Povestiri de noapte

Povestiri de noapte | Autor: RAMONELLA

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca ati vazut noua emisiune de pe acasa ,prezentata de Cabral.Mie sincer mi se pare tare stupida.Sincer nu mi se pare normal sa arate femei in tatele goale.Nu ca as avea ceva impotriva nuditatii,dar postul Acasa era un altfel de post.Acuma vor sa-l faca ziua pentru femei si noaptea pentru barbati???Mi se pare ceva vulgar,sincer.Oricum cred ca sunt putini barbati care se uita.
Asta e parerea mea.Voi ce ziceti??

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel6+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sunt de acord! De aia nici nu ma uit la emisiunile alea de 2 bani.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mie imi place cuplul.Varianta de noapte a celorlalti doi de la 5Ca sa nu mai spun ca ce serviciu au:of saracii cat muncesc, 2 simulacre de barbati.Iar ce prezinta ar trebui sa se numeasca :catzelarie tv.
Evident ca am vazut, am si am dat next cu telecomanda.

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Sunt chiar ridicoli!
Nu cred ca o sa dureze prea mult emisiunea.

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cind aducea Tatu pe toti striperi pamintului si dansau aia in kuru gol la ora 17.00 nimeni nu era deranjat ...nu? ....acum cu femeile alea dezbracate ce aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nici la aia nu ma uitam.Nu am nimic cu ei,fac ce vor,dar mie mi se pare vulgar ca o femeie si un barbat sa se dezbrace,mai ales in fata camerelor.Si cat de incantati sunt prezentatorii...Parca ce emisiune beton ar face..

poze
vine bebe

Ramonel6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai ce-ai vrea, mah, sa faca prezentatorii sa vina sa borasca si ei ca tine in direct? Tu daca incerci sa vinzi un rahat nu-i pui funda rosie?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

quote:
Originally posted by Androix

Pai ce-ai vrea, mah, sa faca prezentatorii sa vina sa borasca si ei ca tine in direct? Tu daca incerci sa vinzi un rahat nu-i pui funda rosie?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Oricum, pe mine sa nu va bazati sa-mi dau cu parerea, ca nici macar nu stiu unde este canalul asta pe telecomanda

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Rectific: postul

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Is nasoaaaaaaaaaaaleeeeeeeeee

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Ok, dar care e ideea emisiunii?? Ca am vazut si eu aseara o blonda tampa intr-o cada cu spuma si ii lua una un soi de interviu... care e ideea?!

Mergi la inceput