Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru(28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MLaura spune:

gema,eu stiu ca dnul dr. T ,sambata pe 24 este in tara, incearca si sunal atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Multi tuturor.
Iyoana multumesc pt tot.
Alexia fac galerie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ysa iti multumesc ca te gandesti la mine dar nu e cazul de galerie, am facut azi una bucata test negativ....asa ca stiu ce urmeaza. Pana la urma se pare ca nu scap de laparo, asta e. Am vazut ca intrebai si tu de laparo, ar fi bine sa te programezi de acum pt ca deja se fac programari pt jumatatea lunii iunie, deci oricum mai ai timp de monitorizari, probabil ca o sa-ti zica si de stimulare cu toate ca ovulezi natural ca si mine, si eu am facut stimulare (cand am ramas graviduta a fost pe ciclu stimulat)..mai ai timp sa ramai si pana in iunie, asa ca bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexia imi pare rau pt testul negativ .
Imi cer scuze,dar nu-mi mai aduc aminte exact dak ti s-a spus si cauza de ce sarcina s-a oprit din evolutie.Mii de scuze,stiu k e un subiect dureros pt tine.
Cand ma voi duce la monitorizare pe 30 ii voi spune lui T sa ma programeze pt laparo.Imi e atat de sila s-o sun pe Ramona sa ma programeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

si eu sunt/ voi fi pacienta dr T, pe 11 aprilie am prima programare.
din ce am citit recomandarile sunt f bune...
aaaaaaaa, am uitat sa va spun ca sunt gravidutza, iar maine fac fix 11 saptamani. tot pentru maine am programare si la dr iosup pt o echografie..

la dr. Tutunaru voi avea prima consultatie cand voi fi in 14 saptamani

as avea cateva intrebari pentru voi si as aprecia daca cineva mi-ar putea raspunde:
1. se respecta ora de programare? daca se intarzie cam cat ati asteptat voi la usa
2. cat dureaza in medie un consult in sarcina la dr. tununaru? consultatia presupune si echografie facuta de catre d-lui? (sotul o sa dea o fuga de la serviciu sa ma ia si nu stiu cat sa aproximez ca va dura toata treaba)
3. cum procedeaza dumnealui in urmarirea unei sarcini fara probleme(sper), la cate saptamani cheama pentru urmatorul control? (dr. la care am fost pana acum m-a vazut la 6 sapt si m-a mai chemat acum, la 11 sapt... mi se pare distanta cam mare, adica de la prima echo de la 6 sapt nu am mai facut alta vizita sau echografie si sunt ff curioasa si nerabdatoare sa il mai vad pe bebe)
4. daca nu este o mare indiscretie, ce tarife sunt practicate (sa fiu pregatita)
5. in ce zile are program dl dr la cabinet si intre ce ore?

multumesc anticipat

vine bebe la vikysor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Pai sa o luam sistematic,in primul rand felicitari pentru sarcina.

Apoi : 1. nu se prea se prea respecta orele de programare.Este foarte greu sa aproximezi cat cat dureaza,dar cand ajungi acolo intrebi cine este ultima persoana ,numeri cate ai inainte si faci calculul ca dureaza in medie cam 15 min/persoana.
2.da inseamna si ecografie,un consult +eco costa 100 ron.
3.Daca este prima vizita ,iti va da un pomelnic de analize,asa ca urmatoarea vizita va fi cand sunt gata.Pe urma 1 data sau de 2 ori pe luna un functie de cum considera el sarcina,dificila sau nu.
4.Din cate stiu eu la cabinet are program in fiecare dupa amiaza in afara de marti,pana seara tarziu.

