Mamici de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nicoleta nu stiu nimic de asta, eu port deja fara sarma ca ma simt mai confortabil.

Fetelor mie de la Graco imi place patutul de plasa Contour Electra, cu saltea care vibreaza.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Fetelor ati vazut cate suntem cu DPN pe 15 august? Bey, care ati facut in acelasi timp cu mine?

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

LUNA1-parka si vad,in diferite colturi ale globului...hiiii...toata lumea pusa pe produs .Numa cand ma gandesc mi se intareste burtika.Fetele,noi fara nimik s.....x,dar io nici la scene dianstea mai fara perdea nu ma mai pot uita.De pofta cred ca mi se intareste burtika.Sau or fi contractiile alea de pregatire,numele l-am uitat ?

Samurai-lady 19 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Simooooooooooooo!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Fetele la al doilea bebeu, intrebarea zilei: Aseara citeam in carte ca poti avea sentimente contradictorii la al doilea bebe, ba ca daca nu o sa-l iubesti la fel de mult ca pe primul, ba ca daca il iubesti mai mult pe al doilea si il neglijezi pe primul. Sincer eu deja le am, ma uit la Cosmin cateodata si mi se strange inima, ma gandesc daca se va simti neglijat, mai ales ca el e la varsta la care mai face prostioare si il mai cert poate sau ii atrag atentia iar cel mic nu va fi certat (normal) iar el ce va crede, ca numai cu el am ceva? Ma mai gandesc ca daca va fi pana la urma fetita normal ca va fi mai delicata, o voi creste putin altfel, mai cocolosita poate si Cosmin ar putea crede ca o iubesc mai mult. Iar in acelasi timp ma gandesc daca o sa-l protejez mai mult pe Cosmin ca e baiatul mamei si nu ma voi atasa de ajuns de bebe?

Nu ma intelegeti gresit, bebe e dorit si ultra dorit, Cosmin a fost la fel numai ca am inceput sa am sentimente cotradictorii. Cica e normal, le mai are cineva sau eu sunt singura nebuna de pe aici?

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Buna dimineata fetili...mai pe la pranz.
V-am citit pana acum si m-am tot iutat pe siteuri de carucioare.
De Chicco nu a zis nimeni nimik. Nu sunt bune???
ASTA imi place mie http://reclama/detalii.php?cod=CH657
dar deocamdata nu se gaseste pe stoc.
Parerea mea este ca ar trebui sa mergem si la BabyExpo la bucuresti weekendul urmator.
Pe mine ma bate gandul sa mergem pana in Ungaria, sunt mult mai ieftine si gama diversificata.
Mai spuneti-va pareri...
LUNA super carut, o sa ma interesez la Miniblu de el.
Ce pret are la voi???
Mersic...

Cristina 21+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Incerc inca o data
reclama/detalii.php?cod=CH657

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Cristina si mie imi plac produsele de la chicco, doar ca la carut si la patut nu am vazut ceva . Eu am fost asa dintotdeauna, trebuie sa ma "indragostesc" de ceva ca sa cumpar. Sa imi sara in ochi de cum intru in magazin. Daca incep sa ma invart pe acolo, deja misiunea a esuat.

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Nu vrea sa iasa ce site trimit eu.
HELP,HELP,HELP
Cum pot pune o adresa sa o vedeti???
Incerc sa o scriu:
bebelusultau.ro/detalii.php?cod=CH657

Mergi la inceput