Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru(28)
Raspunsuri - Pagina 28
Zenobia spune:
Cu ocazia asta nu ma pot abtine sa va spun ca sunt foarte fericita ca atatea vechi tutunici au scos capul din barlog si au revenit pentru a-mi face mie galerie! M-am emotionat pana la lacrimi! Si daca tot ati aparut mai ramaneti pe-aici sa ne conversam!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Zenobia spune:
quote:
Originally posted by alexia28
Zeno
Ce-mi dai daca iese baiat?
Iti dau ce vrea muschiu' tau!!!
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Zenobia spune:
Liliana, eu zic sa fie semn bun pentru amandoua! Si vezi ca te-am menit ca o sa ai doi. Mai zici de mine... pe tine cu FIV-ul ce crezi ca te asteapta? Doamne ajuta! Cand vii in Romania iesim in parc cu perechile de gemeni!
Ooooffff, Doamne!!! Va pupacesc pe toate: Mamidevladut, Alexia, Kitty, Teo, Feli, Ioana, Nicole, Iyoana, Liliana, Merdan, Kora
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
lilianaFi spune:
Zenoimediat ce se intimpla minunea ma prezint in tara la dr.T.sa imi urmareasca sarcina,aici am pierdut una deoarece aici nu se face cerclaj si nici nu dau trat.de sustinere la nivel.....asa ca ne reintilnim mai devreme....
in ce priveste TUTUNICILE VECHI si mie imi lipsesc chiar daca nu intrasem pe forum le urmaream ca pe o telenuvela(de aproape un an de zile inainte de a scrie....eu si soacra lui Teo si chiar imi lipsesc din serial,o pt toate
Osi pt cele mai incepatoare ca mine
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by lilianaFi
in ce priveste TUTUNICILE VECHI si mie imi lipsesc chiar daca nu intrasem pe forum le urmaream ca pe o telenuvela(de aproape un an de zile inainte de a scrie....eu si soacra lui Teo si chiar imi lipsesc din serial,o pt toate
Osi pt cele mai incepatoare ca mine
Teodora 10 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
laura69silk spune:
Uite inca una veche...ai reusit sa mai scoti una din barlog...
Hai Zeno !!!
Mie ce-mi dai, daca iese...fata ???
Te pup mult si iti tin pumnii !
Vreau sa iti multumesc pt. PM, pt. ca nu m-ai uitat, nici tu, nici Lore, nici Lauravoinicu, nici, nici...
De fapt, va pup pe toate si sa dea Domnul sa aduceti numai vesti buuuuneee !
Laura
mihailescu teodora spune:
Saraca socrela...Si-a scos o masea si e in silentio stampa!Da' in general e fata buna,chiar daca mai trage ea cu ochiul!!!!!
Teodora 10 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
lilianaFi spune:
Teoa intrat in istoria forumului soacra ta....a fost super tare.....si tu fff draguta la faza cu testele privindu-le mereu....sarcina usoara in continuare
Zenobia spune:
Laura69silk, nici nu iti inchipui ce bucurie mi-ai facut!!!! Sper ca si tu esti bine si ca in curand o sa vii sa ne dai o veste buna, scumpa mea. Nu mai munci asa mult, sa mai ai si tu timp de iubit. Dar la cum te stiu eu pe tine, cred ca esti in stare sa le faci pe toate foarte bine!!! Cum sa te uitam noi pe tine????? Hai ca mai un pic si bocesc de fericire!!!
quote:
Originally posted by laura69silk
Mie ce-mi dai, daca iese...fata ???
Laura
Va dau ce vreti voi, nu conteaza ce e ... numai sa fie!
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------