Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru(28)
Raspunsuri - Pagina 13
kristind spune:
Buna fetele!!
Intrebare pt. gravidute:
bea careva din voi bere sau vin??
ca eu poftesc la bere cand o vad in reclama si nu ma pot abtine sa nu beau - un pahar!
O fi rau???
Va pupic!!
kristin 19+
aylin_tarcan spune:
eu stiu ca nu are nimic daca bei putina bere. dar nu multa. asa, de pofta. ba chiar se recomanda putina bere pentru nu stiu exact ce.
Aylin, 18+
Marusea spune:
Va multumesc ca m-ati acceptat.Pentru mine este o bucurie atunci cand citesc vesti bune.In toti acesti ani de cand incercam sa avem un bebe (6 la numar)am fost tentata de multe ori sa renunt,dar de fiecare data am zis ,,hai s-o mai incerc si pe asta".Acum,de cand va citesc pe voi, nici nu ma gandesc sa renunt.Va pup.
lucialu spune:
Marusea nici sa vrei nu te poti lasa,dupa ce citesti forumul.Sunt atatea fete deosebite aici,eheee alta parere aveam despre oameni daca le stiam mai din timp
Pentru gravidutele cu bericica berea se spune ca este buna la productia de lapte, asa zic babeledar, ma repet:fara alcool, ca toti doctorii zic ca nu-i bun deloc in sarcina. Asa impacati si doctorii si poftele si babele
nu mor caii cand vor cainii...
KoraPop spune:
Marusea care e planul tau pt viitorul apropiat in ceea ce priveste bebe?Dr.T ce a zis ca trebuie sa faceti acum?
Kora
CARPE DIEM!
claucia spune:
Kristind si eu beau cate un pahar de bere. Nu strica si am intrebat pe toata lumea (medicala)... pupilici
Clau
21+
bb mic
Nicole31 spune:
Buna, fete dragi! Ce dor mi-a fost de voi!
Eu m-am refacut dupa laparo si abia astept ziua de maine sa scap de fire. Numar zilele pana pe 26 martie cand vom merge la Tutu la cabinet sa ne spuna ce e de facut in continuare. Stiti cumva, se plateste ca o consultatie normala? Sau mai bine sa ne ducem la spital, mai ales ca nu mi-am facut nici programare...
alfa_anca spune:
Buna fetele optimiste!
Fetele, degeaba Gema ii trimite sms dr, deoarece eu vineri cand am fost la cabinet si l-am asteptat dim 50 de minute si nevenind l-am sunat pe mobilul dansului, mi-a raspuns o D-na(am pp ca Ramona) care mi-a spus ca deja plecase din tzara noaptea dinainte.
Eu am reusit sa ajung vineri dupa-amiaza la camera de garda la Elias si am facut o eco si bebe e bine. Mi-a dar dr respectiv utrogestan 4/zi si no-spa. Acuma sper sa fie bine.
Apropo de experienta de la camera de garda, fereasca Dumnezeu chiar sa fii grav ca urgenta, ca nu te baga nimeni in seamna decat dupa cateva ore. Am stat 2 ore la usa cabinetului pana m-a bagat cineva in seama. CRUNT.
Va pup si sa auzim de bine.
Doamne ajuta.
Anca 6+
ralu_t spune:
fetelor, ce primavara frumoasa ni se arata...plina de hormonei,love is in the air, o perioada numai buna pentru
am lipsit putin, dar m-am pus repede la punct cu ce ati mai scris. avand in vedere ca se apropie laparo, sotul imi e dator cu plimbari frumoase si romantice de we a caror amintire sa ne ramana si in perioada ne placuta care se apropie
am si eu o curiozitate, avand in vedere ca laparo pentru mine va fi in Z24, exista vreun risc daca vreun ovul fecundat si divizat, dar neimplantat, sa fie pe tzeava, altul decat pierderea lui? adica sa nu fie deteriorat si sa se implanteze asa.
ma gandesc, cum ma gandesc eu in fiecare luna de altfel, nu ma pot abtine sa fiu optimista, ca poate se intampla ceva cu ochisori luna asta. tutu mi-a spus sa stau linistita ca pana in ziua 24 e implantat deja, dar eu ovulez destul de tarziu, Z18-Z20, deci nici o sansa de implantare...
se mai pregateste vreo tutunica de laparo in viitoarul apropiat?
multumesc frumos Korapt informatiile despre FIV. om vedea ce zice tutu dupa operatie si dupa ce om avea si rezultatele de la spermograma. momentan nu ni l-am permite oricum, tocmai avem si noi casutza noastra, lucru care ne-a lasat un pic descoperiti din punct de vedere financiar
va pup fetelor, vant in panze si optimism la cote inalte