era acolo o fata care mai avea putin si nastea si se gandea ca trebuie sa reziste pana pe 26 martie.

Sim 15+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Kora, multumim pentru noul capitol.
Iyoana, sper si eu sa iasa ceva luna asta, nu stiu despre cata spontaneitate e vorba, dar incercam cel putin sa ne pastram in limitele normalului. Felicitari pentru rezultatul sotului, ma bucur foarte mult pentru voi.
Mmc_nd, felicitari pentru diagnostic, “foarte bine te-ai descurcat” (vorba sotului meu ). Acum poti sta linitita si … (tanara si) nelinistita in acelasi timp. Imi pare in schimb rau pentru greturi, din pacate organismele reactioneaza diferit la anestezie. Mie nu mi-a fost rau, in schimb era sa nu ma mai trezesc deloc. Lasa ca trece!

Va pup si va doresc noapte buna ca sunt moarta de oboseala.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Kora, nu mai stiu, tu ai facut laparo? Sau cum ai obtinut diagnosticul acela de pe prima pagina (trompe nefunctionale, ....)??

Si pe mine la un moment dat - dupa ce o mie de doctori au dat din umeri ca nu se dumireau cum de nu raman cu toate analizele in regula, inclusiv o HSG model - m-am gandit sa fac FIV fara laparo in prealabil! Tutu a fost singurul care mi-a propus asta in stilul lui caracteristic - "fa FIV, daca ai bani de aruncat pe fereastra!!!" - si m-a convins!
Eram insa curioasa daca exista o metoda mai neinvaziva de diagnostic decat laparo, dar cu aceleasi rezultate, si ma intrebam ce e aia adezioliza ??

Noapte buna, somnoroaselor!
Eu mai bantui aici deocamdata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kora- inca astept CM...dr.dupa ce mi-a facuto eco.mi-a zis ca mucoasa uterina e f.subtire,casi cind nu as fii ovulat luna asta si ca in cond.astea daca nu imi vine pina luni,incepem stimulare asa....mie mi se pare ciudat...
tuturor fetelor.....numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata!
Mlaura cu placere,sper cat mai repede sa te trec pe cealalta listuta,adica pe cea de
Ysa,Zenobia multumesc!
Kristind,Sim dr. T a zis ca “pana prin iunie-iulie nu mai pleaca nicaieri”asa ca stati linistite ca atunci cand veti naste voi cred ca va fi aici,nu va faceti griji de pe acum!Sa aveti sarcina usoara in continuare!
Madutz, bineinteles ca am facut laparo si acesta a fost “verdictul” lui dr.T;adezioliza e procedura prin care se indeparteaza ( se “taie “) aderentele.Poti sa faci FIV fara laparo, nu te opreste nimeni,dar poate la laparo s-ar gasi anumite probleme ce ar putea fi rezolvate si pe urma ai ramane in mod natural,poate nu s-ar gasi nimic,nimeni nu iti poate da un sfat,dar e singura cale pt a vedea daca trompele tale sunt si permeabile si functionale,HSG oricat de perfecta si de pus in carti ar fi nu iti poate spune decat ca ai trompe permeabile,in cel mai fericit caz.Mai pot exista si alte probleme care sa impiedece o sarcina care tot numai prin laparo pot fi descoperite si de multe ori rezolvate.Cunosc insa persoane care ( avand infertilitate inexplicabila de muuulti ani) au recurs la FIV fara a face in prealabil laparo,decizia va apartine tie si sotului tau.Poate ramai luna asta si…gata cu atatea ganduri si decizii!
Liliana stiu doctorii ce spun ,iti tin pumnii stransi!

Fetelor eu azi ma duc dupa rezultatul la spermocultura,sper sa fie ok,dar si daca nu are nimic sotul meu va "beneficia" de 10 zile de oflaxicina pt siguranta....ordinul d-nei Matei trebuie respectat...

Va doresc o zi cat mai frumoasa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Multumesc fetelor ca mi-ati raspuns. mai am totusi o intrebare. De cati spermatozoizi e nevoie pt GIFT (minim? )
Kora poti sa ma treci pe lista daca vrei. Povestea mea e lunga adica astept un copil de 8 ani, in care am fost la multi doctori, dar se pare ca problema era sotul meu. Dupa cativa ani de tratament si asteptare la un moment dat totul era bine, adica acum doi ani, analizele sotului meu erau bune. Am facut laparascopie si tratament haomonal pt ovulatie aproape un an de zile. Desi era totul bine nu am ramas insarcinata. In vara trecuta am fost la dr Tutunaru si dansul mi-a recomandat inseminare cu dr. Matei. Acolo am descoperit ca intr-un an de zile spermograma sotului meu se modificase foarte mult desi toate celelalte analize ( hormonale) erau bune. Atunci a fost una din cele mai urate zile din viata noastra. La cateva luni am facut hsg si am descoperit ca trompele erau infundate si medicul care mi-a facut laparascopia s-a mirat. Acum vreau sa fac din nou laparascopie dar medicul meu a avut un accident la mana si a amanat operatia. Acum astept si sunt foarte suparata. Timpul trece si e problema cu varsta mea (39). Va multumesc foarte mult ca m-ati ascultat si va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

BUNA DIMINEATA
IERI NU AM SCRIS NIMIC DEOARECE ERAM FFFFFF SUPARATA
DIAGNOSTIC LAPAROSCOPIE:ADERENTE MULTIPLE INTRE FDS DOUGLAS SI PERETELE POSTERIORUTERIN SI LA NIVELUL ANEXII STANGI.SE PRACTICA ADEZIOLIZASI VERIFICAREA PERMEABILITATII TUBARE FIIND NEGATIVA PE STANGA PRIN OBSTRUCTIE TUBARA PROXIMALA
SINDROM ADERENTIAL PELIVIN
CONCLUZIE SUPER NASOL SI TOTUL DIN CAUZA UNUI MEDIC INCOMPETENT CARE A FACUT INTERVENTIA CHIRURGICALA DIN ANUL 2002 PT ACEEA SARCINA EXTRAUTERINA
VA PUPICESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

buna!si eu sunt pacienta lui Tutunaru.am 31 saptamani de sarcina.STIE CINEVA CE PRETURI SE PRACTICA LA ELIAS?

Mergi la inceput