Mamici de noiembrie-decembrie 2007(4)
Raspunsuri - Pagina 21
gill spune:
Buna fetelor....
In legatura cu durerile de burtik....pe care vad ca le aveti multe....si care pe mine m-am determinat sa merg de urgenta la doctor........sa stiti ca dupa ca am luat no spa (1 past. pe zi si duphaston (2 pas/zi) la recomandarea medicului....durerule mele au disparut ca prin minune...parca nu le-as fii avut niciodata......
Vorbiti cu medicii vostri...poate va recomanda ceva care sa va ajute......
.............am scapat de Dureri ...dar linistita nu sunt.....eu nu prea am greturi si stari de voma(decat acum 2 zile am decartat tot ce macasem)...in rest...dureri de sani si somnolenta.........
stiu ca poate fi normal sa nu ai gretzuri.......dar majoritatea au....
Azi implinim 6 saptamani........hmmm
..si drept cadou...m-am trezit cu o durere cumplita in gat...voi trece pe ceaiuri cu lamaie si miere......sau in cel mai rau caz pe osccilo.... si tantum verde ..ca nu sunt interzise in sarcina...
va pup pe toate....
Aveti grija de voi si sa ne auzim cu bine!
crissintibun spune:
Buna ziua gravidutelor!
Se vede ca e duminica ,nu prea e activitate pe forum.
BB,multumesc de raspuns .Eu m-am hotarat ca de acum sa evit alunele ,nucile ,fisticul si alte bunatati ,care imi plac ,dar care nu sunt bune pt bebe.Prefer sa suflu si in iaurt ,la cat de mult tin la aceasta sarcina.
Vroiam sa va intreb de condimente ..voi le folositi?...eu si asa nu prea pot manca ,pap mult mai putin decat inainte de a fi
incat daca nu pun condimente la o friptura nu prea o pot inghiti.La condimente ma refer la cele pt pui ,stil secretul gustului sau kotany ,in nici un caz la astea iuti pt ca nu am mancat niciodata iute absolut deloc.Mie mi-a mai zis dr sa evit mustarul si ketchupul ,dar i-am zis ca eu astea nu le-am papat niciodata.Mostenire de familie ,la mine ,in casa parinteasca ,niciodata nu a existat asa ceva si nimeni nu papa mustar sau ketchup deloc.Sotului meu nu-i vine nici acum sa creada cand mergem la ai mei la masa si e servit cu mici cu salata de rosii![]()
Va pup si aveti grija de voi!
Cristina
6+
dsb spune:
buna ziua si buna sa va fie inima
BB, eu ma simt bine, multumesc de intrebare, nu am decat niste arsuri de stomac din cand in cand, cand mananc mancaruri cu sos si multe mirodenii (aseara am mancat ceva indian..dar sunt cam lacoma si si mananc prea repede). si ma dor sanii. in rest, ma voi duce la doctor de abia miercuri, ca in elvetia programarile sunt programari, ce sa-i faci. am niste emotii.. in schimb, am stat de vorba cu asistenta doctoritei care mi-a luat sange. nu mi-a placut, era ca un buldog si mi-a pus in brate elevit. dar eu nu iau pana nu vorbesc cu doctorita, ca am o alimentatie echilibrata si variata si nu sunt adepta indopatului cu vitamine, mai ales ca am auzit din mai multe surse ca exista tendinta de a lua mai mult in greutate. am avut noroc sa aflu ca sunt insarcinata in romania si m-am dus sa-mi fac toate testele acolo si asa am aflat ca sunt deja imunizata la toate. si bine am facut ca m-am linistit ca aici nu se fac toate testele. de ex nu se face citomegalovirusul si nici listeria. in fine, de abia astept sa o vad pe doctorita ca am o foaie plina de intrebari sa-i pun. am avut noroc ca sora mea de abia a nascut si mi-a spus multe lucruri folositoare.
din cate stiu eu nucile sunt pline de lucruri extraordinare, nu vad de ce ar putea face rau: in primul rand toate oleaginoasele sunt foarte bogate in proteine, vitamine de grupa B, minerale (fier, fosfor, magneziu, mangan..) si acizi grasi esentiali; alunele de padure au vit B1, magneziu si zinc; alunele B3 si B5; nucile B9 (acid folic) si magneziu.
o duminica placuta in continuare
Diana
7+
dsb spune:
sorry, in mesajul precedent ma refeream numai la oleaginoasele crude nu la cele prajite
Diana
7+
Victo spune:
am ajuns si eu la topicul care trebuie. nu intru prea des pt ca am o legatura de internet f proasta si se incarca greu pagina.
imi pare tare rau pt toate cele care aveti probleme cu bebelasii.
de-abia am reusit sa imi fac rost de o programare la dr. ginecolog. doamne, ocupati mai sunt oamenii astia. pana atunci, sper sa fie totul bine.
am greturi mici, foame mare, oboseala, dar nu dorm mult. cam atat deocamdata.
va pup.
bb_yasmi spune:
fetelor, eu nu ma simt bine deloc.....scurgerea maro sa transformat in roshu azi....
. sper sa treaca pana maine, ca nu mai rezist!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
6s
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
darleena spune:
BB cum e? E rosu mult sau doar rozaliu? Si eu am avut de dimineata ceva ce parea rozaliu dar spre pranz s-a oprit de tot.
Cred ca s-a eliminat cheagul de care zicea dr. si acum e bine.
5+
http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814
jersey3681 spune:
Buna fetelor,
Azi am fost si am vazut medicul de familie care mi a confirmat sarcina prin testul de urina si mi a dat de facut testul de sange. Vineri sunt gata rezultatele si ma duc din nou sa vad cum sunt. Prima ecografie o voi avea pe 10 aprilie. Normal aici ecografia se face la 18 saptamani dar am uter bicornut (nu sunt sigura ca e cea mai buna denumire) si atunci voi face eco mai repede.
Data nasterii preconizata ar fi 23 noiembrie, desi in tabelul de pe site mi a iesit 21. Pana in prezent ma simt ok, nu am nici o problema in afara sanilor putin durerosi.![]()
darleena spune:
Buna dimineata!
Bun venit noilor gravidutze 
sa aveti sarcini
usoare si bb ei sanatosi!
BB asteptam vesti bune de la tine, sper sa fi trecut petele.
5+
http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814