Mamici de iulie-august 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
lorinaoo1 spune:
Mai tineti minte ca vorbeam de nanik? Pai s-a gandit vecinul de jos sa-mi faca atmosfera cu bormasina
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+
Ioana75 spune:
Lavinia, as veni, dar mi-e frica de soacra-ta.
tizo, somn usor. Bine ca esti acasa, si poti dormi cind vrei.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:
Lavinia daca vrei imunitate la zgomit te invit la mine. Stau in camin cu rezidenti la medicina si se strang toti acasa pe la 2-3, ore normale de somn. Ei! La noi atunci incepe activitatea mai de soi! Plus ca majoritatea au caini in casa si cand incepe unul sa latre, tine-te concert!( nu am nimic cu detinatorii de animale )
Simona 19+ Matei Hisham
poze
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Lavinia, as veni, dar mi-e frica de soacra-ta.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Adevarul e ca ea ma pazeste mai ceva decat catelul meu
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+
brazuca25 spune:
La mine vecinii de desupra au ascultat toata noaptea aceeasi melodie house, si s-au plimbat prin toata casa incaltati pe parchet, se pare ca si pe tocuri dupa cum se auzea. O placere sa dormi!
Noroc ca am iubit jmeker, si in loc sa bata in teava, a deschis tabloul electric si le-a scos siguranta! Oricum era deja ora 7 dimineata si facusera toata noaptea show. Inainte sa plece la servici a bagat siguranta la loc, si acum iar am concert. As suporta, dar este aceeasi melodie!!!!!!!!!!!! Astia sunt cu capu'!!!!
20+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Carmena spune:
Luna aceleasi sentimente le nutresc si eu vis-a - vis de bb2. Mai mult, desi mi-am dorit de cand ma stiu 2 copii acu ma intreb daca si pe al doilea o sa-l pot iubi asa mult ca pe Stefi. Eu una, mama nebuna de baiat ce sunt, de multe ori cand ma uit la Stefi imi vine sa il mananc, asa de drag imi este...n-am crezut vreodata sa pot sa simt asa...Ce m-oi face cand s-o insura habar n-am, cred ca o sa fiu vreo poama d-aia acra de socrosenie! Daca mai fac si acu tot baiat sigur d-aia o sa fiu.
Eu daca ma crezi, ma gandesc cum sa fac dupa ce nasc sa nu sufere Stefi...Sa il las pe bb 2 sa doarma cu taica-sau(Stefi inca doarme cu mine...) Multe ganduri imi trec si mie prin cap, crede-ma, sper sa reusesc sa le mai lamuresc pana in august. Vorbesc si cu mamicile cu bb din generatia lui Stefi(oct-nov-dec2003) care acum multe au 2-3 bbei si imi mai scriu ele din experienta lor sunt tare scumpe ca ma asculta si au rabdare sa-mi si povesteasca..
Asa ca mult curaj! O sa trecem probabil si peste asta! Ne mai imbarbatam.
Anya(mamica de Anya si Arina)imi spui si mie te rog parerea ta despre purtarea bb-ului in wrap sau in marsupiu cand e f mic...Please, mie la Stefi mi-a fost frica sa il pun mic in marsupiu dar acum ma gandesc ca cu 2 mi-ar fi mai comod. Evident ca vreau sa fie si sigur pt bb.
Ne intalnim la BE sapt viitoare burtici din Bucuresti?
Pupici,
Carmen 18+ si Stefi 3 ani
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
lorinaoo1 spune:
Simo oho, sa vezi si la mine ce e cand sunt cumnatii acasa si daca vin in toi de noapte ne trezeste caniche-ul, ca un caine paznic ce e si tot nu am pic de imunitate. Daca nu e liniste cand vreau sa dorm eu nu pun geana pe geana
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+
Luna1 spune:
Carmen deci nu doar eu sunt nebuna! Glumesc, insa desi aud ca iubirea nu se imparte ci gasesti loc pentru noul copil in sufletul tau, mi se strange inima cand ma uit la Cosmin, parca mi-e mila de el de ce o sa i se intample, de cum o sa se simta...
Luna 18 sapt+ Cosmin
Chriszta spune:
Salut "la fetele muncitoare care nu doarme in front"... ca suntem mai putine de 50...
Sincer va invidiez... eu lucrez...
Citeam intr-o carte de specialitate ca purtatrea BB in potr-bebe nu-l afecteaza si dadeau exemplu copii de negrese care ii poarta numai asa pe BB si faptul ca cei mai mari atleti ai lumii sunt negri...
Dar poate se pricepe cineva mai bine sa ne spuna cum e cu port-bebeul ca si pe mine ma intereseaza.
Fetili ne vedem la BE???
Cristina 21+ si Eva Alexandra
mychydutza spune:
buna fetelor! ca tot vorbeati de mancare, tocmai am bagat o salata de la Spring Time. iami iami. ce buna fost. abia am reusit sa o dau gata ca mi-am umplut caserola aia pana la refuz. ca tot e cu autoservire! azi ma duc la nenea doctoru cu analizele. o sa-mi faca si eco cred. sexu se vede doar la eco alea intravaginale sau si la astea de te da cu smac pe burta?????????? gata , acum sunt 99% sigura ca era bebe in burta care misca si nu gazele mele. hehehe. l-am simtit si aseara in acelasi loc: dreapta pe la ovare. hehe.
eu caruciorul si patutul o sa le ochesc dinainte de nastere si dupa ce nasc il trimit pe sotu sa le cumpere , ca se pricepe saracutzu de el la cumparaturi mai bine ca mine, asa ca am incredere. nu cred sa am curaju sa cumpar ceva inainte pt ca in domeniul asta (care tine de bebe)sunt superstitioasa rau! sa se nasca sanatos si dupa aia. ce are de lucru sotu? la cumparaturi cu el ...............
+18
mihaela
poze