Sper ca am atins toate punctele
Bafta multa

mihaela 35 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

vickyfilip bine ai venit printre noi!Eu iti urez sarcina usoara,bebe sanatos si te trec cu bucurie pe listuta tutunicilor gravidute.Gravidutele noastre te vor ajuta (daca vor putea) pe parcurs cu raspunsuri la intrebarile tale!
mihaela ce se pare ca tu esti mai veche pacienta a dr.-lui T,dar eu nu am observat sa mai scrii pe aici...totusi te trec pe lista gravidutelor si iti urez toate cele bune pt bebe care in curand va veni pe lume.E baietel sau fetita ca sa stiu ce carucior sa trec in dreptul tau?

Fetelor dragi sa aveti o zi minunata!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Bun gasit, fetele mele optimiste.
Am revenit, sunt bine si vreau sa va multumesc tuturor pentru urari. Am citit din urma si mi-au dat lacrimile cand am vazut ce prietene minunate sunteti.
Vreau sa le multumesc in mod special Korei, fata minunata cu suflet de aur, Iyoanei, frantuzoaica optimista si lui Kristind, finuta mea draga, pe care o pupik pe burtik.
Pipici pentru toate tutunicile, bun venit fetelor noi, chiar daca inca nu le stiu pe toate, felicitari noilor gravidute (Kora, chiar ca ai avut de lucru).
Un mare pupic pentru Marinar si Emma scumpica....e superba.

Acum la raport:
Z9, ieri control ginecologic la externare, se pare ca stau binisor, abia astept sa treaca luna asta si sa incep in sfarsit monitorizarile....si, poate reusesc sa ma mai "laparoscopiez" o data!

Va doresc o zi minunata tuturor, fug, am o gramada de treaba!
Pupici

Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata dragele mele!

Vali, cu mare bucurie am citit mesajul tau, si te felicit ca redevii fata optimista pe care o cunosteam eu! Ce ma bucur ca te simti mai bine si ca a iesit bine controlul ginecologic!!!! Cand incepi monitorizarile? o pentru un nou inceput, multa sanatate si super-valori la monitorizari!

Bun venit noilor tutunici forumiste, gravidute pe deasupra Mihaela ce si vickyfilip, sarcini usoare si la termen, bebei frumosi si sanatosi!

Merdan, tu nu ne mai spui nimic? Pana la urma cum a rams cu CM, e de 40 de zile sau nu mai vine deloc ? Doamne ajuta!

Kora, hai ca ai de lucru cu noile gravidute care apar la orizont. AMR = 11 zile, nu?

Ysa o si pentru tine si o zi minunata!

Lucialu, tu ce mai faci , care este planul tau de bataie pentru bebe? Poate ai scris despre asta, dar cum sunt eu cu capul in nori....

Machus, Maria08 pentru fetele "marine"!

Zenobia, tu nu mai spui nimic? A iesit ceva cu spontaneitatea de luna asta?

Eu azi z19 = z1, m-am dereglat de tot, eu care aveam un ciclu de 30 zile, in februarie a fost de 24 zile iar acum, in martie, a fost de 18 zile. O pun pe seama stresului pe care l-am mancat eu lunile astea, cu analizele noastre dezastruoase...Dar nu ma mai intereseara asta acum, important este ca sotiorul meu sa fie bine, eu voi repara, daca va fi ceva de reparat, la laparoscopie, pe care vreau sa o fac neaparat inainte de FIV sau ICSI.

Si pentru ca tot v-ati obisnuit, luati de aici maxima zilei de astazi:

"Unii oameni sunt nemultumiti ca trandafirii au spini;
eu sunt fericita ca trandafirul cu spini are flori asa de frumoase".

O zi excelenta tuturor, cu un pic mai mult soare decat este la ora asta in Pitesti!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Vali: Ma bucur ca esti bine!! Poate nu mai va mai fi nevoie de o alta laparo!
Fetelor, azi Ioanatugs face histero....sa-i tinem pumnii sa fie totul bine!!!! Asteptam vesti!
Eu luna asta fac monitorizarea in Constanta, azi am prima eco....sper sa fie si ceva productie!!
Va pup!

Mergi la inceput