Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
sraluca spune:
a, si am uitat sa va povestesc despre intalnirea cu unchiul lui. Ca aseara a fost prima oara cand a stat cu el In brate, sau pe el mai exact. Si la un moment dat il pusese sprijinit si Bila se uita incruntat si concentrat la frati-miu. Ca pana acum nu l-a mai vazut, sau oricum nu asa de aproape. Avea o fata sa mori de ras. pacat ca nu i-am facut o poza. Cred ca isi baga figura lui in memorie![]()
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
Catalina spune:
Hai neata la frumoase. Vaz ca sunteti tare vorbarete noaptea. Mai dragelor, dar voi nu aveti somn? Ca io abia astept sa ii facem baie lui Matei si apoi pe aci ti-e drumul (catre pat ... si nu pt alte alea ...). Ma rog. Azi noapte Matei mi-a facut cadou ... toata noaptea dormita: de la 10 de aseara s-a trezit la 6. Nu mi-a venit sa cred cand am belit ochii spre ceas si am vazut ca era 6 dimineata. Nu inteleg totusi cum in unele nopti poate dormi fara sa se trezeasca si in altele la 3 da trezirea desi mananca in jur de aceeasi ora si cam aceeasi cantitate (aseara chiar a mancat nitel mai putin). Ma rog.
Adina cum fu noaptea?
Sper sa se faca frumos afara sa nu stam in casa.
Pupici
suzy78 spune:
Buna fetelori si felicitari pentru bebeii minunati pe care ii aveti,
Sunt o mamica de martie-aprilie 2007, care a nascut pe 27 feb.....am o mare problema si poate ma ajutati voi......am facut mastita si mi s-a dat antibiotic 5 zile....ampicilina 5600 mg de 3 ori pe zi......La bebe nu-i mai place lapticul.....si ieri deja nu a mai dormit......i-am dat lapte praf si a adormit instant......cand il vad asa trist nu-mi vine sa nu-i dau tzitzi mai ales ca am laptic......
Daca v-ati confruntat careva cu o astfel de problema va rog mult sa-mi raspundeti......sunt ff trista.....n-am inchis nici un ochio asta noapte....
Va multumesc mult....si va doresc multa sanatate la voi si la bebe
Suzy78, mamica de
Nicolas mIHAI 16 ZILE
Daconst spune:
Bai ma seaca forumul asta ca nu ma lasa logata desi am bifat si optiunea sa salveze parola.Trebuie sa ma loghez la fiecare mesaj si asa imi piere cheful de scris.
Suzy,daca iei antibiotic nu-i mai da lapte.Eu stiu ca se transmite prin lapte la bb si nu e bine.Mai asteapta si alte pareri,totusi.
Adinush,la rontaieli nu prea am ponturi...ca si eu bag seminte la greu.Nu sunt chiar asa"scumpe" la puctaj.
Salina,se slabeste fata cu Nutella,pe bune.Eu cind am slabit 10kg acum 2 ani am topit vreo 5-6 borcane,de-mi pusesera fetele de pe forum numele de Danutella.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Shine spune:
neata fete...
Azi noapte am dormit de la 12 la 5. sunt fresh acum, asa ca va dau o tema pentru astazi. eu am fost mai smechera si nu am cumparat carucior, ca sa invat din experienta voastra.
Ia spuneti-mi si mie ce carucior, cat costa, si de unde sa il iau.
Inteleg ca exista tipul "tanc" care nu incape niciunde...d-ala nu vreau. pls 
daca vreti vreti eu va dau teme in fiecare zi, ca io tot timpul am cate o nedumerire 
Marybell, supozitor cu glicerina. eu nu am stiut cum sa il administrez, si ca s nu fac rau il taiam in 2, si apoi jumatatile le taiam in 3-4. tati zicea ca fac ursuleti. Mi-a fost teama sa nu fac rau si m-am gandit sa fie un pic mai mare decat termometrul. si a mers. numai ca puneam supozitorul si brotacel facea:"mmmmmm" si il scotea afara.si iar il puneam si uitea asa.......
sraluca. al meu a fost Bilutza, cat era in burtica, acum, m-am dumerit ca seamana cu un brotacel, sau cu o gagalie(nus' ce-i aia, da imi place cum suna...)
am uitat sa va zic, k avem poze noi in semnatura, am facut si un filmulet, ca de, ne-a invatat gabriela, da mi-a fost lene sa il pun aici.e pe situ nostru pe undeva...
