va amintiti cartea cu Pinguinul din Apolodor? Mi se pare super carte si as vrea sa o cumpar pt. picutul meu. Are cineva idee daca s-a mai editat?
pupiu all
mamica de rockerash
Cica s-ar mai fi editat si in 2003: http://www.cartea-mea.ro/index2.php?P-product/products_id-2664 . Poate o gasesti la vreo librarie de pe net, ca sa ti-o comanzi.
Eu una di cartile copilariei mele!
"Mi-e dor, mi-e dor de fratii mei din Labrador!"
Asta si "unde fugim de acasa" de Marin Sorescu. Eu le-am cumparat in editie noua acum cativa ani, ar trebui sa le mai gasesti.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
la humanitas a aparut. 1 si 2
nu stiu daca o mai fi, eu am cumparat-o anul trecut
e foarte fain si albumul adei milea
Anul trecut am luat si eu volumele 1 si 2. Parca le-am mai vazut in libarii, la Diverta cred.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
O sa ma uit dupa ea ca tare mi-a placut!!! Imi povestea mama cum o stiam pe de rost...
mamica de rockerash
Se gaseste, am vazut ambele volume in mai multe librarii-ultima data la Carturesti, pe Magheru.
O sa mi-o cumpar si eu , daca spuneti ca s-a reeditat la Humanitas. Superba carticica!
Si acum tin minte unele versuri : " Camila Suzi , cea mai trista/ Plangea cu nasul in batista" sau " Mare om a fost acela/ care-a inventat umbrela".
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Si eu am ambele volume, noi reeditate.
mi-e dor, mi-e dor de fratii mei din labrador.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu