Hota colt
In planul de mobilare a bucatariei (de la casa aflata in constructie ) solutia optima gasita e cu hota pe colt. La Franke e singurul loc unde am gasit hote speciale pentru colt. Problema e ca are un pret foarte mare.Daca o hota simpla e pana in 1000 lei noi cea de colt e peste 2600.
Intrebare: pot sa montez o hota clasica si pe colt ? Eu m-am gandit la o indreptare a coltului si eventual asa sa poate fi prinsa de perete.
ali
Raspunsuri
anyella spune:
la intrebarea ta nu am un raspuns,dar daca imi permiti un sfat,iti sugerez sa iei hota pe colt de la franke,din toata investitia in bucataria mea de ea sint cel mai multumita...nici nu visam eu la mama acasa la asa ceva ,este ft puternica,pe prima treapta si la mine in bucatarie nu miroase a gatit(si se gateste zilnic),cu citeva artificii de odorizare miroase minunat!si o cumperi o data...nu o mai schimbi decit peste niste ani destul de multi(poate copii mei sa o faca)
aniela
xelanoimis spune:
Noi am montat o hota clasica. Coltul l-am "indreptat" cu un perete de rigips pe care am pus faianta si am agatat hota in pozitia dorita.
Miramar spune:
Eu am gandit bucataria cu hota pe colt. Insa ulterior cand am vazut unul la mana pretul ei, 2 la mana cat spatiu pierd asezand plita pe colt, 3 la mana au aparut tot felul de probleme cand am comandat mobila - ca pe perete in colt aveam teava de gaz cu facem cu ea, ca unde sa montam robinetul de gaz ca sa ai acces la el, daca e plita acolo - ce sa mai o multime de probleme. Asa incat pana la urma am renuntat si am mutat hota, plita, cumptor pe una din laturile bucatariei - si foarte bine am facut. Si mi-am luat hota normala care din startt e mai ieftina, ca sa nu mai zic ca n-am mai lut de la Franke ci de la Ariston care iarasi e un poic mai ieftina decat Franke. Si cu economia facuta am putut sa-mi fac o mobila mai frumoasa si mai scumpa decat as fi putut daca ramaneam cu electrocasnicele pe colt.