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by nadiutapm
mai fetelor credeam ca numai eu sunt uituca si aiurita, inainte ziceam ca sunt gravida acu nu mai sunt dar tot le pocesc si poznesc, sa nu va zic ca eu am uitat un biberon la fiert de s-a evaporat apa am topit biebronul capacul si suzeta biberonului, am gasit casa plina de fum si niste plastic topit, bine ca nu am dat foc la casa.
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadiade
LidiaLidiuta
o nastere cu miros de cafea
NADIUTA, nu esti singura, eu am dat in clocot batista lui bb, tot asa, miros de am crezut ca mor. Sa vezi ce frumusel fierbeau.
SUZY, eu am luat ampicilina la greu in spital, si laptele tot l-a baut.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Maryela spune:
Sraluca- mamaaa ce baiat frumos, ia uite la el ce atent e...![]()
Miciurin cred ca asa o sa incerc si eu sa vad daca imi iese... Asa pe aici prin cartier nu-i problema, ca ne descurcam dar cum zicea Adinush sa mergem cu autobuzele, nu ma incumet. Cred ca as deranja toata lumea din autobuz, si in plus am o imagine cu mine incercand sa bag tancul in autobuz si cu soferul plecand,,,
. Asa ca m-am gandit la 2 variante: ori caut alt carut, mai mic, ori ne descurcam cu port bebe-ul .
V-am pupat. Ma duc ca urlaaaaaaaaa
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
gio spune:
Buna,
Am dormit de nu mai pot..am o mare durere de gat(adica nu in gat) si sunt asa de amortita ca am dormit stramb incercand sa nu ma sui peste copil
...peste max o luna ii scot mesele de noaptea ca nu mai tine asa (cum ti-au spus tie Cristiana cu ceai?)!
Shine, pt carucior, daca ai lift sa-l masori, sa incapa. altfel, sa fie undeva sub 9 kg, eu vazusem unul de la Cam pe bebelusul tau.ro tocmai bun. Avea vreo 7,5 kg, acoperitoare de picioare, de ploaie, si era pana-n 5 mil. Daca intri si dai de el - cam asa arata un carucior de care te poti folosi intens
. Ca acum nici nu-ti mai trebuie landou ca e cald, la iarna va fi bun ca are acoperitoare de picioare etc etc..
suzy, au am alaptat si cu tratament cu ampicilina injectabil (daca nu alaptezi e f posibil sa-ti pierzi laptele) - asta in spital si mi-au zis ca e ok.
Dana, iote ca mi-am calculat si eu punctele, am vreo 22. Ce zici, am vreo sansa sa mananc "bine" cu punctele astea? sa stiu daca ma apuc
. si totusi nu exista niste reguli, mananci ce vrei de punctele astea? adica daca vreau eu vreo "n" lingurite de nutela pot, daca ma incadrez in puncte?
iesim dupa 12, venim sa va vedem, dar prea mult nu stam in parc ca e prima zi dupa raceal cand iesim si o luam mai domol asa...
va pup
miciurin spune:
La cat mai multe lunisoare pline de soare pentru:
Iulia-Antonia(Monu)
Emma-Ioana(Marinar)
Denis(Natydea)
Iulia-Maia(Mirandolina)
Maryam(diana74)
cristiana70 spune:
GIO, asa cum v-am spus ieri, rau m-a certat doctora. Nu trebuia sa-i dau noaptea lapte de la bun inceput, caci trebuie sa faca stomacelul o pauza, cica. Azi-noapte l-am "tras in banda" caci avea programul aiurea, a mancat la 23, apoi ceai la ora 2 si un pic la 5, iar la 6 a mancat normal. Ideea e ca eu am mers doar pe mana doctorei de familie, totusi asta e neonatoloaga si, se pare, foarte apreciata. Desi David, fie vorba intre noi, n-a apreciat-o deloc si a urlat 45 minute non stop, ca niciodata!
Ce ne-a mai spus e ca are semne de inceput de rahitism, asa ca pe langa marirea dozei de Vigantol, ne-a dat si calciu lactic, o pastila pe zi, pisata in ceai. Nu mai stiu daca tu alaptezi sau nu, dar mi-a spus ca e ok ceai intre mese, daca cere, 30-50 ml.
Asa ca David se va intoarce la programul din spital, mese la 6,9,12,15,18,21,24. Si mi-a mai spus ca peste doua saptamani circa va mai renunta el de bunavoie la o masa, iar atunci programul va fi 6,9:30,13,16,19,22, cu pauza de lapte intre 22 si 6. Abia astept. A, si ratia de lapte e de 7 x 90 ml pe zi, asa ar veni 140 grame pe kilocorp.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)

de