Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

GIO, si eu tot ampicilina injectabila luam, ca la un moment dat cand faceam pipi credeam ca fac ampicilina, asa mirosea!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

mersi mult pt lamuriri, cristiana. fii-mea tot vreo 7 mese/zi are insa aiurea rau. si da, ii mai dau san, ca tocmai din cauza asta nu s-a reglat..cateodata mananca doar san si adoarme, peste o ora jumatate e fresh si vrea iar si tot asa, facem o varza de program. o mai las pana la 2 luni si ceai scrie noaptea pe ea, dupa modelul vostru. de-abia fac si eu lapte dimineata pt o masa integral, ca asa noaptea cu taraita si vrea din ora in ora de adorm cu mana sub capa si cu sanul in gura ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

Am aparut si eu, dupa ce v-am citit cu ceva intrebari.

CRISTIANA70, cat a luat Davis in greutate in prima luna!!!II dadeai doar san?

Fetelor,voi aveti bebeii cu mucisori?Eu, desi n-am scos-o inca pe Alexia afara, mi-a facut mucisori, face in general noaptea si ii scot cu batista bebelusului.Ziua, uneori fornaie, alteori nu.Acum, iata ce am inteles eu de la prietene.Uneia ii daduse pediatra PAnadol, ca zicea ca si mucisorii se fac de la un virus, pe care il fac copiii, alta mergea cu fetita saptamanal la orelist si-ii scotea mucisorii.Orelistul i-a explicat ca in general se fac la copiii nascuti prin cezariana ca nu sunt bine curatati la nastere.

Voi v-ati confruntat cu mucisorii?Si ce stiti despre ei?

Voi cum ati reusit sa slabiti cd alaptati?Eu , desi am nascut de 3 sapt, vreau sa intru mai repede in blugii vechi.In mod normal ar mai fi vreo6-7 kg de dat.Dar vreau sa stiu cum prtocedati si voi?

Multumesc mult!!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

formula: (greutatea/10 )*250= cat trebuie sa manace un bb intr-o zi.
la mine e fix ca naiba..... ar trebui sa manace cam 100 ml la o masa... de unde atata, da 60 ce are?

Ghibuadina, eu am de slabit vreo 15 kile macar, si uite ca nu fac nimik. O sa raman o elefanta....
Bineinteles ca mi-am facut colectie de Cd- uri cu programe de fitness... retete de slabit, dar cine sa aiba timp de ele/?
Gio , merci de pont

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Gio,pai cu 22p esti boieroaica.
Eu am numai 20p si imi ajung.Nu exista nicio regula despre ce si cum mananci daca te incadrezi in puncte.Poti manca la orice ora,in orice combinatie.Cel mai bine iesi cu mancarea gatita,calculezi ce bagi in oala si imparti la numarul de portii.
Iar daca mai faci ceva sport capeti si bonus.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Shine, da tu cate kg vrei sa ai? CA te-am vazut in poze si pari ok asa....

io ce sa mai zic ca am 70 si sunt in crestere, precum cotele apelor Dunarii

acum, inspirata de Salina mi-am luat tae-boo de pe dc si am obosit numai uitandu-ma la ele. cum ma-sa sa fiu in stare sa fac asa ceva ca eu de la 10 genoflexiuni am facut febra musculara? si e in dvd-urile alea o babuta, moamaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne face de rusine pe oricare dintre noi cum se misca....

si pt fete: intalnire in MOghioros dupa ora 13, cine se baga>?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Am si eu un divx cu taebo dar nu reusesc sa il vad. cred ca nu am codecsurile.
Va pun pe mail niste exercitii sa le vedeti. Vreti si PILATES? Dar cred ca e fisierul cam mare. Sa incerc.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

He,he, ADINA, David in prima luna a fost ocupat sa faca greutatea minima de externare (in Arad e 2300g) de la 1950 cat a avut la nastere, plus vreo 200 grame, deci n-a facut mare branza. Ieri au fost doua luni de cand suntem acasa si a pus 2200 g, deci 1100 pe luna. Eu zic ca e ok, plus ca februarie ne-a trisat cu luna scurta!

Mucisori avem si noi, asta nu ne impiedica sa stam cu orele pe afara, cam asta te sfatuiesc si pe tine. Ce n-as da sa stam la malul marii, aer salin, de ce nu scoti fata, o sa vezi ce bine doarme si mananca. Cat despre mers la ORL-ist, du-te daca ai nevoie sa-ti spuna ca e ok, dar mi se pare aiurea sa mergi la ORL sa-i scoti mucisorii. Mai pune-i ser fiziologic sau picaturi cu apa de mare (gen Humex sau Nazomer, sau care-o mai fi). Noi am avut surprize cu Humex-ul, tati l-a cumparat fara gaz propulsor in el, asa ca i-am tras o gaura si l-am pus intr-o sticluta, iar in nas ii pun cu pipeta. Si asa mi se parea cam barbar cu ditamai spray-ul in nasuc.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

mama ei de tehnica, nu m-am decurcat decat asa...
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank">povestea noastra

gio am 65 de kg,Le vreau inapoi pe alea 45 ale mele

uite www.rodino.ro/DesktopModules/Gallery/Viewer.aspx?tabid=54&mid=666&path=Alexandru¤titem=34¤tstrip=6" target="_blank">aici ce "aripioare" am . astea doar cu gimnastica dispar.

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

quote:
Originally posted by gio

acum, inspirata de Salina mi-am luat tae-boo de pe dc si am obosit numai uitandu-ma la ele. cum ma-sa sa fiu in stare sa fac asa ceva ca eu de la 10 genoflexiuni am facut febra musculara? si e in dvd-urile alea o babuta, moamaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne face de rusine pe oricare dintre noi cum se misca....

Pai Gio scumpa, eu doar l-am downloadat de pe DC++, cine a zis ca m-am si apucat sa fac?

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput