Fetelor ati fost vreodata la un aparat care sa va diagnosticheze diverse afectiuni pe baza nivelului energetic? E bun de ceva? Eu as vrea sa ma duc la un centru de felul asta pt ca am renuntat la AC si mi-au crescut chisturile ov. iara... vreau sa stiu ce nu functioneaza-n corpul meu si eram curioasa cat de "reliable" sunt diagnosticele astea...
Nane
Da, am facut eu asa ceva... si nici macar nu intentionam. Am facut programare la o dc. homeopat si ea lucra la un centru din asta (eu nu stiam, vroiam doar o consultatie normala). Cind am ajuns acolo m-au pus direct la aparat, eu nu am prea inteles de ce dar am zis ca asa o fii stilul lor... m-a tinut vreo 3 ore si la sfirsit m-a lovit cu nota de plata, vreo 2 milioane, anul trecut.
Mi-a pus pe cap un fel de casti care erau conectate la un aparat si la un laptop. Mi-au tiuit alea in ureche cred ca o juma de ora si apoi a venit dc si a rulat niste programe pe laptop si mi-a scos niste rezultate. Listate frumos, cu organele colorate in functie de nivelul energetic. Apoi mi-a spus la fiecare, daca stau bine sau nu (la majoritatea eram cu nivel energetic scazut). Zicea ca programul are o baza de date foarte mare, cu diverse nivele energetice in diverse parti, si cu bolile personelor respective. Si asa, statistic, fac analogie cu nivelul tau energetic si iti spune ce boli s-ar putea sa ai. La mine nu a gasit nici o boala grava, doar dereglari, sa zicem.
Apoi mi-a dat sa tin in mina un fel de pahar metalic, tot asa, conectat la aparatul lor, si in el punea, pe rind, diverse medicamente homeopate sau naturiste. Cu fiecare medicament, masura din nou nivelul energetic, ca sa vada ce influenta are asupra corpului. Asta a durat foarte mult. Si aici depinde si de priceperea dc., ce se gindeste el ca ti-ar fii bun si ce incearca.
In final am iesit cu o reteta de diverse medicament homeopate. Le-am luat constiincios, timp de vreo trei saptamini, dar nu pot sa zic ca am constatat imbunatatiri simtitoare in starea mea generala... Bine, ca si am trecut printr-o perioada f. grea atunci... deci mi-e greu sa zic, daca au folosit sau nu.
mersi Lumi, am fost si eu vineri la un d-asta... nu pot spune ca m-a dat pe spate. Macar eu am dat numai 350.000.