Mamici de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Sigur ne vedem la BE ca eu abia astept sa merg! Trebuie sa gasim o metoda sa ne recunoastem!

20+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Nu mai stiu cine a zis asta, dar suna tare frumos: "Dragostea este singurul lucru care impartit la doi se dubleaza!"

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Simo tare frumos spus!

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Ma ajuta vreo FATA PLIMBAREATA DE BUCURESTI?
La Miniblu au caruciorul pe care ni l-a aratat si Luna1 si tare m-ar interesa un PRET. La Brasov nu este Miniblu si nici la mail nu mi-au raspuns, asa ca daca e vreo fata care se duce in plimbare si intalneste un Miniblu sa intrebe si pt mine un pret.
Mersic...

Cristina 21+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Simo ce frumos spus, Doamne ajuta asa sa fie!

Luna si eu tot asa ma uit la Stefi. Si parca ma simt vinovata si asa il iubesc parca si mai mult! Doamne ajuta sa fie bine!

Pt BE haideti sa stabilim o zi. Daca ma gandesc bine e de miercuri pana duminica. Siti cu exactitate locatia si programul? Poate le postati si aici.
Sar'na.

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cristina uite linkul aici
http://www.miniblu.ro/maxi-cosi.php

Si poti intra pe shopping online. Nu stiu daca tu vrei toata gama.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Samurai-lady - esti din Timisoara ???? gropile sunt tot acolo la locul lor si eventual au mai aparut altele mai noi , mai mari , mai......
mamii - eu mi-as lua patut de panza , care se aduna si care poate fii si tarc , mi se par a fi mai comode , astfel de patut are si surioara mea cu tot cu masuta de infasat si are si un pret destul de accesibil ( aprox. 300 ron )
mioara2004 - multumim de idee ( pentru magazin ) am vazut ca este si in Timisoara ( chiar am fost in acel complex aseara dar nu am stiut de existenta magazinului ) asa ca terc sa-l vizitez

Fetelor am fost ieri la control la medic si marti ma duc la morfo . Despre rezultatele de la medic - DEZAMAGIRE . Cred ca medicul meu nu prea a fost in toane foarte bune aseara asa ca nici nu prea stiu daca e bine sau nu bb . L-am vazut la eco , sira spinarii este bine , masurat pe craniu ar avea 19 saptamini si 4 zile , si cam atat .... In rest pauza decat ca am renuntat la Elevit din cauza " bubitelor " mele care tot insista sa ma chinuie asa aparnand cate una la vreo distanta de cateva zile , merg mai departe pe dieta si crema mentolata de la dermatolog . Ce zice medicul genicolog ??? Am ramas " masca " si eu si tati . Mi-a dat ceva pastile ( care incep cu clarino nu mai stiu cum ) , unguent (fluori si stiu cum ) si vitamina C . Asistenta lui (dupa ce el a plecat din hol - pentru ca asistenta acolo face reteta ) imi spune ca totusi pastilele nu prea mi le recomanda si ar fi bine cand merg la farmacie sa citesc prospectul inainte . La farmacie supriza INTERZIS IN TIMPUL SARCINII , iar farmacistul nici crema repectiva nu mi-o recomanda ca bb e prea mic ( am uitat reteta acasa , dar am sa iau maine cu mine si va zic exact ) .

Deci ce ati face in locul meu , sunt trista si suparata

19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

Eu ce ma fac daca mi-e fff pofta de ficatei de pui? Stiu ca nu prea sunt recomandati in sarcina. Sa ma risc totusi sa mananc o portie sanatoasa sa imi treaca pofta?

20+ David Gabriel

Buna ziua si de la noi,

Branzuca eu am mancat de vreo doua ori ficatei de pui pana acum (odata prajiti si odata facuti la cuptor cu multa ceapa ) si nu am avut nicio problema pana acum. Banuiesc ca atata timp cat manaci "cumpatat" si nu in fiecare zi nu se intampla nimik.
Asa ca pofta buna!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Otim sincer as schimba dr. Oricat de obosit ar fi, sau in ce toane proaste, e o greseala care ar fi putut avea urmari f grave.

20+ David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

quote:
Originally posted by oaana

dupa ce m-am chinuit sa scriu,mi-a disparut tot nu stiu unde.
abia am reusit sa citesc tot din urma,la cat de mult am scris si copilasul meu nu ma lasa tot timpul,vine si ma trage de mana sa ma joc cu el.si trebuie sa am timp si pentru el.
PEPIFELICITARI PT.FETITZUCA!!!!!
nicoleta,nici eu nu mi-am permis financiar cand am nascut primul bebe sa-mi iau un carut bun si scump dar nici nu am vrut sa-mi iau unul care sa nu ma tina....asa ca m-am dus intr-un second,am o cunostinta,si mi-am luat un carut aproate nou,landou si sport,cu un milion de lei vechi,foarte bun cu roti mari de cauciuc bune pt. gropile din barlad.apoi am mai luat pt.cineva unul cu trei roti ,pretul la fel dar bun tare...la fel spirt si landou.
si scaun de masina pt bebe mic mi-am luat cu 150000lei vechi,ce culoare am vrut.eu pe bebe il tineam cu mine in bucatarie in scaunul de masina,il puneam pe masa si il puteam si legana..acum mi-am luat scaun de masina pt 2 ani,de firma cu 500 000 lei vechi..
deci voiam sa spun,voi nu aveti second-uri in galati?
daca te intereseaza ceva,eu ma pot interesa pentru tine,si asa vrem sa vizitam galatiul in vara aceasta...
voiam sa va spun ca eu nu prea il simt pe bebe,dar cred ca din cauza ca placenta e inserata anterior,asa e domnelor doctor?
il simt uneori noaptea,dar nu in fiecare seara.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 21+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Oana eu nu m-am gandit la asta, uite acum am o idee la ce sa ma gandesc, oricum eu am carut de la nepotica mea deci"mocca"
Cand teri cpin Galati da-mi un Pm poate ne intalnim
pupik

17+

Mergi la inceput