Mamici de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mada, iarta-mi curiozitatea, imi poti spunesi mie unde sunt facute pozele voastre de vacanta?
Locul e mirific, si mai mult "aerul" ce se desprinde din poze,e imbatator....

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Pozele sunt facute in Venezuela! Tocmai ne-am intors de vreo sapatamana din vizita la socri!

MADA 16+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepi spune:

Mada,felicitari pt fetita!!!!!!!
Luna,patutul e minunat.Si eu vreau tot alb,sau cu putin lila daca se poate(sper sa gasesc),doar ca eu vreau sa cumpar camera intreaga.Daca tot ne mutam in casa noua(sper sa fie gata pana in oct)vreau sa-i fac o camera doar pt ea.
Liadorian,si eu am simtit din primul moment ca e fetita,si asa si este.
Elenamonica,TT nu da un diagnostic,este doar un test de control cu o probabilitate mare de eroare,din pacate.Si eu am avut parte de asa ceva,mi-a iesit risc mare de trisomia 21,lucru care s-a infirmat apoi la amniocenteza.Iti urez mult succes si sa dea DD sa iasa totul bine si la tine!
In legatura cu eco morfologica de trim 2 am inteles ca se face la 22 de sapt,cel putin dr mea asa m-a programat,si mi s-a mai confirmat si din alte surse.
Va pup.

pepi 20+Adina Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

otim, aylin, pe mine un medic m-a trimis la analiza asta cu anticorpii anti-A, deci sint si care stiu. Dar cred ca cei care nu au auzit de ea sint mai multi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La fiu-miu am facut anticorpi eu avand 0 si tatal avand BIII, trimisa de doctor.

Edit: am vrut sa zic am facut analiza pt anticorpi. Din fericire nu erau acolo.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

aylin, scuze ca nu am raspuns, dar nu am avut timp sa intru pe forum decat astazi pe la 11, si de atunci citesc din urma cele 20 de pagini pe care le-ati scris.
cu anticorpii anti B este exact asa cum a explicat witchy. ma mir ca pe voi nu v-a intrebat medicul de grupa de sange. la mine e prima sarcina si a fost primul lucru de care m-a intrebat.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

asa e, ioana

Aylin, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna

Ilenutza grozava perna! Cand te aud de confectionat ma apuca invidia zau asa...eu posesoare de 2 maini stangi!
La prima sarcina am avut o perna "sul" de pus la geam dar mai groasa. O ondulam cam in modelul prezentat de tine si era singura modalitate in care puteam dormi incepand din luna a 7 a . - pe atunci nu stiam ca se gasesc si speciale, acum am mai vazut si la Monica si Iri ceva asemanator. Im amintesc ca m-am internat in spital sa nasc si l-am trimis pe sot acasa dupa perna ca o uitasem si stiam ca nu voi putea dormi fara ea...

Super ca vrei sa ne intalnim. Eu lucrez, dar lucrez acasa si de 2-3 ori pe saptamana merg la niste clienti, dar programul mi-l fac eu, asa ca ne putem vedea daca vrei, doar sa-mi spui cand. Eu chiar mi-s foarte interesata de wrap pentru ca ma gandesc ca mi-e mai usor cu 2, unul in wrap, celalalt pe bicicleta, ca altfel cum sa ma descurc si cu bicicleta si cu carutul?! Cel putin cand practicam sportul cu bicla, adica din martie pana hehe decembrie, daca nu da ninsoare...

Am intrat si pe site-ul recomandat de Samuray. Seamana dar parca nu e chiar asa, nu?! In fine am avut mici probleme si de conversatie cu site-ul asa ca n-am inteles mare lucru.

Poate ma descurc sa-l confectionez cumva, doar sa ma inveti sa-l folosesc.

Eu am grupa 0, sotul A, deci ar trebui sa fac anticorpi. Dupa ce l-am nascut pe Stefi m-am intrebat neatoloaga daca am facut, si m-am uitat crucis la ea-pe atunci stiam ca se fac doar pentru incompatibilitate de RH. Deci la Stefi nu am facut si Stefi are grupa A si RH negativ(ca taica-sau), eu am pozitiv RH. Pana la urma acum trebuie sa fac, lamuriti-ma si pe mine va rog!! Are importanta modalitatea prin care nasti(eu am cezariana).

Recunosc cu mana pe inima ca habar nu le am in ale medicinei...

Pupici pe burticutze,

Carmen18+ si Stefi3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Salut mamici
Aici reclama/indexaz.php pueti gasi majoritatea produselor pt mamici si bebici care se afla pe piata romaneasca.
Nu trebuie neaparat sa cumparati de aici ceva, dar informativ va ajuta foarte mult.
Pt. cei slabi de inima nu va uitati la preturile de la dormitoarele de BB!!!!!!
In rest va puteti clati ochii ca sunt tare frumoase...

Cristina 21+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Crista, scrie numele site-ului cu pauza, u i t e a s a

Ile 21 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput