Mamici de noiembrie-decembrie 2007(4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata eu am pun in pat ca se pare ca "uratzii maronii" ma invadeaza din nou.....
va pup pe toate!
noapte buna!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

6s

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Noapte buna iubita si te rog eu sa stai linistita

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ce faceti?am intrat si eu dar cred ca nu mai e nimeni pe aici.YASMINUCO, nu am mai vb de multisor mama,ia vezi poate facem maine o sedinta de vorbaraie,daca nu te duci la nepotica.ANCUTZ,tot asa ma doare si pe mine burta,niste intepaturi asa rele,mama lor.fetelor cu probleme inca o data va zic ca-mi pare rau si nu am cuvinte mai multe ptr o durere ca asta.va pup si fiti puternice si continuati lupta ptr visul vostru!......

aaaa,am vazut si gravidutze noi ,pai sedere lunga fetelor,si sarcina usoara si bb la termen

6+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Si eu am dureri de burta, ca un fel de crampe, dar le am de dupa transferul de embtrioni (eu am facut FIV) asa ca nu mi-am facut prea mari probleme. Sunt ca durerile la CM, cand simti ca se rupe ceva, dar sper sa fie doar o parere. Nu am nici un fel de pete.

N-am nici greturi, de fapt am ceva foarte foarte vag, in schimb asa cum am zis ma cam doare burta si spatele. Astept miercuri sa vad ce zice doctorul. Sper sa fie o faza normala.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Irina Mihuta va tin pumnii sa fiti bine ,dar cred ca durerile sunt normale daca le avem toate.

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Seara buna fetelor!
Moni si Danotino nu-mi vine sa cred prin ce treceti.Imi pare tare rau.Danotino,poate mai e vreo speranta.Tin pumnii.
Eu sunt bine,sper sa fie in continuare.
Va pupacesc pe toate,si sa ne auzim luni cu vesti bune!

poze
vine bebe

Ramonel6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

bb_yasmi cum sa ma supar? n-are nicio legatura :)
pe ganduri m-a pus prima eco, la care dr-ul mi-a zis ca este ceva care sugereaza o sarcina incipienta...aveam vreo 4 sapt si ceva zile. dr-ul a fost f rezervat. a zis sa ma duc la eco peste 2 sapt. dupa aceea au urmat pete acelea maronii si dureri dar, f mici.
in schimb cand am fost joi la eco, i-am zis dr de pete si a zis ca pana la 3 luni pot fi si "normale", asa ca nu-ti face griji daca l-ai vazut pe bebe si ai vazut ca e in "parametri normali" ca dimensiuni.
te pup

danotino

Mergi la inceput

Ramo nu ai putut sa te abtii si tot ai intrat

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Am citit cu mare placere ce ati mai scris de dimineata..Imi place la nebunie ca e asa activ topicul.
Eu azi am avut o pofta nebuna de alune si mi-am facut-o ...Ce ziceti ,am gresit?..Am citit pe unele siteuri ca ar fi contraindicate in sarcina ..Le-am cumparat crude si le-am prajit eu ,sa fiu mai sigura.
Le-am mancat pe la 2 si de atunci n-am mai putut papa nimic.Si nici nu mai pap ,mai ales ca ma simt si satula si destul de vinovata pe de o parte.
M-am bucurat sa aud de vestile bune ale Darleenei.Felicitari mamico!
Sper sa va aduc si eu vesti bune miercuri cand merg la dr.
Pupici!
Cristina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu m-am putut abtine si am mai intrat si eu putin, asa de final de zi
donatino, pe bebe nu l-am vazut, ci doar sacul gestational de 12 mm si mi-a zis dr ca totul e ok, se vedea "chestia" din care se hranea (asa a zis). si m-a chemat peste 2 sapt, cu tati sai vedem activitatea cardiaca. doamne sper sa fie bine ca asa ma doare burtika....

cristina, si eu am citit ca alunele prajite sunt toxice in sarcina. probabil in cantitati mari, nu asa de pofta!

irinutza, anca pe burtikutza!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

6s

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput