Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru(28)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua dragutele!
Merdan...iti multumesc pentru incurajari, dar nu le merit.Eu sunt inca in faza:fumez ca turcu si visez sa ma lasIn schimb Vali a reusit sa le abandoneze de 24 de ore!Felicitari!!!L a cat mai multe 0re,zile,ani!!!Cand ma voi lasa, am sa va bruiez cu jelaniile mele dupa tigari, de o sa ma dati in suturi afara de pe subiect.
Iyoana maxima de azi a fost cea mai placuta de pana acumSi eu care nu am fost fan Oliver TwistDespre dezinvoltura...hhmm:acum ies din cochilie si fac primii pasi cu voi sa socializez,cum se spune.Eu de mult timp eram asa, neinhibata numai cu sotul meu si poate inca vreo 2 prieteni ai nostri.Am prag greu de trecut,dar aici am gasit intelegere si suport.De asta ma deschid,pentru ca voi intelegeti:ne unesc diferite afectiuni(din pacate) si dorinta de a fi bine si a avea BB.Invat zilnic de aici cate ceva si sper sa dau si eu macar un sfert din cat primesc la cele care au nevoie sau ma plac.Nu ma mai gandesc doar la mine,la probemele mele si spiritul de echipa pe care l-am gasit pe forum n-au facut decat sa ma incurajeze sa fiu eu.Uitasem cum este sa vorbesc "intre fete" si multe altele, ce nu au sens sa le spun acum ca m-as lungii.
Va doresc o zi buna si sa va ninga pomii cu flori(cate doi de manuta la plimbare)!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Zeno hai cu II liniute hai ca vreau sa sarbatorim la o intalneala
Ce-mi dai daca iese baiat?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Fetelor,
Aveti idee cand revine dl. dt. T la cabinet?

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

pe 26, adica luni

http://community.webshots.com/user/ralu_tempea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Vin si eu cu forte proaspete! Hai Zeno!
Nu te stresam, doar iti cantam un pic, numa' asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Vai ce ma bucur ca s-a mai animat atmosfera pe aici! Asa ca vin si eu sa fac galerie Zenobiei..hai Zenobia...
Fetelor va multumesc mult pentru urari!
Mamidevladut foarte buna ideea cu aducerea capitolelor vechi pe prima pagina, asa e si normal sa fie! pentru tine si Vladut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Zeno ne alaturam si noi galeriei, ca doar suntem doua si ingrosam randurile bine de tot! HAI ZENOBIA!!!!!!
Pupici la fete dragi!

Mami Cristina si Daria Ioana

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Ce dor imi era de o galerie mica! Hai, ZENO, fericeste-ne! Vrem sa vedem dublu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Poate ma nimeriti! Sa v-auda Dumnezeu!!! Multumesc multa pentru galerie... poate iese, ca prea le ziceti cu foc!!!
Pai hai si io, ce sa zic...

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Si io,si io

Hai Zenooooooooooooooo!
Vino cu II!!!!!

Teodora 10 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput